Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדובר בכמות גדולה של בגדים, להוריד הכל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשובה של גבר שהוא שופר רציני ביותר. גם בגדים ובמיוחד נעליים דורשים נפח. משקל פחות בעייתי במקרים כאלה.

פורסם

באגירה - האם הם פותחים מזוודות? אני שואל כיון שבפעם האחת שעצרו אותי שיקפו את המזוודות (ולא את תיקי הגב) ולא פתחו כלום. אני מניח שבשיקוף לא יבחינו בין תוית מחיר לתוית מוצר, אם בכלל יראו אותן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המוכסים לא עומדים שם לקישוט, אם זה מה שאתה שואל.

לרוב לא מתעסקים בשטויות ויש להם את הפרמטרים (ובעיקר הנסיון) את מי כן לעצור ואת מי לא לעצור אבל במקרה וכבר נפלת ונפתחו לך המזוודות, להבדיל מלמשל שוטר, מוכס מחוייב עפ"י חוק לטפל בעבירה (להבדיל משוטר שמורשה לתת דו"ח).

אז אם במקרה יפתח ואם ייפול על כל כמויות הבגדים עם טיקטים של מחירים, זה חד משמעי לא נופל תחת פקודות המכס ל"בגדים בכבודת יד" אלא תחת סעיף "מתנות" ושם יש סכום גלובאלי מורשה, עברת אותו? אתה משלם על הכל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...