Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

לך תשאל אנשים ברחוב אם זה משהו שהם ממש רוצים או לא, 99 אחוז מהאנשים יגידו לך שכן.
החברה בישראל עדיין מסורתית בקטעים כאלה, יש לי חברים גויים בני גויים שהתחתנו עם רב וחתונה קלאסית, למה? ככה. 
אי אפשר באמת להסביר את זה. 

וכן, חתונה זה בהחלט משהו שזוכרים לכל החיים (כל עוד אתה לא אייל גולן או משהו שאז תצטרך איזה 4-5 חיים בשביל זה).

הדבר היחיד שתזכור זה את האישה שאתה איתה עכשיו ונתת ללחץ חיצוני להכניס אתכם לחוזה משמעותי. חתונה זה לא מטרה זה אמצעי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

וכן, חתונה זה בהחלט משהו שזוכרים לכל החיים

הדבר היחיד שאני זוכר מהחתונה זה שאמא שלי צעקה עליי כשהיא שמעה שאני מתכנן להזמין פיצה דומינוס ל-20 אורחים שלי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 שעות, save כתב:

טרנספורטר יש לך טעות בסיסית. ככל שהריבית תעלה המחירים יעלו ( בהתחלה ) אבל השכירות לא בהכרח . למה ?

לפי מה שאני רואה סביבי שאנשים פשוט שוכרים רחוק יותר. זוגות עם ילדים. . מה לעשות... המשכורת לא עלתה . לשכירות חודשית יש תקרת זכוכית. 

והנה נוצר עיוות שוק : מחיר השכירות מתנתק ממחיר הנכס .רק זה מספיק להבריח משקיעים. 

הסביבה האישית שלך לא מייצגת

אני רואה אנשים שמשלמים את המחירים שמעלים להם

וברגע שהם יבינו שהם לא יכולים לקנות דירה הם ימשיכו לשלם

כי לקנות דירה זה לא אופציה

במיוחד אחרי שיתחילו לדבר בתקשורת על זה שכדאי להפסיק לקנות דירות ולחכות שהמחירים ירדו, אנשים  יעדיפו להשכיר עד שהשוק יתייצב

פורסם
לפני 18 שעות, יובל .מ. כתב:

איפה בדיוק?
ואם מי שהשיג 500 אלף חסך את זה בגיל 22 ועכשיו הוא עם 3 ילדים וקצת יותר קשה לו כי הוא עם שכירות?

זה כמו לשאול מה יקרה אם העסק שלו יפול עוד 5 שנים ויכנס לחובות

מי שקשה לו להתחייב למשכנתא כזאת אמור לא לקחת אותה

אבל אם יש לו 500 אלף ביד הוא בנקודת פתיחה הרבה יותר טובה ממי שיש לו רק 100 אלף ביד וכנראה לא יכול להשיג 400 אלף תוך כמה חודשים. אז אין שום סיבה שילך עם 100 אלף לקנות דירה ברמת גן

וכן יש כאלה בפרוייקט תל השומר

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

יש מקומות בארץ שאנשים כבר מתאחדים לדירות, יחד עם מרפסת סוכה והחיים ממשיכים.

יש לי שכנה שאין לי בעיה להתאחד איתה  לדירה, אפילו שתקח את החדרים הגדולים רק שנשתתף בחדר שינה ובמקלחת 

לפני 16 שעות, Mech Morphix כתב:

הדבר היחיד שתזכור זה את האישה שאתה איתה עכשיו ונתת ללחץ חיצוני להכניס אתכם לחוזה משמעותי. חתונה זה לא מטרה זה אמצעי

הסיסמאות האלה לא רלוונטיות

אנשים מתחתנים ויתחתנו כל החיים, חלק גדול מהם באירועים גדולים ומושקעים.

• מצחיק 1
פורסם

חתונה ברוב המקרים זה לא אירוע הפסדי (להיפך), אז אני לא מבין למה אתה ממשיך לנפנף בזה, זאת השוואה לא רלבנטית לדירה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

חתונה ארוע הפסדי ? לא ראיתם מה קרה למי שרכש את הנדל"ן הוירטואלי הלוהט שנקרא NFT ? הפסיד את מכנסיו על משהו שהיה אמור רק לעלות. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אכן סנסציה שמצדיקה כתבה שהקריאה שלה היא בתשלום.

יזמים לא ניגשים למכרזים שאין להם התכנות כלכלית.

אני בשוק.

לפני 19 דקות, asix כתב:

שנוי כיוון מצד הקבלנים

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 1 דקה, natco כתב:

אכן סנסציה שמצדיקה כתבה שהקריאה שלה היא בתשלום.

משום מה דרך המחשב זה פתוח לקריאה ודרך הנייד לא. איזה מוזר.

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001427476

לפני 5 דקות, natco כתב:

יזמים לא ניגשים למכרזים שאין להם התכנות כלכלית.

אני בשוק.

עד לאחרונה הקבלנים קנו מכל הבא ליד כי ידעו שהכל הולך. הישראלי קונה הכל בכל מחיר.

אז בכל זאת משהו השתנה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...