Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעקבות תאונה שהייתי מעורב בה ולאור הכיוון שבו המשפט מתנהל, רציתי לדעת:

האם קיימת תקנה/הוראה האוסרת על נסיעה עם חלונות סגורים, רדיו עובד או כל פרט אחר העלול לגרום לכך שהנהג לא ישמע חלק מרעשי הדרך?

ידוע לי כי אסור לנסוע עם רדיו בווליום גבוה, אבל זאת עקב הפרעה לסביבה (אסור רק בדרך עירוינת למיטב ידיעתי).

כמו כן, אסור לנסוע עם אוזניות (אבל דיבורית אישית מותר).

האם תוכלו להוסיף פרטים שלא ידעתי, בעיקר לגבי חלונות סגורים?

תודה

* בדקתי באתר של משרד התחבורה ומצאתי רק את תקנה 157, בנוגע ל"רעש לא רגיל"

פורסם

דיבורית אישית זו אוזנייה אחת בלבד, ולא 2, ככה שאתה עדיין שומע מה קורה מסביב.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא אתה, ולא משרד התחבורה תוכלו למדוד את עוצמת הדיצבילים שהאוזן שלך קלטה בזמן עבר בתאונה כלשהי אם הייתה. אז אם הייתה תקנה אז היא לא הייתה ברת ביצוע.

בנוגע ל2 אוזניות נראה לי שזה באמת אסור, כי אחרי הכל אתה באמת אוטם את עצמך מהסביבה ובניגוד לרמקולים שיש ברכב האוזניות מולבשות על האזניים שלך מונעות ממך לתקשר עם הסביבה וחוסמות מצלילים במרחב להגיע לאזניים שלך, ואז זה באמת מסוכן.

לגבי תקנות חלונות סגורים, שוב - התקנה, אם הייתה, לא ברת ביצוע.

לגבי ווליום גבוה, שוב אף אחד לא יוכל לקבוע מה זה גבוה מדיי. לאבא שלי באוטו מספיקים 2 רמקולים מעפנים מקוריים של פיג'ו שבאו עם האוטו, ורדיוטייפ פשוט וגם אז הוא לא שומע ברדיו יותר מהחצי הווליום האפשרי.

לעומת זאת לי באוטו יש 6 רמקולים ורדיודיסק ואני כל הזמן מתלונן שהמערכת לא חזקה מספיק וצריך להוסיף לה מגברים וסאב.

אני אומר שזה פשוט על טעם וריח, אולי מישהו פה יכול להראות את החוק היבש?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
דיבורית אישית זו אוזנייה אחת בלבד, ולא 2, ככה שאתה עדיין שומע מה קורה מסביב.. :roll:
בחלק מהדיבוריות האישיות החדשות, יש שני אוזניות (בגלל אפשרות הרדיו).

מה החוק אומר לגביהן?

פורסם
שלום

בעקבות תאונה שהייתי מעורב בה ולאור הכיוון שבו המשפט מתנהל, רציתי לדעת:

יש לך משפט ואין לך עו"ד כדי לשאול אותו?

מי מגיע לבית משפט בלי עו"ד?

בברכה, יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...