Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

המכשיר בן מעל 3 שנים.

עד כה הפגין אמינות מופלגת.

אין משחקים, אין כלום. וואצפ, פייסוש וזהו בערך. כל מיני אפליקציות של בנקים, מסעדות ויוטיוב שאני נכנס פעם ב ולא מעבר.

באמצע עבודה הטלפון לא מזהה סים, אחר כך נכבה ואז חוזר רגיל.

לעתים לא נכבה אלא מחפש רשת שעות.

קראתי ברשת וחלק אמרו בין כרטיס סים, חלק אמרו החלפת לוח אם.

יש מישהו שמכיר את התקלה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לך 2 אפשרויות:

1. לקנות ממני G3 שהוא בן שנתיים, כי אני מעונין למכור את שלי.

2. לקנות טלפון LOW-COST כמו שיואמי רדמי נוט 4X תמורת 500-600 ש"ח (או 1200 ביבואן הרשמי).

הטלפונים האלו חיים בקצת זמן בגלל טכנולוגיה מתקדמת מאוד ובעלת צפיפות גבוה.

פורסם

תודה.

יש לך (או למישהו) מושג מכמה שקלים אצטרך להיפרד? והאם בכלל כדאי להחליף למכשיר ישן לוח אם או שיש כאן פוטנציאל בור ללא תחתית?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אחרי שנתיים שהוא שירת אותי ללא בעיות מיוחדות (קצת איטיות לפעמים והתחממות)

הוא החזיר את נשמתו לבורא - ריסטרטים ומסך כחול.

אני אישית החלטתי שלא לתקן, והתקדמתי לטלפון אחר.

פורסם

כשיש היום בשוק שיואמי REDMI NOTE 4X ב 700 שח, אני לא רואה שום סיבה לתקן G3 ישן. חבל על הכסף. תיקון לא יעלה לך פחות מ 200 שח לדעתי. תוסיף עוד כמה מאות שקלים ותקנה NOTE 4X חדש שיעשה עבודה לא פחות טובה בשביל השימושים שלך.

ה G3 של אישתי גמר את החיים אחרי בערך שנתיים. קניתי לה NOTE 4X ובינתיים מאוד מרוצה. אין תלונות

פורסם

אני בהתחלה התפתיתי לקנות אותו, ובסוף הלכתי על ה- Galaxy A5 (2017(

פות"ש אם אתה הולך על הרדמי נוט והוא יהיה מוצלח עבורך, אשמח אם תעדכן.

פורסם

תודה.

סלחו לי על השאלה הילדותית אבל, אם אני עושה גיבוי לגוגל דרייב אני אוכל אחר כך להעביר אותו לטלפון שהוא לא LG?

פורסם

כן, אתה יכול.

אני ממליץ אולי לנסות להעביר לכרטיס SD במקום גוגל דרייב, בשל המהירות המהירה יותר.

אגב, יש לך אפשרות גם לגבות תמונות לגוגל פוטו.

אנשי קשר יכולים להישמר בג'ימל.

ווסטאפ יש לו גיבוי משלו כשאתה בוחר בשירות שנתמך על שרתי גוגל.

פורסם

עם הכל יחלק חלק אז בגדול כן - ייתכן, וכל מיני ניואנסים קטנים לא יסתנכרנו. זה מה שקרה לי שעברתי לסמסונג, והייתי צריך להתקין את התוכנות באופן ידני.

אנשי קשר וכל מיני עניינים כאלה, אם הם מסונכרנים עם הענן לרוב לא צריכה להיות בעיה מיוחדת.

Google photo = Google drive

לפחות משתמש בשטח האכסון שלו.

פורסם

שני דברים חשובים:

1. דאג ששמירת איש קשר תהיה בחשבון גוגל, לא מקומית בטלפון. כך הוא יגיע עם רשימת אנשי הקשר בכל מכשיר שתחבר לחשבון (כולל טלפון ומחשב).

2. דאג לגיבוי אוטומטי של תמונות באמצעות google photos. בחבילות הגלישה הקיימות אתה יכול לעשות זאת בשקט גם על חשבון חבילת הסלולר, לא לחכות ל-WiFi.

במצב כזה גם אם המכשיר עולה באש וטובע יש לך גיבוי שיעלה תוך דקות אחדות למכשירך החדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי תמונות חשובות בטלפון.

גיביתי אנישי קשר, מיילים וכל מה שחשוב בגוגל דרייב. תודה רבה!

• תוכן חדש...