Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בס"ד

יום ראשון שעבר הלכתי לרכוש רכב חדש ( מיד שניה,אדם פרטי ) לאחר שסגרנו על מחיר ושלמתי מקדמה הגענו לדואר ,נפרדתי מ61 שקלים חדשים ועשיתי בדיקת משכון שיצאה תקין,ניסינו לעשות את העברת הבעלות וקיבלנו הודעה שלא ניתן,בדקנו את כל הסיבות,האוטו לא של נכה,לא משועבד (לפי הבדיקה של הדואר) ואז נוכחנו לדעת שיש קנסות לבעל הרכב,הוא שילם אותם ושוב לא הצלחנו,חיכינו יומיים שוב נפגשנו ושוב לא צלח,דיברנו עם מרכז הקנסות אמרו שלא מופיע להם כלום,דיברנו עם משרד הרישוי וגם שם לא עזרו בכלל הבנתי שצריך לחכות 6 ימי עסקים עד שהמערכת מתעדכנת על תשלום הקנסות,היום זה היום ה -6 אלך ואבדוק אם אפשר.

ישנן עוד סיבות שבגינן לא ניתן להעביר בעלות ?,מה הסיבה שאני לא מצליח ?, מישהו נתקל בכזה דבר,אשמח לתשובות ,תודה.

עריכה אחרונה על ידי נ נח נחמן נחמן מ
שגיאת כתיב
פורסם

אני הייתי מושך ידי מהסיפור

הוצאה לפועל

קנסות שלא שולמו

למה נראה לך שהוא התייחס לאוטו יותר טוב מלעניניו הפיננסיים?

הכלל הראשון שמנחה אותי ברכישת רכב הוא: "אל תחפש מכונית טובה. תחפש מוכר טוב".

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לחלוטין, זה מצביע על אופי הבעלים.

אם הייתי רואה שאלו הסיבות שמונעות העברת בעלות, הייתי מוותר על העסקה.

פורסם

קח את המקדמה בחזרה ותפרד ממנו לשלום...

לא שווה את הטרחה, ובטח מאדם עם בעיות כאלה. (פוטנציאל לבעיות שיתגלגלו אליך - קנסות וכ'ו)

פורסם

תודה על העצה,להבא,האם הדואר בבדיקה שלו למשכון/שיעבוד לא מכסה את הכל כגון עיקולים וכדומה ?,אני נתתי מקדמה על סמך הבדיקה רק לקח לי זמן לגייס את הכסף לכן לא קניתי,,נתנו לי אישור של משרד המשפטים שהרכב נקי מכל הבלאגנים האלה,או שזה לא אמין או שזה לא מכסה הכל .. מה אומרים ?

פורסם

טוב ביררתי לעצמי,הפקיד בדואר טעה,היום הייתי שם שוב ושאלתי אותו אם הוא בטוח שזה מכסה עיקול משכון ושיעבוד,אמר לי שכן ב100 אחוז,התעקשתי הוא בדק שוב וראה שזה לא בודק הכל,אז תדעו להבא חברים,הבדיקה בדואר לא יודעת מעיקולים וקנסות .. לפחות המקרה שלי יעזור למישהו בעתיד,תודה לכולם על התגובות.

פורסם

את הבדיקה שעושים בדואר אפשר לעשות באתר האינטרנט של משרד המשפטים בעלות 10 ש"ח. זה עיון במאגר רישום משכונים.

יתר הדברים לא נבדקים.

• תוכן חדש...