Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדלים כאן לא מסתכמים רק בגודל, פיגו 208 למשל נוחה משמעותית ממכוניות המיני ויחד עם בידוד רעשים עדיף הנסיעה בה נעימה יותר.

בנוסף, גם היא וגם האיביזה מגיעות עם מנועי טורבו וגירים מרובי הילוכים לעומת מנועי בנזין אטמפוספריים וגירים אוטומטיים עם 4 הילוכים ביונדאי והקיה (לספארק אגב יש גיר רציף ולא אוטומטי פלנטרי). הביצועים של האיביזה וה-208 עדיפים וגם צריכת הדלק נמוכה.

אז הבחור ציין שרוצה מיני, אין בעיה, הוא הגיע לכאן ואף אחד לא באמת מכיר אותו ואין אפשרות לנחש מה הוא יודע, אולי לא היה לו מושג שכמעט באותו מחיר ניתן לקבל רכב טוב יותר? אז מנסים קצת לפתוח לו את הראש ולהציע חלופות אחרות וגם אם הוא לא מקבל אז האחרים יכולים להוסיף את דעתם האישית בכל זאת.

לעניין סוגיית המיני, אני הייתי מתמקד בספארק, היא פשוט קצת יותר טובה מהפיקנטו וה-I10.

בהמשך לאחרים, במחיר הזה גם אני הייתי קונה סופר מיני.

פורסם

מצד אחד מייק אתה צודק - הן נותנות הרבה יותר.

מצד שני כתושב תל אביב מבין את השאיפה לרכב קטנטן..למצוא חניה בכחול לבן באיזורים מסויימים ושעות מסויימות זה חוויה מתסכלת - ככל שהרכב יותר קטן ככה יותר קל להידחף לחניות קטנות יותר ובאיזורים האלה זה משמעותי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...