Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים - סיאט לאון FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי רכב סיאט לאון FR 1400 שנת 2015 המידת צמיג שלה זה 225/40/18 הרכב אצלי שנתיים והגיע הזמן להחליף את הצמיגים ראיתי שהצמיגים לאוטו הזה מאוד יקרים רציתי להתייעץ איזה צמיג כדאי לקנות גם לא הכי יקר משהו סביר

פורסם

מה התקציב?

יש לך צמיגים מעולים כמו קונטיננטל קונטי-ספורט-קונטקט5, מישלן פיילוט 3 (או 4, לא זוכר)/סופר ספורט, אבל אלו די יקרים ועולים בסביבות 700 ש"ח לצמיג..

כמו כן, מה סדר העדיפות שלך? אחיזה/חיסון בדלק/בלימה ברטוב/בלימה ביבש/שחיקה וכו'..

פורסם

במידה כזאת הצמיגים יקרים, משהו ספורטיבי ואיכותי קשה לי להאמין שתמצא בפחות מ600-700.

בלאון שהייתה לי בעבר התקנתי רביעית קונטי ספורט קונטקט5, אחלה צמיג ביחס למחיר.

פורסם

יש לך רכב לא הכי זול. ניכר שאתה מחפש לקנות את הצמיג הכי זול שיש כשמחיר לצמיג טוב למידה הזו גבוהה יותר. עצה, אל תעשה את זה. כמעט בטוח שתקבל צמיג גרוע ותצטער על הכמה מאות שקלים שחסכת.

פורסם

כשאנשים קונים רכב הם לא תמיד לוקחים בחשבון את עלות החלפים והאחזקה שלו.

צמיג כמו בלאון FR זהו צמיג גדול ומחירו יקר יחסית.

פורסם
כשאנשים קונים רכב הם לא תמיד לוקחים בחשבון את עלות החלפים והאחזקה שלו.

צמיג כמו בלאון FR זהו צמיג גדול ומחירו יקר יחסית.

האם אנחנו מסכימים שהמהלך החכם הוא למכור את הרכב שגדול על מידותיהם של האנשים שציינת ולרדת לרכב נמוך יותר שאותו הם יכולים לתחזק כהוגן, מאשר לדבוק ברכב "יקר" ולתחזק אותו בחסר?

פורסם

לדעתי כן. כי אם תתחזק אותו בתחזוקת שבר כנראה שזה יתנקם בך (או בבעלים הבא) פי שתיים (קרי, מה שהתקמצנת להחליף יעשה צרות בצרורות ותיכנס לברוך גדול יותר).

יחד עם זאת, במקרה שלך, להחליף רכב כי הצמיגים שלו יקרים? נראה לי מעט קיצוני... מקסימום להחליף את הגודל והמידה של הצמיגים (ולשנות ברישיון הרכב, כמובן).

פורסם

אני לא בעל הרכב. אני רק אחד שרומז שאם בעל הרכב רכש רכב במעל מאה אלף ש"ח ומן הסתם הוא מגיע עם הוצאות בהתאם (רישוי,ביטוח,דלק וכו') אז שממש לא כדאי לנסות לחסוך 100 על כל צמיג לטובת צמיג סוג ז'. להחליף את גודל הצמיג ברישיון נראה לי יצא סיפור עוד יותר יקר (זמן התעסקות+עלות אם יש- לא מכיר)

פורסם
האם אנחנו מסכימים שהמהלך החכם הוא למכור את הרכב שגדול על מידותיהם של האנשים שציינת ולרדת לרכב נמוך יותר שאותו הם יכולים לתחזק כהוגן, מאשר לדבוק ברכב "יקר" ולתחזק אותו בחסר?

לא יודע אם צריך להיות כזה קיצוני ולמכור את הרכב אבל המקרה שאתה מתאר הוא מאד נפוץ.

תעבור על הלוחות ותראה כמה רכבי "צעירים" שכאלה יש למכירה, הרבה מהם בגלל מקרים שבהם הקונה מגלה שהרכב יקר לו לאחזקה ושהחלק הקשה הוא לא לקנות את הרכב אלא דווקא לתחזק אותו.

מקסימום להחליף את הגודל והמידה של הצמיגים (ולשנות ברישיון הרכב, כמובן).

שינוי מידת צמיגים במקרה הזה תאלץ גם רכישה של ג'אנטים בקוטר קטן יותר. סתם הוצאה מיותרת ויקרה יותר.

בלי שום קשר, אף אחד לא ישנמך לאון FR למצב שהיא תראה כמו לאון רגילה. :wink:

• תוכן חדש...