Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה המקום הנכון

אני כרגע מחפש רכב יד 2 או יאריס 2013-14 או פאביה 2014

אך קצת הפחידו אותי לגבי אריכות החיים של גיר ה-DSG

אשמח לשמוע קצת תובנות

תודה

פורסם

יש מה לחשוש מאמינות הגיר, במיוחד המצמדים.

מדוע רק שני אלה? הונדה ג'אז, יונדאי I20, מזדה 2 רכבים ראויים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש מה לחשוש מאמינות הגיר, במיוחד המצמדים.

מדוע רק שני אלה? הונדה ג'אז, יונדאי I20, מזדה 2 רכבים ראויים.

אני מחפש רכב סופר מיני בטווח ה50-60 אלף. וחשוב לי תא מטען גדול יחסית לעתיד.

אני פחות נמשך למאזדה ויונדאי. הג׳אז לא קיימת ביד2 בטווח מחיר שלי.

הפאביה נדלקתי כי היא נוחה ונעימה, נוסעת טוב וחסכונית אבל התחלתי לחשוש לגבי הגיר ועלויות עתידיות של תיקונים.

יאריס כנראה תהיה הבחירה, סהכ אני אוהב טויוטה אבל לא תמיד בטווח מחיר שלי

פורסם (נערך)

א. הונדה ג'אז קיימת בתקציב שלך ( יש עכשיו 10 רכבים למכירה בתווך המחירים ), אבל רכב טוב צריך "לדוג" כי הם נחטפים מהר.

ב. ליאריס תא מטען קטן. אבל קיים רכב שנקרא טויוטה ספייס וורסו - הייתי מחפש אחד כזה בשביל תכניות עתידיות.

משהו בסגנון:

yad2.co.il/s/c/69ptdv

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסה לחפש קליאו, התקציב שלך יאפשר רכישה של אחת מודל 2013 לערך - חסכונית רק עם גיר-מנוע פחות בעייתים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני אבדוק שוב בנוגע להונדה.

תראה, יאריס יש לה תא מטען קטן, אבל עדין ניתן להכניס עגלה לשם.

שוב, צריך לשקול עוד קצת - אשמח לשמוע מעוד אנשים לגבי אמינות ה-DSG, כדי להבין אם לברוח מהגיר הזה או לא.

פורסם

תודה, חיפשתי אבל לא מתאתי תשובה קונקרטית.

בכל מקרה את הלינק המצורף לא ראיתי, אז אקרא אותו.

תודה.

פורסם

בתור אחד שיש לו כזו 2014 עם 55 אלף ק''מ הרכב מגיב טוב מאוד ללא בעיות בגיר. אני לא רואה סיבה לרכוש יפניות כשיש לך מתחרות הרבה יותר טובות לדעתי בכל בפרמטרים כגון פאביה ואיביזה.

פורסם
בתור אחד שיש לו כזו 2014 עם 55 אלף ק''מ הרכב מגיב טוב מאוד ללא בעיות בגיר. אני לא רואה סיבה לרכוש יפניות כשיש לך מתחרות הרבה יותר טובות לדעתי בכל בפרמטרים כגון פאביה ואיביזה.

אני מבין ומסכים איתך, העניין הוא שבכל זאת יש ריבוי של אנשים עם תקלות בגיר של פאביה כבר בקילומטראז׳ נמוך, לכן החשש.

אחרי שקראתי את הלינק מfalou קצת התחזק החשש וזאת למרות שניסיתי על פאביה וממש התרשמתי.

אז בקיצור קצת מבולבל וחושב ללכת על היאריס מאחר והיא באותו אווה מחיר כמו הפאביה והיא עונה על צרכי.

Better safe than sorry אני משער

פורסם

נו ובטויוטה אין תקלות?

האוריס שלנו ראתה מוסך כבר פעמיים והיא 2014, הרכב שמור ומטופל ועדיין עושה בעיות.

לפני כמה שנים הלך לי פעמיים (!) ראש מנוע ביונדאי וגם היה רכב מטןפל ושמור.

לעומת זאת יש לנו שברולטים שלא רואים מוסך וגם סןזוקי.

יש בפורום פוביית גיר dsg, אבל המציאות מראה שגם המוסכים של היפניות והקוריאניות לא מחוסרי עבודה כלל וכלל.

הייתי ממליץ לך לקנות רכב שאהבת יותר ולטפל בו כמו שצריך, כל האפשרויות שהעלית טובות באותה מידה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
נו ובטויוטה אין תקלות?

האוריס שלנו ראתה מוסך כבר פעמיים והיא 2014, הרכב שמור ומטופל ועדיין עושה בעיות.

לפני כמה שנים הלך לי פעמיים (!) ראש מנוע ביונדאי וגם היה רכב מטןפל ושמור.

לעומת זאת יש לנו שברולטים שלא רואים מוסך וגם סןזוקי.

יש בפורום פוביית גיר dsg, אבל המציאות מראה שגם המוסכים של היפניות והקוריאניות לא מחוסרי עבודה כלל וכלל.

הייתי ממליץ לך לקנות רכב שאהבת יותר ולטפל בו כמו שצריך, כל האפשרויות שהעלית טובות באותה מידה.

מסכים גם איתכם יובל ויהודה. אני משער שאם מחפשים תקלות אז תמיד מוצאים.

אני חושב שפשוט אחפש את 2 הרכבים ומה שיצא יותר מתאים לי אני אקח.

תודה רבה לכל העוזרים, מעריך זאת מאוד.

• תוכן חדש...