Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב עם תינוקת בקנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אנחנו נוסעים לקנדה זוג עם תינוקת מה שאומר כנראה 3 מזוודות גדולות, 2 טרולי, סלקל ועגלה.

אני רוצה להשכיר רכב שיכיל את כל הבלאגן הזה.

מכיוון שאני מעדיף להזמין כבר מהארץ כדי לא להסתמך על רכבים הקיימים באותו הרגע אשמח לדעת איזו קטגוריה אני צריך מבחינת הגודל (מן הסתם במיני וקומפקטיות זה לא יכנס לגבי יותר גדולות אני כבר לא יודע).

תודה רבה

פורסם

סטיישנים לא פופולאריים במיוחד בחברות השכרה בארה״ב וקנדה ולדעתי תתקשה למצוא.

מגוון הג׳יפים ומיניוואנים מצד שני עצום, ומציע לך ללכת על משהו כזה.

פורסם

בזמנו השכרתי מחברת "אופרן" שבארץ הם עובדים עם חברות השכרה טובות בחו"ל. הזמנתי רכב מסוג קראזלייר סיטי אנד קאנטרי. מקביל לדואג'. מדובר על רכב עם 7 מקומות פרקטי ענקי ויש מקום לההההכככללל. רמה אחת יותר ואתה מגיע לטיוטה סיינה אבל זה ממש ממש גדול.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מניוואן יקר משמעותית במקומות שראיתי ולכן אני מתלבט בין מכונית "full size" שזה קאמרי וכאלה שאין לי מושג אם יכנס בה הכל וכן ברמת הג'יפ יש תמיד שתי רמות אחת כמו טוסון ואחת כמו סנטה פה, השאלה אם יכנס בטוסון או שחייב סנטה פה.

פורסם

אז נשארתי עם פורד אסקייפ, דודג' קאראוון ויונדאי סנטה פה, באסקייפ יכנס? בסנטה פה? או שעדיף כבר קאראוון למרות שהוא נראה לי ענקי

פורסם (נערך)

בגלל שאתם רק 3 נוסעים, אפשר לדעתי להסתפק בטוסון / קשקאי ( intermediate SUV ) וחלק מהמזוודות להכניס למושב האחורי ועל הריצפה בשורה השניה. אם ההפרש ל standart SUV לא גדול, כדאי - יהיה לכם יותר מרווח.

כאשר טיילתי בקנדה חלק מהשכרת רכב עשיתי דרך האתר הידוע rentalscars

http://www.rentalcars.com/?affiliateCode=google_brand&preflang=he&label=rentalcars.com-brand-VRWfmDsnFai6zf7gvZHCFAS161867236941&ws=&ppc_placement=&ppc_target=&ppc_param1=&ppc_param2=&aceid=&adposition=1t1&ppc_network=g&feeditemid=&ppc_targetid=aud-270606004227:kwd-101720484&loc_physical_ms=1008004&loc_interest_ms=&ppc_device=m&ppc_devicemodel=&gclid=Cj0KEQjww7zHBRCToPSj_c_WjZIBEiQAj8il5EDtLwyh74na1gNqpjxVIHRp6p0Uy9vKWh6iV3YgVJMaAiiY8P8HAQ

וחלק דרך alamo

https://www.alamo.ca/en_US/car-rental/cars.html

בשני המקרים הכל היה פיקס.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...