Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עברתי לא מזמן ליחידת דיור שכורה. התקרה גבוהה מאוד והחדר יחסית גדול.

כתוצאה מכך יש הד מעצבן שמפריע בשיחות טלפון, וכן רעשים מהרחוב מפריעים פי כמה.

כפתרון ראשון ככל הנראה אתקין וילונות. הבנתי ששטיחים גם יעזרו, אבל כשבדקתי לגבי מחירים הבנתי שאני לא יכול להרשות לעצמי יותר משטיחון 'ברוכים הבאים' קטנטן.

מה עוד אפשר לעשות בתקציב נמוך?

כמו כן, אשמח להצעות בתחום עיצוב הבית. כרגע החדר גדול, ריק ולבן מידי. אפילו כשאני מכניס את האופנוע הביתה נותר הרבה מקום פנוי. חסר לי משהו.

מניח שהוילונות האמורים יעזרו, אם אמצא שטיח גדול בזול זה יוסיף המון. חשבתי להוסיף נורת שולחן שתיתן אור חם יותר מתאורת הCPL הקיימת. רעיונות נוספים?

תודה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני שמתי בובת ראווה שלובשת ציוד.. די מגניב. לא לאלה שמפחדים מדמויות אדם בחדרים חשוכים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תעצב את הבית בסגנון מינימליסטי. שיהיה כמו showroom לאופנוע.

tumblr_n4nf4nI9fU1s2wiv4o1_1280.jpg

הבאסה זה שככל הנראה החדר לא באמת "ריק", יש בו כל מיני גבשושיות ופתחים של חשמל על הקירות והריצוף מכוער. כמו כמעט כל הדירות בארץ.

אני לא הייתי משקיע יותר מדי בדירה שכורה, אבל זה כבר לא שייך לנושא בכלל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שטיחים תחפש ביד 2 / פשפשוק / אגורה

וילונות עדיפות ליחסית עבים. (ולא דקיקים)

תוסיף ספה / כסאות / תמונות (ללא זכוכית) / כריות / פופים

כל דבר שהוא עשוי מחומר רך (בד / צמר / עץ / קרטון/ וכו)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)
תעצב את הבית בסגנון מינימליסטי. שיהיה כמו showroom לאופנוע.

tumblr_n4nf4nI9fU1s2wiv4o1_1280.jpg

הבאסה זה שככל הנראה החדר לא באמת "ריק", יש בו כל מיני גבשושיות ופתחים של חשמל על הקירות והריצוף מכוער. כמו כמעט כל הדירות בארץ.

אני לא הייתי משקיע יותר מדי בדירה שכורה, אבל זה כבר לא שייך לנושא בכלל.

כרגע זה נראה כך:

6b21f27694d2d64beaa315f6a5e23ff0.jpg

בדיוק כמו שתיארת - קופסאות חשמל לא ברורות, הקיר בצבע לבן מחריד, הריצוף בצבע 'שעמום' וגם האופנוע פחות מגניב מהתמונה שצירפת.

מניח שבתאורה חמה יותר העסק ישתפר, אבל עדיין חסר משהו.

הבעיה באתרי אגורה ודומיו היא שאני צריך לאסוף את השטיח בעצמי, וזה קצת קשה ע"ג אופנוע. אעיף מבט ומקסימום אסנג'ר חבר אם יצוץ משהו קרוב.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה 1:1 כמו הדירה שלנו (רק בלי האופנוע)

אותו ריצוף, אותן שטויות על הקיר, אותו גוון מדכא.

פורסם

נסה לחפש נורות CFL או LED בגוון סביב 4000K - נותנות רק מעט פחות אור מהלבנות (6000K ומעלה), והגוון הרבה יותר חם. מנורות צהבהבות (2700K) לא מאירות מספיק.

אם יש לך גוף תאורה חלבי עם בית ליותר מנורה אחת אתה יכול לשלב נורות לבנות כחלחלות (6000K ומעלה) עם יותר חמימות (2700-4000K) באותו גוף, על מנת לקבל גוון יותר נעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל דבר בעל מאסה יעזור. שטיח מקיר לקיר יעיל מאוד.

אצלי יש פשוט כמה מאות ק"ג של ספרים, גם זה בולע מצוין. גש לפח האשפה הקרוב לביתך ותצטייד...

יש סתירה מהותית בין עיצוב מינימליסטי לאקוסטיקה ראויה, אלא אם כן אתה מוסיף תקרה כפולה בסגנון משרדי, לא משהו שאדם שפוי מתקין בבית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

יש כל מיני אפשרויות לטיפול בתקרה, רובן יקרות, אבל אופציה אחת זולה היא תליה של בדים בצורה חופשית ורפויה (לא מתוחים) מהתקרה, בקשתות (או גלים). כל בד יעבוד, אפילו יוטה. ככל שהוא עבה יותר כך יותר אפקטיבי. עוזר מאוד, מניסיון.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כדאי לקנות גם מנורות תקרה נחמדות שיחליפו את אווירת המקלט העירוני שיוצרות הנורות המשתלשלות מחוט.

לא הייתי ממליץ לך לתלות בדים מהתקרה מאחר וזה צובר אבק בקלות.

פורסם

גם אני רוצה דירה, שאוכל להכניס לתוכה את הקורולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...