Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז מזל טוב, עברתי היום לפנות בוקר תאונה ואחת די רצינית. היה לי ירוק ישר, מונית מימין המשיכה באדום ובוךךך. במזל יצאתי אפילו בלי פגיעות יבשות, אבל הרכב הלך. עכשיו החוצפן הזה טוען שאני עברתי באדום! יש לי מצלמת רכב אבל על המזל שלי הסרטון הרלוונטי משום מה לא פועל.

עכשיו מה הפרוצדורה במקרה כזה אם זה מילה כנגד מילה?

האם אם אני אשחזר את הקובץ ויוכח שהוא עבר באדום האם זה שווה לי פיצוי כלשהו?

ולסיום, הרכב טוטאלוס וגם אם לא זה יעלה הון תועפות לתקן. לפירוק ולחסוך לרכב חדש?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,

אני מציע שתיסע לבית החולים הקרוב למקום מגוריך ותתלונן על כאבי גב כתוצאה מהתאונה המחרידה.

בשלב הבא, שכור עורך דין, הוא כבר ידאג שהכסף יגיע.

אוהד

פורסם (נערך)

לגבי הסרטון שלא פועל.

באיזו מצלמה מדובר?

אל תמחק מהמצלמה כלום.

תנסה להפעיל את הסרטון דרך המצלמה עצמה.

בשביל להפעיל את הסרטון, תחבר את המצלמה למקור מתח.

תלחץ על כפתור ההקלטה בכדי לכבות את ההקלטה.

ורק לאחר מכן, תשחק עם הכפתורים ותבדוק איזה מהם מביא אותך לספריית ההקלטות.

תעדכן אותנו, במצבים כאלו לפעמים המצלמה משחזרת את הקובץ.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

נניח שלא הצלחת לשחזר

האם יש עדים שראו את התאונה ?

הצלחת לשחזר ויראו שהמונית עברה באדום

לך למשטרה ותראה להם את זה.

לך למיון ותתלונן על כאבי גב/ צוואר בהנחה שיש לך ביטוח חובה בתוקף.

העתק מהסרט שלח לחברת הביטוח של המונית ודרוש את הנזק שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מציע שתיסע לבית החולים הקרוב למקום מגוריך ותתלונן על כאבי גב כתוצאה מהתאונה המחרידה.

לך למיון ותתלונן על כאבי גב/ צוואר בהנחה שיש לך ביטוח חובה בתוקף.

אפשר לשאול למה אתם שולחים אותו לעשות הונאת ביטוח? אם הוא לא סובל מכאבים באמת, אין שום סיבה שילך למיון וישקר, ועל הדרך יעלה את פרמיית החובה של כולנו. וזה מבלי להתייחס לכך שממילא זה לא יסייע לו להוכיח משפטית שהנהג השני אשם בתאונה (אם נהג המונית היה נפצע אז הוא פתאום לא היה אשם?).

פורסם

אוקיי חברים יש עדכון

לא הצלחתי לשחזר את הסרט מהמצלמה, אבל יש שם בית עסק שמצלמת אבטחה שלו מכוונת בדיוק לרמזור הרלוונטי. ראיתי את הסרטון כרגע ורואים שם בבירור שעברתי בירוק (לא מתחלף, לא גונב, פשוט ירוק מלא). אם כי לא רואים לא מספר רכב לא שלי ולא שלו. האם התיעוד הזה יכול להיות רלוונטי?

פורסם (נערך)

בטח רלוונטי!

כל פרט ופרט רלוונטי.

האם רואים את התאונה בסרטון?

עריכה, אני מבין שניסית לשחזר את הקובץ דרך המצלמה עצמה ע''י הפעלתו דרך המצלמה, תקן אותי האם אני טועה.

תנסה לחבר את המצלמה למחשב ולהפעיל את הקבצים דרך התוכנה הזאת:

https://dashcamviewer.com

חשוב שיהיו גם קבצים קודמים לקובץ התאונה.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

רואים כן. לא באיכות HD כמובן, בכל זאת מצלמת אבטחה, אבל רואים את רגע התאונה וכמובן שהיה לי ירוק מלא. הבעלים היה בן אדם מבוגר והוא לא ידע איך להוציא מהמחשב את הסרטון המקורי ולהעביר לי אותו, מחר אני אערב את המשטרה...

בקשר ללהתפנות, תקראו לי תמים אבל אני לא מרגיש צורך להתפנות לבית חולים ולשחק אותה סובל מכאבים אם זה לא המצב. אני בסה"כ רוצה לקבל את מה שמגיע לי.

עכשיו מישהו יכול לכוון ולהדריך אותי מה השלב הבא? האם לתבוע את הביטוח שלו? הבנתי שגם אם לא היה לי מקיף והוא אשם 100% מגיע לי לקבל את שווי הרכב, לא? האם אני צריך עורך דין? נהג מונית טען בתוקף שאני זה שעבר באדום, אז יש מצב שהוא עוד יגיש עלי תלונה.

פורסם

תדאג להוציא את הסרטון אם הוא מכחיש את אשמתו. זה שלא רואים מספר רישוי - לטעמי לא משמעותי. אם אין לך מקיף, אתה לא יכול לתבוע את הביטוח שלך. אתה מקסימום יכול לבקש מהם עזרה לתבוע את הביטוח של הפוגע.

פורסם
אפשר לשאול למה אתם שולחים אותו לעשות הונאת ביטוח? אם הוא לא סובל מכאבים באמת, אין שום סיבה שילך למיון וישקר, ועל הדרך יעלה את פרמיית החובה של כולנו. וזה מבלי להתייחס לכך שממילא זה לא יסייע לו להוכיח משפטית שהנהג השני אשם בתאונה (אם נהג המונית היה נפצע אז הוא פתאום לא היה אשם?).

כנראה

אולי כנראה שאתה לא מבין מה זו הונאת ביטוח.

הוא נשלח כדי להיבדק ויהיה תיעוד שעבר תאונה.

בעוד חצי שנה יתחילו לו כאבים וסחרחורות ועוד מיני זבל, ניתן יהיה לקשר זאת לתאונה.

לא יהיה תיעוד לתאונה היום , לך לדבר ללמפה.

אף אחד לא המליץ לו היום להגיש תביעה נגד הביטוח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
רואים כן. לא באיכות HD כמובן, בכל זאת מצלמת אבטחה, אבל רואים את רגע התאונה וכמובן שהיה לי ירוק מלא. הבעלים היה בן אדם מבוגר והוא לא ידע איך להוציא מהמחשב את הסרטון המקורי ולהעביר לי אותו, מחר אני אערב את המשטרה...

בקשר ללהתפנות, תקראו לי תמים אבל אני לא מרגיש צורך להתפנות לבית חולים ולשחק אותה סובל מכאבים אם זה לא המצב. אני בסה"כ רוצה לקבל את מה שמגיע לי.

עכשיו מישהו יכול לכוון ולהדריך אותי מה השלב הבא? האם לתבוע את הביטוח שלו? הבנתי שגם אם לא היה לי מקיף והוא אשם 100% מגיע לי לקבל את שווי הרכב, לא? האם אני צריך עורך דין? נהג מונית טען בתוקף שאני זה שעבר באדום, אז יש מצב שהוא עוד יגיש עלי תלונה.

לך תוציא את התמונה ממצלמת האבטחה

ופנה למשטרה דבר ראשון

משם פנה לנהג המונית + לחברת הביטוח שלו ותבע את הנזק שנגרם לך.

מי קבע שהרכב טוטל לוס?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

איך אני יכול להוציא את הקובץ המקורי מהמחשב? בגדול אין לי מושג בזה, אבל נראה לי שהוא אמר שמשטרה צריכה לבוא ולהוציא את הקובץ.

לגבי הטוטאל לוס, בגדול עדיין אף אחד, אבל כל המקדימה מפורק לגמרי (הוא נכנס בי סטיתי והתנגשתי בעמוד), הדלתות הקדמיות רבע נפתחות... אם צריך אני אעלה לכאן את התמונות, תגידו מה דעתכם.

• תוכן חדש...