Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני בתהליך של משא ומתן לרכישת הרכב (כותרת)

במהלך החצי שנה האחרונה (13.000 ק"ם)הרכב מאז הטיפול איבד שמן שבמדיד השמן הגיע לlow לא יודע בכמה ליטרים מדובר.

האם מדובר באיבוד שמן בגדר הנורמה או שעלי לחשוש מקיומה של נזילה

יש לצין שבעלת הרכב ניגשה למוסך מורשה שם הוסיפו שמן שהיה חסר לטענתה ואמרו לה שהכל בסדר ואין נזילות

תודה מראש

פורסם

קצת קשה ככה להאריך. מי יודע כמה שמן היה במדיד? אולי היה יותר מידי וירד כ 2 ליטר? אם ירד מהמקסימום למינימום בטווח הקילומטרים הזה אז זה ליטר ובהחלט סביר. תבדוק שהרכב לא מעשן בשום מצב.

פורסם

ברכבים הללו עושים טיפול פעם בשנה או 15,000 כך שהרכב קרוב לטיפול.

בין טיפול לטיפול צריכה של ליטר ל13,000 ק"מ לא נוראית.

המחלה העיקרית ברכבי יונדאי היא התייבשות גומיות שסתומים ,הרכב מעשן בהתנעת בוקר עשן לבן וכשהגומיות יבשות,הרכב צורך מעט יותר שמן מהרגיל (בשונה ממנוע שמעשן בנסיעה ואז טבעות בוכנה שחוקות והמנוע על סף מוות).

בכל סוג רכב,העבודה שונה להחלפת הגומיות,המתן לתגובתו של מאור 30,שעשה זאת בכמה רכבי יונדאי,הוא יסביר בדיוק מה צריך לעשות אם זו הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...