Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צריך המלצה לקניית רכב מיני חדש 2017

מה שחשוב זה: בטיחות, נוחות נסיעה, עלויות אחזקה ובכלל כדאיות ותמורה הכי טובה לכסף.

תודה מראש למייעצים ולממליצים

פורסם

תקציב פתוח יכול להגיע גם ל 120K ואז הייתי אומר לך לרכוש סופר מיני ולא מיני.

שאלת התקציב מאוד חשובה, לכאן חשוב שתגדיר בערך טווח לתקציב (אתה מדבר על עלויות אחזקה, אבל ירידת ערך של רכב שמחירו 120K תהיה גבוהה מרכב שמחירו 70K).

ובכל זאת, אם מדברים על סביבות 85K הייתי קונה סיאט איביזה ולא מתעסק עם מכוניות מיני, אבל זו דעתי.

פורסם

רוצה רק קטגוריית מיני, כך שמדובר ברמת מחירים של רכבים בקטגוריה הזו.

לא מעוניין לשדרג לסופר מיני וכיוב

פורסם

i10, אייגו, רנו טווינגו החדש, פיקנטו (בקרוב יוצא החדש, מדברים על 1.0 טורבו בין היתר אולי).

אם היית שואל אותי, הייתי מחכה לפיקנטו שתצא והולך לעשות עליה נסיעת מבחן. אם מרוצה - קונה, אם לא - בודק את השאר.

פורסם

סתם שאלה, למה לרכוש רכב מיני בתקציב כ"כ גבוה ולא סופר מיני שתהיה יותר בטיחותית ומרווחת? (ולא בהפרש גדול של דלק, למשל איביזה תהיה חסכונית יותר מפיקנטו).

פורסם
סתם שאלה, למה לרכוש רכב מיני בתקציב כ"כ גבוה ולא סופר מיני שתהיה יותר בטיחותית ומרווחת? (ולא בהפרש גדול של דלק, למשל איביזה תהיה חסכונית יותר מפיקנטו).

זה בדיוק מה שאני חשבתי.

אם מתעקש על מיני אז תתרכז בשלושת האפשרויות המובילות: פיקנטו, I-10 וספארק, תקח את שלושתן לנסיעות מבחן ותשפוט בהתאם לאיך שהן מרגישות לך.

פורסם

לדעתי הספארק רכב מצוין,נוח,זריז ומאובזר טוב.

הטווינגו גם זריזה,מאובזרת טוב לי הייתה פחות נוחה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לממליצים על טווינגו, התיבה שם רובוטית (אמנם דו מצמדית אבל...) ופותח השרשור לא רוצה רובוטית.

למעשה כל המועמדות האוטומטיות (הפלנטריות) הן ממוצא אסייתי והאמת היא שאין הרבה הבדל ביניהן...המובילות הן הספארק מצד אחד והאחיות פיקנטו/איי10 מצד שני.הספארק מודרנית יותר, האחיות נהנות ממוניטין ושוק מצוינים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הבן אדם רוצה מיני, וכולם כמעט דוחפים לו סופר מיני כי זה עולה כמעט אותו דבר...למה בעצם? למה הגישה הזאת שיותר גדול יותר טוב? לא פלא שכל הכבישים מלאים ג׳יפים ענקיים עם רווקים/רווקות שרק רוצים להשוויץ.

טוב אחרי שקיטרתי...

בכל אופן, כנראה השברולט ספארק תתאים, גם כי היא חזקה יחסית, אוטומטית פלנטרית ומאובזרת ברמה הבכירה.

הטווינגו רובוטית דו מצמדית. אם אתה פוחד מקפיצות של רובוטיות, זה לא דומה לזה בכלל. מציע לך לבצע נסיעת מבחן ולהחליט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...