Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב, משפחתי / עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ראשון.

רכב ראשון, כי זה הרכב שאני עושה את רוב הנסיעות שלי.

דרישות.

אוטומטי

בגז גדול.

לפעמים צריך להעביר ספה / ארון .

תמיד יש כלי עבודה ברכב (ארגז כלים, מברגה. )

צריך להיות בעל צריכת דלק סבירה. לא 1-10-12. טיפה יותר טוב

עדיפות לדיזל (חזק יותר)

עלויות טיפולים ותיקונים סבירים.

תקציב- 20-25K ניתן להגיע ל 35 במקרה הצורך

חשבתי על סטיישן.

פאסט / אוקטביה / 307.

רכב בסגנון סובארו פורסטר (הוא לא חסכוני בדלק)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אחרי טיול ביד 2. ושיחות עם חברים.

הגעתי לכמה אופציות. כולן אוטומטיות

פאסאט סטיישן 2002 (טורבו דיזל 1.9) 110 כ"ס

B4 סטיישן 2004 (בנזין 2.0 ) 125 כ"ס

סקודה רומסטר 2010 - 2012 (1.2 טורבו בנזין) 105 כ"ס

כולן סביב 15- 25 אלף שקל

אשמח לדעותכם בנושא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

הפאסאט תהיה היקרה יותר לתחזוקה והקשה ביותר מבחינת חיפוש (אקזמפלר שמור כמעט לא בנמצא), הסובארו אמינה ומרווחת אבל לא חסכונית, הרומסטאר בחירה הגיונית ביותר עם התיבה הפלנטרית 6 הילוכים.

פורסם

אין טורבו בנזין עם פלנטרית 6 הילוכים, יש DSG7 וידני, האוטומט 1.6 יכולה להיות אופציה חביבה.

אתה בכיוון של משפחתי גדול או רכב עבודה (טנדרון כמו ברלינגו/קנגו)?

פורסם (נערך)

לטעמי אתה מחפש חיה שנכחדה ממזמן בא"י. כל הדרישות ביחד לא מתחברות לכלום. אתה מנסה לשלב משפחתית גדולה סטיישן שתיתן צריכת דלק יותר טובה מ-1:10, אמינה ועם טיפולים סבירים ב-25. זה פשוט לא קיים.

ד"א, ספה (לשלושה) לא תיכנס לדעתי בשום משפחתית גדולה סטיישן. מדובר על אורך של יותר מ-2 מ' וגובה של מטר. ב-c5 האצב'ק הצלחתי להכניס מיטת ילדים באורך 2 מטר, מפורקת, כשהכיסאות הקדמיים קדימה עד הסוף, ממש בלחץ.

אם מתפשרים על צריכת דלק, פוקוס דור 2 סטיישן יכולה להיות אלטרנטיבה סבירה. יש גם כאלו עם מנוע 2 ליטר, שיהיו הרבה יותר סבירות מבחינת כח ורק קצת פחות חסכוניות, אבל הן די נדירות.

עוד אפשרות לא רעה בכלל (פרט לצריכת דלק) יהיו i30cw וקיה סיד סטיישן. לסיד יש גם גרסת דיזל, אבל היא לא מאוד נפוצה וברוב המוחלט של המקרים היתה מונית או רכב לימוד נהיגה. אם תמצא אחת שמורה, ניצחת.

עוד אופציה (אם תמצא, כרגע אין ביד2) זו פיג'ו 407 סטיישן. פה תתפשר גם על צריכת דלק וגם קצת על אמינות. מצד שני, זה באמת יהיה רכב מרווח במחיר זנות, שהוא לא בן 15.

אופציה אחרונה, שהיא כבר בדיוק ההיפך מחסכונית, תהיה מונדיאו סטיישן מלפני מתיחת הפנים. זו כבר מפלצת ענקית וסבירה משאר הבחינות, אבל כאמור מטחנת דלק.

לדעתי, פאסאט מ-2002, גם אם תמצא, היא הכל פרט לאמינה עם טיפולים סבירים. לא הייתי נכנס לזה. לא יודע לגבי הB4, גם במקרה הזה מדובר ברכב כבר קצת ישן, וגם במקרה שלה חיסכון בדלק זה לא הצד החזק.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ועוד משהו: אם אתה בעניין רומסטר, גם פאביה ספייס / איביזה flow אולי יתאימו. כאמור, dsg7 מזדקן לא יהיה כנראה אמין ועם טיפולים סבירים, אז עדיף את אלו הפלנטריות. פאביה ספייס יש גם דיזל, אבל כל אילו שראיתי היו ידניות. לא יודע אם הגיעו גם אוטומטיות, ואם כן אז עם איזה גיר.

אני מסכים איתך

פורסם

הייתם הולכים על רכב יד 1.

מונית לשעבר (אותם בעלים) מטופלת בחברה מהיום הראשון (תיעוד מלא)

קילומטרז של 500K.

מנוע טורבו דיזל

שנתון 2009

פורסם

למה לך, אם אתה יכול למצוא סיד / i30 סטיישן מאותה שנה, רבע ק"מ שיכנסו לך בתקציב? גם אם זו מרצדס שהחליפו לה גיר ומנוע, אתה לוקח סיכון לא קטן

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

רכב עם מחירון של 45-50. אחרי שקלול יושב על איזור ה30,000.

הרכב (סליחה שלא רשמתי) זה VW

פאסאט סטיישן אוטומטי. היה בתחילת חייו מונית. והמשיך בתור הרכב הפרטי שלו.

מנועי הדיזל הרבה יותר חזקים מהבנזין.

והתוכנית לעשות גגון גדול לרכב. כי לא נדיר שהוא צריך להעביר דברים על / ובתוך הרכב

עריכה אחרונה על ידי Soundman

פורסם

לא הייתי נכנס להרפתקאות- 30K זה עדיין מחיר, ואתה מדבר על רכב שאמנם לא כה זקן (8 שנים על הכביש), אבל שנסע חצי מליון קילומטר בחיים, כנראה ננהג בידי כמה נהגים בצורה לא הכי מתחשבת, לא הייתי נכנס להרפתקה כזו.

פורסם

הגיוני שרכב יהיה יד 3 כאשר הוא היה יד 1 כמונית ובשביל להפוך אותו לרכב הפרטי שלו יוסיפו לו יד.

• תוכן חדש...