Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום, יש לנו את הרכב שבכותרת. הרכב הוא רכב ליסינג מהעבודה של אשתי וכנראה יוחלף באחד פרטי מסיבות כלכליות. מהרכב עצמו אנחנו מרוצים. הוא משמש את אשתי ליומיום ואחת לשבוע לנסיעה ארוכה יותר בהרכב מלא, כלומר עם כסא ושני בוסטרים מאחורה. הנסועה השנתית עומדת על 15-16 אלף ק"מ.

חוקי בסיס לגבי המחליפה:

1. חובה סטיישן, או 5 דלתות עם בגאז' גדול.

2. יכול להכיל מאחור 2 בוסטרים וכסא או לפחות 3 בוסטרים (עוד כמה חודשים כולם יהיו בבוסטרים).

3. עדיף מאוד יפני/קוריאני

4. עדיף ללא טורבו, הנסיעות היומיומיות די קצרות ואני מאמין שטורבו לא מתאים למשימה.

תקציב - עד 70,000 לפני ישור קו, כמובן מעדיפים בפחות.

על מה חשבתי:

1. לקנות את אותו הרכב באופן פרטי.

2. טויוטה אוונסיס סטיישן - לא מצליח למצוא.

3. סובארו B4 סטיישן - כמעט ולא מצליח למצוא.

אשמח לשמוע מה דעתכם, כיוונים שלא לקחתי בחשבון וכו'.

תודה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

2 הרכבים שרשמת הם קטגוריה מעל הסיד.

אם זה סוג הרכבים שאתה מחפש, תוסיף לרשימה גם מאזדה 6 סטיישן, אותה לפחות יש סיכוי למצוא.

3 בוסטרים יכנסו לך גם ברכבים משפחתיים "רגילים" (לפחות ברובם), תבדוק גם סוזוקי קרוסאובר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אם אתה מוצא אחת כזו (סיד סטיישן) במצב טוב עם נתונים טובים, למה לא?

הייתה לי כזו בעבודה הקודמת, מכונית מוצלחת מאד לדעתי.

פורסם
2 הרכבים שרשמת הם קטגוריה מעל הסיד.

אם זה סוג הרכבים שאתה מחפש, תוסיף לרשימה גם מאזדה 6 סטיישן, אותה לפחות יש סיכוי למצוא.

3 בוסטרים יכנסו לך גם ברכבים משפחתיים "רגילים" (לפחות ברובם), תבדוק גם סוזוקי קרוסאובר.

בזמנו ישבתי מאחורה במאזדה 6, נראתה לי די צפופה, אבל אני אבדוק שוב.

אבדוק גם את הקרוסאובר, אני מניח שיש הרבה בשוק וזה יתרון.

אם אתה מוצא אחת כזו (סיד סטיישן) במצב טוב עם נתונים טובים, למה לא?

הייתה לי כזו בעבודה הקודמת, מכונית מוצלחת מאד לדעתי.

באמת אוטו מוצלח, כמו שכתבתי זה בדיוק מה שיש לנו היום, חשבתי לגוון אם כבר מחליפים, אבל יכול להיות שדווקא נלך על הסיד (אני מאוד אוהב את קיה, יש לנו רכב פרטי נוסף בבית של קיה).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...