Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במידה ותתפס תשלם 35% מס מהמכירון שלהם וכנס.

לגבי סיכוי, הסיכוי הוא נמוך אבל אל תשכח שיש את דוד מרפי עם החוקים שלו....:wink:

הקנס הוא 100% מהמיסים שהיית צריך לשלם והתראה ל-200% בפעם הבאה שתתפס.

רוב האנשים לא נבדקים ולכן גם לא נתפסים. יש אנשים ששפת הגוף וההתנהגות שלהם בטרמינאל משדרים מצוקה ולחץ (המוכסים מסתובבים גם שם).

פורסם

תומר צין,

שאלה קטנה לי אלייך,

מה אם המוצר באמת יד שניה????

אשלם מכס לפי חדש?

אה ועוד משהו, הזמנתי נעליים 2 זוגות NIKE שוות בארץ כל אחת 600 ש"ח SHOX TL לפני חצי שנה.

2 זוגות במשלוח אחד, עם המשלוח עלה לי 70$ וזה מעל 50$ כמדומני..

ונחש מה לא שילמתי שקל....איך זה יכול להיות?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

זה יכול להיות מהסיבות שכתבתי קודם. לפי חוק היית אמור לשלם, לפי מצב הרוח של המוכס לא שילמת.

אם המוצר באמת משומש ונראה ככה, יתכן שתקבל הנחה במיסים שהיא עד 30% מערכו כחדש. תצטרך לשכנע את המוכס שהוא אכן משומש. זה שאין חוברות לא ישכנע אותו, הוא ירצה לראות בלאי מסויים.

יש כמובן מקרים שבהם תראה חשבונית והמוכס יאמין לה ויקח ממך מיסים על פיה. אני לא חושב שככה כל העניין צריך לעבוד, אבל ככה הוא עובד, אין מה לעשות.

פורסם

אייל לפני כמה שנים ניסו "להבריח" לי לארץ מצלמה חדשה,היא נעצרה במכס ונדרש לשלם עליה 100% מס שצריך לשלם ע"פ המחירון שלהם וגם כנס כספי בסך לא זוכר כמה אבל מספיק בשביל לוותר על כל הרעיון של שיחרור המצלמה מהמכס! (זה שהביא אותה לארץ גם חזר איתה בחזרה).

דימה,כל מקרא לגופו אבל אני מניח שעם ביגוד ונעליים הם יתעסקו פחות מכל מני גאדג'טים חשמליים.

• תוכן חדש...