Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב

shachar_bd
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האחרון ראיתי בהרצליה (באיזור ארומה) מכונית ספורט יפיפיה שממש לא הצלחתי לזהות.

הייתי קצת מוגבל בזמן ולא הצלחתי לקלוט את השם. זה היה שם די ארוך שמתחיל בQ אם אני לא טועה.

המכונית הייתה של חברה לא מוכרת שאין בארץ

יש לו שני אגזוזים משולשים, פחות או יותר, במרכז

יש לו ספוילר קטן יחסית, שיכול להיסגר לתוך שקע. זאת אומרת- כשהספוילר סגור זה נראה כאילו אין ספוילר בכלל.

בגדול היה דמיון לניסאן 350Z, אבל יכול להיות שסתם היה נדמה לי (שוב, הייתי ממש מוגבל בזמן שם)

מישהו יכול לנחש מהתיאורים האלה איזה רכב זה היה?

תודה

פורסם

אני גם ראיתי בהרצליה לא מזמן אוטו מדהים שנסע מולי ( חצה את הצומת כאילו שאני עמדתי באדום )

אוטו כחול עם ג'נטים לא מהעולם הזה

האוטו היה דומה מאוד ל 350Z אבל אין לי מושג איזה אוטו זה היה .

פורסם

כל הכבוד על הזיהוי!

זה באמת זה, למרות שזכרתי אותו הרבה יותר קרבי מקדימה. בתמונות שמצאתי בגוגל הוא נראה כמו אוטו מנהלים מקדימה.

ספוילר מעניין. הוא לא קטן מדי בשביל להיות אפקטיבי?

בקשר לזה בהרצליה- אני דווקא זכרתי שהוא היה שחור, אבל היה חושך אז יכול להיות שטעיתי

אני ראיתי קאררה GT מול ארומה. :p
ואז התעוררת וגילית שאתה חי בישראל :wink:
פורסם
אני ראיתי קאררה GT מול ארומה. :p

ואני ראיתי את קרן שהייתה איתי בחטיבת ביניים נכנסת לזארה בקניון חולון.

מה עניין מחט לתחת?

פורסם

לפי הבחור מטופ גיק ששכחתי את שמו הקרוספייר נראית כמו כלב מחרבן , האמת היא שגם אני חושב ככה מה גם שלפי הבחינה שלו האוטו באמת לא משהו .

ים long time no

פורסם

בקשר לזה בהרצליה- אני דווקא זכרתי שהוא היה שחור, אבל היה חושך אז יכול להיות שטעיתי

יש מצב שמדובר בקרוספייר הזאת?

**הלינק לתמונה ירד, נא לפרסם תמונות ללא מספרי רישוי בלבד**

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה שחור??...

זה לא אפור-עכבר..?

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...