Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני עד 70K יאריס /A3 / גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להשתדרג מהיונדאי I10 הידנית 2011 שלי לרכב אוטומט סופר-מיני

מצד אחד יכול לקנות יאריס בת 3 פלוס מינוס, מצד שני פוזל לכיוון A3 שנתונים 10-11 ספורטבק 5 דלתות אוטומט (שמגיעים במחיר של כ-60K)

נוסע בערך 13K בשנה, מחפש רכב בעיקר אמין ונוח, שנתון 2010 ומעלה,5 דלתות, מאובזר (לא יונדאי,קיה וכו')

אשמח לעזרה בכיוון לבין שתי הקבוצות (יפנית יותר חדשה לעומת גרמנית קצת יותר ישנה אבל יותר מפנקת) ובתוך הקבוצה איזה כיוון עדיף

פורסם

ומעבר לזה שהן משפחתיות, יש להן dsg7.

הייתי חושב על כיוון אחר, למשל 208 מתוחה (1.2 טורבו) - גם חסכונית וגם יותר אמינה. ואפילו תהיה הרבה יותר חדשה. אולי גם 308 (מ-2014 וצפונה) יכולה להכנס (קצת בקושי) לתקציב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

חברים יקרים,

יש היום קרוב ל-200000 (מאתים אלף) מכוניות עם DSG7 הנוסעות בכבישי ישראל. כמות התקלות בגירים האלה הולכת ויורדת, ההתמחות עולה, והיצע החלפים הולך וגדל, ולכן לא נראה לי שאמינות DSG7 צריכה להיות שיקול מהותי בעת רכישת רכב.

נראה לי שרוב מי שמזהירים פה מרכישת כלי רכב עם DSG7 לא נהגו ברכב כזה, או לכל הפחות לא היו בעלים של רכב עם הגיר הזה.

ובאשר לשאלתך - הונדה ג'אז יכולה להיות שדרוג ראוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

A3 רכב טוב ונוח, אבל האמינות לא הצד החזק שלו. בנוסף זה רכב פרימיום קלאס אז העלויות אחזקה גבוהות יותר, במיוחד במקרה ומשהו מתקלקל.

אין שום קשר בין הA3 לבין יאריס. היאריס קצת יותר גדולה ונוחה מהI10 שלך, אך עדיין זה רכב אסיאטי באותו סגנון. הA3 זה רכב שונה לגמרי.

• תוכן חדש...