Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מההבדל של הגיר ( 5 הילוכים ) והמראה של הרכב???

האם יש עוד הבדלים משמעותיים? כי במחיר בין 08 לצורה החדשה 09 עולה עד 15 אלף ומעלה....

פורסם

המנוע פחות או יותר אותו הדבר,הגיר שונה, הדור שני מעט קל יותר, בדור השני ההגה הינו חשמלי פחות מתקשר מאשר ההידראולי בדור הראשון אבל עדיין טוב יותר מהרבה רכבים עם הגה חמאה חסרי פידבק,איכות חומרים משופרת בדור שני(לא חסר פלסטיק, אבל יותר איכותי ויותר נאה לעין וגם למישוש), מושבים מעט נוחים יותד לדעתי, לא מכיר יותר מידי את הדור הראשון(יוצא לי לעשות פעם בחודש נסיעות לא ארוכות, דור שני אני מכיר מקרוב כי אני מחזיק באחת כזו אומנם לא ספיריט) בדור הראשון לא נראה לי שיש אוקס אז תצתרך לקמבן אוקס או להתקין מע' אפטרמארקט.

פורסם

בלי להכיר לעומק את שתי המכוניות, תהיה בטוח שהדור השני יותר בטיחותי מהראשון (עקב התקדמות טכנולוגית וכו') ואני נוטה לנחש רק שבדור השני שיפרו שלל דברים שצצו בדור הראשון ולקחים שהופקו.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

^^מבחינת בטיחות כמו כריות אויר,בקרות שונות הרכבים דיי דומים עד זהים(ברמה של מה שמצויין על הדף) לגבי מחלות ילדות שני הרכבים סובלים מהם אבל אלו בעיקר בחומרים.

כמובן יכול להיות שהמערכות האלה עברו כיול מחדש וכו' ושופרו אבל בגדול הרכבים דיי דומים מבחינת איבזור, מע' בטיחות וכו'

פורסם
הישנה יותר מהנה לנהיגה לדעתי.

דור II היה מאוד לא מוצלח בעיניי.

דור 2 אלו המזדות החדשות משנת 2009 ?

ודור 1 אלו עד 2008 ???

ואם לקנות האם יש הבדל משמעותי בין הגיר של 4 הילוכים לגיר של החדש 5 ?

חיסכון ?? או חווית נסיעה?

פורסם

נכון, דור 2 זה החדשות יותר, החל מהמחצית השנייה של 09 אם אני לא טועה.

דור ראשון זה הישנות יותר שנקרא BK, שווקו מ2004 עד 2007 כשבאמצע יש הבדלים מינוריים לרכבים עם מספר שלדה מעל חצי מיליון.

כמו שכתבו לך יש לחדשה שלל יתרונות ולכן ההפרש הגיוני.

אם הנאה מנהיגה היא בראש מעינייך [הגה בעיקר ושלדה] אז עבורי אין כאן בכלל תחרות לטובת הדור הראשון.

אם זה פחות חשוב, אז רוב היתרונות, באופן טבעי, הן של החדשה יותר.

בכל מקרה תלוי מה הדרישות שלך. לשתיהן יש מתחרות טובות יותר באספקטים מסוימים בתקציבים דומים.

אם אני לא טועה בדור 2 גם המצערת אלקטרונית ואפשר להתקין בקרת שיוט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני גם מחפש רכב כזה ואתמול נסעתי על שתי המאזדות. אחת משנת 2008 (צורה ישנה ארבע הילוכים) והשניה 2009 (צורה חדשה עם 5 הילוכים). אני אישית נהנתי הרבה יותר בחדשה. היא הרבה יותר נעימה, נוחה ושקטה. מבחינת כוח שתיהן הרגישו לי די אותו דבר חוץ מזה שהראשונה עשתה הרבה יותר רעש.

חוץ מהנהיגה, לחדשה יש תא נוסעים הרבה יותר יפה, בקרת שיוט, מראות חשמל וכו'.

אני אישית החלטתי ללכת על החדשה יותר.

Renault clio RT 1994

פורסם
נכון, דור 2 זה החדשות יותר, החל מהמחצית השנייה של 09 אם אני לא טועה.

דור ראשון זה הישנות יותר שנקרא BK, שווקו מ2004 עד 2007 כשבאמצע יש הבדלים מינוריים לרכבים עם מספר שלדה מעל חצי מיליון.

כמו שכתבו לך יש לחדשה שלל יתרונות ולכן ההפרש הגיוני.

אם הנאה מנהיגה היא בראש מעינייך [הגה בעיקר ושלדה] אז עבורי אין כאן בכלל תחרות לטובת הדור הראשון.

אם זה פחות חשוב, אז רוב היתרונות, באופן טבעי, הן של החדשה יותר.

בכל מקרה תלוי מה הדרישות שלך. לשתיהן יש מתחרות טובות יותר באספקטים מסוימים בתקציבים דומים.

אם אני לא טועה בדור 2 גם המצערת אלקטרונית ואפשר להתקין בקרת שיוט.

אפשר לשמוע על מה אתה ממליץ ? אילו רכבים עדיפים יותר באותו תקציב או דומה לזה ? אשמח לשמוע

פורסם

היה לי את הדור הראשון מודל 2008 וכאת מחזיק את הדור השני 2010, הדור השני הוא יותר בהכל חוץ מהזום זום של מאזדה שקיים בשפע בדור הראשון. לא יכול להסביר את זה אבל אהבתי יותר את הדור הראשון, מתגעגע למאזדה הישנה שלי.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...