Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשיש אחריות זה רכב נהדר.

אבל עם גיר כזה זה פשוט לחיות בפחד.

לקנות רכב יד שניה כאשר שני המכלולים היקרים והחשובים ביותר ידועים לשמצה זה לירות לעצמך ברגל.

האם יש בעיות בגיר?

מאות אנשים בפורום מדווחים שכן, בית המשפט קבע (ב2012 אני חושב) שכן.

למה בכוח? כמה גירים שנשפכו בטרם עת מצאת אצל הונדה, סוזוקי, יונדאי, מאזדה ועוד שאר יצרנים שאינם וואג ופורד?

זה שאלה של מתי ולא אם.

(יהיה במקום לציין שגם התיבות הפלנטריות של וואג לא נחשבו לאמינות. זה פשוט לא התחום שלהם. האגו זה התחום שלהם)

פורסם (נערך)

רולטה רוסית בקיצור,יש כאלה שהגיעו ל70 אלף ק''מ בלי תקלות בגיר, אבל לך תדע אם מחר הוא יתקע בשול הימני.

אז למה לקנות דרעק שמתקלקל בתדירות גובהה ולחיות בפחד? הפאנבויז של VAG למינהם לרוב ימליצו כדי שתיהיה שפן ניסיון כדי לבחון מחדש האם שופרה האמינות בתיבה, לא מעט חשבו ואכלו אותה.

זה בידיוק כמו המצב בפוקוס, המצמדים חודשו וכו' אבל פה בקושי תראה המלצות לעומת DSG ''המלהיב''.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

תראה, אני קניתי איביזה יד2 מודל 2014 אבל לרכב יש אחריות מורחבת לגיר ל5 שנים. קרי עד 2019.

למען האמת, ללא האחריות אני לא יודע אם הייתי קונה את הרכב. מדובר בגיר מצוין מבחינת אופי ההתנהגות שלו, ההילוכים עוברים מצוין והתיבה מגיבה מעולה, אבל האמינות קצת לוקה בחסר.

תבדוק אם יש אחריות, אם כן לך על זה. אם לא, תקווה שלא יקרה כלום ואם יקרה אז אולי צ'מפיון יתקנו את זה באחריות של רצון טוב.

פורסם

היתרונות הבולטים של ה DSG הם תצרוכת דלק נמוכה יותר וביצועי רכב טובים יותר, השאלה היא כמה חשובים לך היתרונות האלה והאם אתה מנצל אותם.

-בשלוף, אם אתה נוסע כ 15K ק"מ שנתי אז תחסוך כ 500-700 ש"ח לשנה על דלק. אם התקלה תקרה לך ב 3-4 שנים הקרובות אז איבדת את כל החסכון.

-הביצועים אכן טובים יותר אבל הם פחות בשימוש בנהיגה שאינה ספורטיבית, ב"פתיחה" ברמזורים או בנהיגה נמרצת/פראית אכן תרגיש אותם אבל איזה חלק זה מהנהיגה המתוכננת?

-הטיפול הקבוע בתה"ל פלאנטרי עולה לי כ 800 ש"ח כל 60K ק"מ (חלפים/נוזל הידראולי מקורי של מרצדס, מה לעשות...) שזה 2400 ש"ח ל 180K ק"מ. כמה יעלה לך להחליף את סט המצמדים ב DSG?

אם רוב הנסיעות שלך בין עירוניות שקול תה"ל ידני.

• תוכן חדש...