Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש לכל העונים,

ראיתי הרגע רכב פורד גלאקסי שנת 2011. ביד2 הרכב הופיע כיד ראשונה, 118000ק“מ. המוכר רצה 63000 ויש על מה לדבר.

בשטח, לאחר ששאלתי במה הוא עוסק, המוכר הציג את עצמו כסוחר שקנה את הרכב ישירות משלמה סיקסט(בלי העברת יד). הוא אמר שהוא מוכן להתחייב על מנוע/גיר/שילדה.

הרכב עצמו נראה מלוקק וברור שהוא עבר הכנה (כולל ניקוי מתחת למכסה מנוע).

בנסיעה הרכב הרגיש סבבה למרות שהוא הניע רק עם כבלים והוא טען שיתכן ונשארה נורה דולקת.

מה ששמתי לב אליו הוא שהמושבים חרקו במסילות (דרש הפעלת כוח להזיז אחורה/קדימה)והיה קצת סימני חלודה על ההברגה.

הסוחר/מוכר נראה אמין אבל אני זוכר שכתבו כאן איפה שהוא שהחברות הגדולות משאירות את הגרוטאות לסוחרי משנה ואת הרכבים הטובים מוכרות בעצמן.

חשבתי לקחת לבדיקה במוסך “המעבדה” בחולון שמומלץ כאן.

יש טעם או לברוח כבר עכשיו?

ושוב , תודה לכל העונים

פורסם

לברוח? לא.

להיות אקסטרה זהיר? בהחלט.

גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגיר, כלומר גם לסוחרים יש לפעמים מכוניות טובות.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני לא מכיר את השוק של הגלקסי - אם יש לך אופציות אחרות הייתי הולך עליהן וממש ממש מוותר על זה.

אם כבר הרכב הזה:

- לדרוש הסיטוריית טיפולים ממוסך מורשה יבואן בלבד(לא מוסך מורשה משרד התחבורה של שלמה סיקטסט) ובדיקה שהרכב טופל רק עם חלפיים מקוריים.

- איזה נורה דולקת?

- לבדוק ב7 עיניים את המרכב לתאונות

כמו שאמרת,

חברות הליסינג משחררות את הרכבים שהן לא יצליחו למכור למכרז ושולחים לסוחרים להשבחה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

1. אתה מבקש ייעוץ דחוף = קונה בלחץ. איזו סיבה שבעולם יכולה להיות לקנות אוטו בלחץ? מאיימים עליך עם נשק? חטפו את המשפחה שלך וישחררו רק אחרי שתקנה גלאקסי?

2. כל הסימנים כולם מצביעים על רכב לא מי יודע מה מוצלח, וזאת בלשון המעטה. המוכר הזדהה כסוחר לא בשלב הראשוני, אלא רק לאחר שהגעת, קרי אחרי שכבר ראית את האוטו והוא זיהה שבא לך עליו. הרכב עמד הרבה זמן, והניע רק עם כבלים. הרכב נוקה במיוחד ועדיין יש סימנים כמו המושבים וכו' (תאונה? לך תדע).

אני במקומך עושה שני דברים. לא קונה בלחץ, ולא קונה את המכונית הזאת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מסכים עם רומן.

לא קונים בלחץ.

לי לא ברור מדוע רכב עם נתונים לא רעים יצא ממגרש של שלמה סיקסט והגיע לידי סוחר בלי העברת בעלות .

אני גם לא מבין את ההסבר "קנה את הרכב בלי העברת בעלות".

אם זה סוחר מורשה, היד שלו לא נוספת למספר הידיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם זה סוחר מורשה, היד שלו לא נוספת למספר הידיים.

אכן. תו סוחר לא מוסיף יד. עוד סיבה לזנוח את האקזמפלר הספציפי הזה ולזכור טוב טוב את הפרצוף של הסוחר למקרה של היתקלות עתידית. אם אתה ממש ממש חייב אוטו, תשכור לתקופת החיפושים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בכל מקרה לא קונים עם לחץ, בין אם זה מהסוחר הזה או בכלל.

אין מודעות אחרות בלוח? שלא מסוחרים?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

גם המודעה הזאת בטח לא היתה במדור הסוחרים.

חלקם מסתירים את עיסוקם לפחות עד למפגש ליד הרכב.

נשמע כאילו הם בעצמם מרגישים כמו מצורעים...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

למה כאילו :D (סתם..)

כן, סביר להניח שזה היה סוחר במסווה.

בחיפושי אחר רכבים, נתקלתי בלא מעט כאלה.

חלקם לא כ"כ חכמים בלשון המעטה. כשאתה אומר להם בקשר לרכב, הם שואלים אותך איזה רכב..

אני עונה להם, הרכב שפרסמת חחח לא עושה להם חיים קלים :D ולאט לאט גורם להם לחשוף את התחפושת.

יש גם את המתוחכמים שיש להם מספר קווי טלפון. גם אותם אפשר לחשוף אבל עם קצת יותר ערמה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

תודה לעונים. הייתי צריך את החיזוק לחשב. בסך הכל הוא כן הזדהה כסוחר עם רשיון (אמנם אחרי שהתעניינתי ולא כבר בטלפון) והיה מוכן להתחייב על תקלות מנוע/גיר/שלדה. הוא גם נראה בחור חיובי ולא רמאי טיפוסי.

אני ארד מהסיפור בגלל שאם הרכב היה באמת מציאה, הוא היה נשאר בסוכנות...

לא בא לי לבדוק למה הם שחררו אותו

פורסם

רק לצורך העניין, אתה מדבר על גלקסי אקובוסט (מנוע 2000 טורבו) מודל 2011 כן?

פשוט לא ידעתי שהגיעו כאלו לפני 2012.

ורק לסיכוי שמדובר על ה2.3 אז זו קניה ממש, אבל ממש לא משתלמת. בלי קשר למצב הרכב הספציפי. בעוד חמישיה אתה מקבל רכב זהה מ2012 דהיינו אקובוסט. (למי שלא מכיר הגלקסי 2.3 מרגיש די עגלה ה2.0T -מטוס)

פורסם

החברה פה עושים נאחס. אז ככה : מי שקונה רכב כזה לא בדיוק נהג דריפטים. הרכב כבד , שתיין גם עם טורבו וגם בלי. כאמור זה לא משפיע בדרך כלל על הקונה הפוטנציאלי.

הבעייה שאתה צריך מישהו מפורד שיבדוק היטב את הרכב ואז להגיע לעמק השווה מבחינת מחיר.

בדיוק בשנים האלה היה לפורד מספר מנועים שצלצלו בצילינדר הרביעי. היה צריך להחליף מנוע.

היבואן החליף על חשבונו.

הבעייה היא שלדעתי שלמה סיקסט מטפלים במוסך משלהם ואז יכולים לקרות דברים....

פורסם

לא ראיתי מודל 2012 במחירים שאתה מדבר עליהם, יותר בכיוון של 70,000 +

רציתי את השנתון האחרון (2011) לפני החלפת מנוע לדגם האקובוסט בגלל שבילינו את הקיר לכפול מצמד ולא רציתי בעיות ביתי (כמו בפוקוס. ולמרות מדובר סוג שונה, כבר נתקלתי וגם שמעתי על בעיות בגיר החדש).

אין לי צורך במטוס, רק שהמנוע יסחב

• תוכן חדש...