Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בסאן אנטוניו כמה קאמרו ומוסטנג כמו טיוטה בארץ ואיזה אופנועים במחיר מצחיק של ארלי.האם יש מגבלה לכמות הבגדים שמותר להביא לארץ אם אני לא עובר את המשקל של 23 המזוודה ועוד מזוודה של 8 קילו קטנה?

פורסם

אמריקה, כפרה. כך ריטלין ותרגע. תקרא בכרטיס. יש מצב שאתה יכול שתי מזוודות בתנאי שמשקל כולל לא יעלה על 23 קילו. זה הרבה יותר בגדים.

פורסם

סיפור אמיתי מתחילת השנה - אישתי הביאה רובה נרף לבן מניו יורק.

גם אחותה.

אישתי עם שיער בלונד.

אחותה עם שיער שחור.

לאישתי נתנו להעביר את הנרף, לאחותה לא. בקבינה של המטוס.

תקנה ושים במזוודה, או שתצבע לבלונד. המחירים שם באמת מצחיקים ביחס למחירים בארץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אמריקה, כפרה. כך ריטלין ותרגע. תקרא בכרטיס. יש מצב שאתה יכול שתי מזוודות בתנאי שמשקל כולל לא יעלה על 23 קילו. זה הרבה יותר בגדים.

מודה ומתוודה שלא הבנתי את המתמטיקה.

מזוודה של 23 ק"ג + תיק למטוס של 8 ק"ג = 31 ק"ג של ציוד +בגדים.

שתי מזוודות עם משקל כולל של 23 ק"ג = 23 ק"ג של ציוד ובגדים. איך זה הרבה יותר בגדים?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כמה כבר ההבדל בצעצוע פלסטיק הזה?

אני הייתי שומר את המקום במזוודות לדברים מעניינים יותר או לדברים שלא יותר זולים שם אלא כלל לא קיימים בארץ.

בנוגע למגבלת בגדים, אין שום מגבלה מטעם חברת הטיסה (מעבר למגבלת משקל) אבל חשוב מאוד להקפיד להוריד את הטיקטים מכל הבגדים כי אם מסיבה כל שהיא מכס ישראל יפתח לך את המזוודה, אתה תשלם מלוא המיסים על הבגדים וקנס על אי הצהרה על טובין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה - ההגדרה של המכס לכמות הבגדים המותרת ביבוא היא "בכמות שמקובל להביא במטען יד של נוסע" (או משהו דומה). לכן לא ברור לי למה אתה ממליץ להסיר את תוויות. כמובן שאני מדבר על בגדים מקובלים, לא בגדי מעצבים יוקרתיים.

כקוריוז - בנסיעה האחרונה אשתי קנתה זוג סנדלים של ארמאני (ויש כל הסיבות להאמין שהם לא מזוייפים) - במחיר פחות מזוג סנדלי "גלי".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באגירה - ההגדרה של המכס לכמות הבגדים המותרת ביבוא היא "בכמות שמקובל להביא במטען יד של נוסע" (או משהו דומה). לכן לא ברור לי למה אתה ממליץ להסיר את תוויות. כמובן שאני מדבר על בגדים מקובלים, לא בגדי מעצבים יוקרתיים..

אם לא הייתי מובן, הכוונה הייתה לתוויות המחיר ולא לתוית הבגד עצמו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שני סוגי התויות מעידים על היות הבגד חדש, והרי זה מה שמעניין את רשויות המס. כיום הן הרבה יותר גמישות, אבל בעבר הרחוק היה מדובר בגופים נוקשים ופולשניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי ב11 דולר בארץ אותו אחד 200 שקל .לא הבנתי אם שילמתי מס בסאן אנטוניו אני עלול לשלם עוד פעם בישראל? מה לעשות להוריד את המחיר או שמותר להביא לפי משקל מזוודה ללא חשש .אני עוד חצי שעה מתחיל את המסע לארץ

• תוכן חדש...