Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני בן 24, יש לי הכנסה טובה, ההוצאות שלי במהלך החודש הן נמוכות. ויש לי אפשרות לשים בצד כ3-4 אלף שקל.

במצבי הנוכחי יש לי כ100 אלף שקל להשקעה, כדי לבסס את העתיד להכנסה נוספת בעוד מספר שנים.

ראיתי פרוייקט ברחובות באזור פארק המדע, של דירות קטנות עם חדר שינה אחד + חדר מגורים + מטבח ומרפסת.

אזור של מכללת פרס ופארק המדע ויצמן.

לפי הפרסום העלות היא כ645 אלף שקל. כאשר החברה מתחייבת לתשלום שכירות של 3000 שח בשנה הראשונה.

מה האותיות הקטנות שאני צריך לדעת לפני שאני ניגש לעסקה כזו?

לצורך העניין תאורתית אקח משכנתה עם החזר חודשי של 3000 שקל, ההכנסה ממהדירה תכסה את ההכנסה. ואם ארצה בעוד מספר שנים למכור, כמובן שהערך שלה רק יעלה.

אשמח לטיפים ועצות ממביניי עניין בהשקעות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקנה, אבוא לשכור ואוכל להגיע לעבודה בסטייל עם האופניים כמו כולם מבלי לקנא :lol:

פורסם

ראיתי פרוייקט ברחובות באזור פארק המדע, של דירות קטנות עם חדר שינה אחד + חדר מגורים + מטבח ומרפסת.

אזור של מכללת פרס ופארק המדע ויצמן.

לפי הפרסום העלות היא כ645 אלף שקל. כאשר החברה מתחייבת לתשלום שכירות של 3000 שח בשנה הראשונה.

קבוצת רכישה?

כדאי שתבדוק שיש בטוחה לכסף שאתה אמור להעביר.

-

פורסם
ואם ארצה בעוד מספר שנים למכור, כמובן שהערך שלה רק יעלה.

יש רק דבר אחד בטוח בחיים. שום דבר אחר לא בטוח, בלי קשר לנדל"ן בכלל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מדובר בפרויקט שנוי במחלוקת שלא ברור לחלוטין התמהיל הסופי לו ומתי הוא יקבל אישורי בניה ויאוכלס, אם בכלל.

יש הרבה חורים שחורים לא ברורים שם כמו, האם באמת רק סטודנטים יורשו להתגורר שם, מי יפקח על זה, איזה סטודנטים מאיזה מוסדות לימוד (האם אברכים שלומדים בישיבות בעיר גם יחשבו כסטודנטים), מה יעשו אם בעל הדירה שכבר לא סטודנט ירצה להתגורר שם, האם זה יהפוך לסלמס, מה יהיה יחס הדירות להשכרה, משרדים, מלון, מסחר הסופי. וכמובן האם מדובר בעלות סופית, או בקבוצת רכישה שכל החריגות בעלות הבניה יפלו על מי שרכש בה נכסים?

אם אני הייתי במקומך וה 100k האלה היו הבטחון הכלכלי שלי, הייתי שם אותם אותם בהשקעה סולידית בלי סיכון גבוה באיזה בית השקעות מבוסס וגדול ולא מנסה לתת מכה בהשקעות שנויות במחלוקת ולהפוך מהם למיליונר.

פורסם

ההבטחה לשכירות לשנה הראשונה היא טיפה בים. מה לגבי השנה השנייה? והשלישית?

עם כל הכבוד לרחובות, עיר המדע.

מוסדות הלימוד העיקריים בעיר מכילים הרבה מאוד סטודנטים לתואר שני עם משפחות וכו׳ ולא כולם רוצים לגור במעונות האלו.

לי זה נשמע כמו דרך נחמדה לממן מעונות.

אם הדירות היו דירות 2 חדרים ״רגילות״ בלי כל ההגבלות האלו - אז בהחלט אופציה. במתווה הנוכחי נשמע לי כמו קלאב הוטל 2.

פורסם (נערך)

בנוסף למה שכבר נכתב פה. יש שם גם עוד בעיות כמו שכיום נמצאים שם מוסכים וצריך לפנות אותם ולשנות את ייעוד הקרקע למגורים, מה שתמיד היזמים מבטיחים שעומד לקרות אוטוטו ושיש להם תמיכה העירייה וכו.. אבל כמעט תמיד נגרר ומתעכב או שפשוט לא קורה ומפיל את כל הפרויקט.

האם לבעל הדירה תהיה זכות לקבוע מי ישכור את הדירה שלו?

הביקוש שיהיה בכלל לפרויקט כזה בקרב סטודנטים, מה גם שעומדים לבנות בעיר עוד פרויקטים שמיועדים להשכרה לסטודנטים כמו פרויקט נוסף של 750 דירות ליד מכללת פרס.

http://m.maariv.co.il/business/realestate/Article-580872

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
^^

שניים*, כשאחד מהם הוא בחסות המדינה/ממשלה.

אם הכוונה למיסים, אז גם אם לא תהיה מדינה/ממשלה, יהיה גורם כזה או אחר, שכבר ידאג לגבות את זה ממך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דיברתי עם אחד מאנשי מכירות שאלתי לגבי התחלת בניה. הוא אמר שיש אישורים והכל ומתחילים באוגוסט בניה...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כבר פינו את המוסכים שיש שם ושינו את ייעוד הקרקע?

יש להם תוכנית סופית לפרויקט ?

המחיר שנתנו לך זה המחיר הסופי ואם יהיו חריגות הסיכון לא יפול עליך ועל שאר הרוכשים?

יש לו תשובות לגבי שאר הבעיות שעלו כאן שיכולות להיות?

אני מציע לך לקרוא שוב את השרשור ולתת תשומת לב לכל הבעיות שכתבו כאן.

אני מקווה שאתה מבין שמדובר בכניסה להרפתקאה בפרויקט לא סטדנרטי עם סיכון לדעתי יחסית גבוה.

• תוכן חדש...