Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו מתכננים לטוס לחופשה ראשונה עם הילדה.. 7-10 ימים במאי, חשבנו על טיול כוכב בצפון איטליה באיזור אגם גארדה, לפני שאני מתחיל לחקור לעומק את כל האיזור - יש למישהו המלצות כיוונים נוספים? או המלצות עשה ואל תעשה באיזור זה?

תודה מראש,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

כן, אל תעשה את זה.

אתחיל מהדוגמא - אני נסעתי עם תאומים לחופשה משפחתית מורחבת (כלומר עזרו לנו ההורים והאחיות) בבורגס - טיסה של כשעתיים.

לא הרגשתי חופשה בכלל, כל הזמן לחפש להם תעסוקה, לדאוג להם, לנקות את הבלאגן שהם עושים כשהם אוכלים, לרדוף אחריהם ..

כשנוסעים עם ילד שצריכים לדאוג לו כל הזמן, עיקר ההתעסקות היא עם הילד, אין טעם ואין הנאה (לדעתי האישית) בנסיעה שכזו.

עכשיו, נמשיך לכך שנסיעה לאזור הזה כרוכה בהרבה שעות טיסה, אם אין לך טיסה ישירה אז מדובר בכ 4-5 שעות למילאנו ואז טיסת המשך

גם אם נצא מנקודת הנחה שזה טיסה ישירה, מדובר על 5-6 שעות טיסה שבה התינוקת צריכה להיות על הידיים ובגיל הזה הם כבר צריכים מרחב, ללכת (אם הולכים), לזחול וכו'.

בטיסה חזור הילד נרדם לי על הידיים לאחר שלא הפסיק להתנגד ולבכות משך כשעה של הצ'ק-אין אשר היה קשה מאוד לעשות גם עם אנשים נוספים שעוזרים לנו.

בקיצור, לא פיקניק.

הילדה לא מבינה, לא נהנת מהטיול (באופן יוצא דופן מאשר תהנה לראות את הנוף ממרפסת הבית שלכם) ולא תזכור כלום, ולכן אין ADDED VALUE לקחת אותה.

למרות הרצון העז לעשות חופשה (תאמין לי שאני יודע מה זה), אני ממליץ בחום לדחות את זה לשנה הבאה כאשר תהיה בת שנתיים ואז תוכלו לסוע לבד לכמה ימים ולהשאיר אותה (במידת האפשר) עם הסבים.

פורסם

יש תינוקות ויש תינוקות. יש כאלו שנוסעים בקלות ויש שלא, ובטח אין דין תאומים שכבר מתרוצצים כדין תינוקת אחת, שעוד לא הולכת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אכן

אבל יש הבדל בין 2 הורים על ילד 1, לבין 9 איש על 2.

וגם, כשנסענו הם עדיין לא הלכו.

כמובן זאת דעתי האישית, אני בטוח שיש כאלה שנסעו והיה להם טוב.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

אני עם phpclub - כל עוד לא מדובר על חופשה של הכל כלול במלון עם בריכה ותעסוקה לילדים ופעילויות בשבילם שיהנו, אין טעם לקחת אותם.

במיוחד לתינוק בגיל שנה שלא מבין כלום.

תצאו לטיול לבד, תחזקו את הזוגיות תצברו כוחות ודעתי שתהנו הרבה יותר.

פורסם

תצאו לטיול לבד, תחזקו את הזוגיות תצברו כוחות ודעתי שתהנו הרבה יותר.

לא בשלב הזה

בגיל 7-8 חודשים מתחיל החיבור הממש משמעותי בין הילד להורים והתפתחות של חרדת נטישה, להשאיר אותם לבד בשלב הזה יכול לעשות נזק.

אנחנו נסענו לטיול של 5 ימים לבד לא מזמן (בדיוק בגלל הרצון לנקות את הראש) כשהילדים היו בין שנה וחצי,

למרות שהם היו בסדר גמור כל עוד לא היינו כאן, אחרי שחזרנו הם קצת כעסו עלינו ולקח להם 2-3 שבועות לחזור לעצמם ואחד מהם עד היום נכנס לסטרס כל פעם שהוא מרגיש שאנחנו יוצאים בערב.

בגלל זה המלצתי לדחות את זה לגיל שנתיים, אבל בהחלט לא בגיל שנה.

פורסם

לא הרגשתי חופשה בכלל, כל הזמן לחפש להם תעסוקה, לדאוג להם, לנקות את הבלאגן שהם עושים כשהם אוכלים, לרדוף אחריהם ..

וגם, כשנסענו הם עדיין לא הלכו.

לא ברור...

דעתך מבוססת על ניסיונך, ומה שאמרתי זה שזה תלוי בתינוק, וההבדלים יכולים להיות מכריעים.

ואני מסכים. לא הייתי משאיר ילד בגיל הזה לתקופה בלי ההורים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא ברור...

צודק, לא זכרתי אם הם הלכו כשהיינו שם או לא, שאלתי את אשתי .. :-D

דעתך מבוססת על ניסיונך, ומה שאמרתי זה שזה תלוי בתינוק, וההבדלים יכולים להיות מכריעים.

גם צודק.

ואני מסכים. לא הייתי משאיר ילד בגיל הזה לתקופה בלי ההורים.

12345

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יודע שהדעות חלוקות, ואני יודע שלכל תקופה בחיי הילד יש יתרונות וחסרונות, מטרת החופשה היא גם חוויות וגם קצת פסק זמן מהחיים הלחוצים בעבודה.

אין אופציה לחופשה בלי הילדה כרגע, לא פייר כלפי הסבים המבוגרים.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אנחנו מתכננין טיול דומה לסוף מאי עם תינוקת בת שנה וקצת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

וואלה? תן קצת פרטים?

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...