Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד היום כל רכב שהיה לי הייתי שוטף אותו בעצמי כל תקופה.

לאחרונה התחלתי להרגיש שהתהליך הזה גוזל יותר מדי זמן (שבקושי יש לי :roll:), לכן התחלתי לחשוב לכיוון למצוא מקום שמבצע שטיפת רכב ידנית, אך אני לא בטוח אם זה צעד שכדאי לקחת.

אילו השיקולים שאני חושב עליהם:

1) לגבי מקור מים, למקומות כאלה יש גרניק, מה שלפי דעתי יתרון בשבילם מאחר וכנראה הלכלוך ירד מהר יותר ויקטין את הסיכוי לקבל שריטות (מול מים דרך צינור רגיל)

2) סבון, פה אני מתלבט - כשאני שוטף את הרכב אני משתמש בסבון איכותי (מגווירס), ומצד שני לא ידוע לי במה מקומות שטיפה כאלה משתמשים, והשאלה היותר חשובה האם זה בכלל אלמנט קריטי?

3) עם מה לנקות (ספוג/מייקרופייבר ...), בדומה ל-2, אני משתמש בכפפת מיקרופייבר של מגוויירס.

4) ייבוש - אני משתמש במטלית מיקרופייבר, וממול כנראה יש ג'לדות. (מקסימום שידלגו על השלב הזה מבחינתי)

עד כמה אתם חושבים זה גרוע לצבע ללכת למקומות שטיפה ידנית שכאלה?

לאילו שהולכים, האם הבחנתם אם רכבכם מכיל שריטות/סווירלים יתר על המידה?

תודה!

פורסם

בעיר שלי יש כזה מקום שמציע שטיפה "ידנית", ואני מניח שזה די דומה גם במקומות אחרות שמציעים שירות כזה.

התהליך:

1. התזת קצף.

2. שטיפת הרכב עם כפפת מיקרופייבר (בתנועות מעגליות, ישרות ואלכסוניות).

3. קרצוף הג'אנטים עם מטאטא.

4. שטיפה סופית עם גרניק.

5. הזזת הרכב לעמדת ייבוש, וייבוש עם מטליות מטונפות בשיטת גרירה- סחיטה.

6. התזת חומר "אנונימי" על הג'אנטים ומעבר עם מטלית לניקוי וייבוש סופי.

לסיכומו של יום- הרכב אומנם שטוף ונקי, אבל כולו עם סווירלים ושריטות ישנות וחדשות.

שמים לב לזה תמיד ביום שאחרי. פתאום אתה מגלה פה שריטה- שם שריטה, פתאום קילוף לכה שהתחיל מאיזה שהו מקום.

פורסם

יש לי רכב חדש ( לאון 2016 בת 4 חודשים), עד שישי האחרון כל השטיפות שלי היו בבית בגינה עם צינור, עם חומרים איכותיים של CG ו מגוויירס, ובשיטת 2 הדליים.

שישי האחרון לא היה לי זמן והייתי חייב לשטוף את הרכב, אז הלכתי למכון שטיפה ידני כמובן עם כפפה.

שטפו לי יפה והכל נראה טוב ויפה , עד שבערב האוטו עמד מתחת לעמוד תאורה, ונחרדתי לגלות שפתאום כל הרכב מפוצץ בסויירלים, שלא היו שם לפני בוודות.

כמובן שהתבאסתי מאוד ולמדתי את הלקח שלי, עכשיו על העצלנות שלי אני צריך לעשות טיפול דייטלינג...

אז לשיקולך, אני לא אוהב מכוני שטיפה ומעדיף לבד, אומנם זה מצריך בדרך כלל פי 3 זמן אצלי לפחות, אבל בסופו של יום, אין כמו לשטוף את הרכב לבד ולהנות מהתוצאות .

• תוכן חדש...