Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב קטן ובעיקר חסכוני לנסיעות בין עירוניות של 100 קמ ביום על בסיס יומי. מאזור פרדס חנה לחיפה ללא כניסה לעיר. הרכב לא חייב להיות אוטומט כדי שאוכל לרדת במחיר זהו רכב שני הרכב הראשון הוא משפחתי גדול כך שלא אכפת לי שהוא יהיה פחות פרקטי למשפחה. התקציב הוא עד 37,000 כמובן עדיפות לכמה שיותר נמוך. ושוב הכי חשוב שיהיה אמין וחסכוני. די התחלתי להתמקד על מספר דגמים ואשמח לעצות.

1. סוזוקי סוויפט ידני12-13

2. מיצובישי ספייס סטאר אוטומט כי הבנתי שניגנו לא משהו

3. סקודה פאביה ידני 11-13

4.קאיה פיקנטו 12-13 בקצה התקציב

5. אשמח לוד רעיונות

תודה

פורסם

פיקנטו היא מיני ולא סופר מיני. אפשר לוותר עליה ביחד עם הספייסטאר. הן לא נוחות במיוחד מחוץ לעיר.

פביה היא אפשרות טובה, היא מרווחת ונוחת הנסיעה טובה. ה-1.4 הידניות מפגינות אמינות טובה בזכות שימוש במכלולים מוכרים ולא משוכללים במיוחד.

על אותו כיוון איביזה עם אותו מנוע גם יכולה להיות בחירה טובה.

מציע לבדוק גם את פיג'ו 208, היא תהיה קצת יותר חדשה מהאיביזה/פביה, מציעה נוחות נסיעה טובה ותא נוסעים נאה ומעוצב.

פורסם

יש עוד דגמים, אבל לדעתי העלתה מספיק רכבים שעומדים בדרישות שלך. אולי תנסה אפילו לנסות לעשות נסיעת מבחן אם אתה מכיר אנשים שמחזיקים באחד מהם. אני אישית הייתי מתלבט בין הפאביה לפיקנטו, בגלל שהפאביה היא האוטו לדעתי הכי חזק ובעל ביצועים בקטגוריה, אבל הפיקנטו היא הכי מפנקת עם האבזור והנוחות. אז תעשה את השיקול שלך מה יותר עדיף לך..

פורסם

סופר מיני ידנית זה כיוון טוב.

את הפאביה/איביזה הייתי מעדיף עם מנוע 1.6- עדיין אמין, מעט פחות חסכוני אבל הרבה יותר חזק מה-1.4.

אתה נוסע בו לבד לרוב? או צריך רכב יותר מרווח?

את הפיקנטו הייתי מוריד, חלשה, לא נוחה, רועשת ומתאימה יותר לעיר.

פורסם

C3 דיזל בחירה טובה כי הרכב חסכוני מאוד. עם כמות הנסיעות שלך, יהיה הפרש לטובת הדיזל.

פיקנטו למשל לא ממש חסכונית ויש לה מיכל דלק קטן מאוד, תצטרך לדלק יום כן יום לא. סויפט ידני היה בשנתונים המדוברים?

אם להגדיל תקציב אפשר לקנות פריוס דור ראשון מטויוטה סלקט. יש להם מציאות עם קילומטרז' שפוי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לך רשימה מעולה של רכבים, תנסה לעשות נסיעות אליהם. דבר נוסף, אם אכן אתה נוסע 100קמ ליום ולהתחשב רק בימי עבודה זה קרוב מאוד 30000קמ בשנה. תראה כל כמה זמן צריך טיפול... כל 10 =3 טיפולים בשנה, 15 שני, וכו'

• תוכן חדש...