Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנציה אפסילון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

יש לי אלפא 147 2002 ידנית שאני אוהב את האוטו ומרוצה אבל אני חושב לעבור אולי לרכב יותר חדיש חשבתי על לנצ'יה אפסילון ראיתי אפשר למצוא במחיר של כ30,000 שח.

רציתי לשאול איך הלצ'יה אפסילון ידנית 1200? יש גם 900 מה עדיף?

עליות חלקי חילוף, צריכת דלק, נוחות, נסיעה,מחלות וכו'

הבנתי שמכני זהה לפונטו?

הנסיעות שלי זה בעיר.

האם כדאי לעבור מאלפא לרכב הזה?

אני ממש אוהב את העיצוב של הנצ'יה וגם את המותג ואני רוצה רכב יחודי יחסית כמו מה שיש לי עכשיו.

ירידת ערך ושוק לא מעניין אותי !

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האפסילון מבוססת על הפנדה, לא פונטו.

פנדה,פיאט 500 ופונטו זה לא אותו רכב מבחינה מכנית?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם (נערך)

לא, אלו פלטפורמות שונות - הפנדה, 500 ואפסילון הן פלטפורמה אחת המכונה Fiat Mini.

הפונטו, מיטו, 500L ,500X, אופל קורסה, פיאט דובלו וטיפו החדשה ועוד משויכות לפלטפורמת Fiat Small.

יש עם זאת מרכיבים מסוימים משותפים - למשל מנועים ותיבות הילוכים, בשינויים כאלה ואחרים.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

האפסילון זהה מכאנית ל-500.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

יש רכב 2012, ידנית 1200 רוצים עליו 21,000 שקל

טוען שהרכב מטופל ואין לו בעיות, 92 אלף ק"מ

אבל הבעיה היא שהרכב היה מהשכרה!!

בגרסה של השכרה הרכב הזה מגיע עם ג'אנטים או סתם טסות?

מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

ראיתי את אותה מודעה בול, מירושלים...

שמע, נראה לי משהו מסריח רצח

מה אתם אומרים?

פורסם

מה אתם רוצים ‚ זה רכב שבקושי נימכר ‚ אין לו בכלל שוק יד שנייה והרכב המדובר עוד מהשכרה ‚ ככה שמחירים של 15-20K זה דיי הגיוני .

:fadein:
פורסם

מה אתם אומרים?

אין אפסילון עם ג'אנטים מברזל, גם הדגם הבסיסי מצויד במגנזיום, מנוע 1.2 קצת חלש על האוטו הזה, המנוע הקטן עם הטורבו הרבה יותר חזק, עם זמינות כח מעולה ורעש חמוד לטעמי, מטרטר לדעת אחרים עם טעם מחורבן. האוטו לדעתי מצוין, נוח מאוד לנסיעה ומרווח יחסית למידות החוץ בשל מרכב גבוה יחסית. ציון הבטיחות שלו אכן מחפיר, אבל צריך לבדוק בשל מה הוא, האם בשל מרכב רעוע וחלש, או בשל חסרון עזרים שמשפיעים היום לא פחות על הציון.

פורסם

יש אפסילון עם ג'נטים מברזל. בהחלט יש. חבל שאנשים פה מטעים על פארש.

כולן אבל כולן היו בחברות השכרה בעבר, כל אלה עם מנוע 1200.

המחיר כמובן מנופח - אני מכרתי אחת ב-24.5K וזה קצת יותר נמוך ממה שאפשר לקבל - אבל אני מכרתי אחת פרטים, דגם פלטינום אוטומטי ומנוע 0.9.

לכן הכלה שלך מההשכרה שווה בערך 18 אלף, לא יותר.

עלויות אחזקה שלך יהיו די נמוכות, כי בסה"כ זה מנוע מאוד מוכר שיש בפנדה, אין גיר אוטומטי ואין שכלולים מיוחדים שיכולים להתקלקל כמו סאנרוף או בקרת אקלים.

אני אישית ממליץ על הרכב - קח בחשבון עלויות ביטוח מאוד גבוהות - ואם תבחר לעשות רק צד ג', אתה עלול לגלות במקרה של תאונה שאין לך דרך לתקן את הרכב בכלל כי אין חלקי פח ופלסטיק בפירוק, אין חלקים תחליפיים והכל דרך היבואן.

רכב עם מראה מדהים ומיוחד על הכביש - לדעתי עסקה יותר טובה מרכישה של פונטו או פנדה, במידה ואתה מודע גם לחסרונות.

פורסם

1. מכיר שתי רמות גימור לאפסילון, גולד הזולה יותר עם ג'אנטים דמויי "שפיצים" ופלטינום עם ג'אנטים עם חללים דמויי קונכיות, בשילוב צבע שחור. שני אלו ממה שידוע בכינוי "מגנזיום".

2. לא מכיר רמת גימור נחותה יותר, לפחות לא כזו שנמכרה גם כאן. אשמח להארות.

3. מה זה "להטעות על פארש" ?

פורסם (נערך)
יש אפסילון עם ג'נטים מברזל. בהחלט יש. חבל שאנשים פה מטעים על פארש.

כולן אבל כולן היו בחברות השכרה בעבר, כל אלה עם מנוע 1200.

המחיר כמובן מנופח - אני מכרתי אחת ב-24.5K וזה קצת יותר נמוך ממה שאפשר לקבל - אבל אני מכרתי אחת פרטים, דגם פלטינום אוטומטי ומנוע 0.9.

לכן הכלה שלך מההשכרה שווה בערך 18 אלף, לא יותר.

עלויות אחזקה שלך יהיו די נמוכות, כי בסה"כ זה מנוע מאוד מוכר שיש בפנדה, אין גיר אוטומטי ואין שכלולים מיוחדים שיכולים להתקלקל כמו סאנרוף או בקרת אקלים.

אני אישית ממליץ על הרכב - קח בחשבון עלויות ביטוח מאוד גבוהות - ואם תבחר לעשות רק צד ג', אתה עלול לגלות במקרה של תאונה שאין לך דרך לתקן את הרכב בכלל כי אין חלקי פח ופלסטיק בפירוק, אין חלקים תחליפיים והכל דרך היבואן.

רכב עם מראה מדהים ומיוחד על הכביש - לדעתי עסקה יותר טובה מרכישה של פונטו או פנדה, במידה ואתה מודע גם לחסרונות.

1.אוטו של 20 אלף אין צורך לעשות מקיף רק חובה וצד ג, אני נהג זהיר 11 שנים רשיון ו0 תאונות.

2.מודע לקח שין הרבה חלקי פח אבל עכשיו יש לי אלפא 147 ולפני היה לי 7 שנים פיאט שנת 82 ליום יום וזה גם רכבים שקשה להשיג חלקי חילוף של פח.

3.אני לא רוצה את ה900 הבנתי שכולם מגיעים עם גיר רובוטי ושהרכב רועד - מעדיף שלא להתעסק עם רובוטי וגם המחירים מעל התקציב.

4. לגבי הבטיחות רכב ממש מסוכן לנהג? יותר ממה שיש לי עכשיו?

אני אציין שאני נהג ונוסע יחיד אין לי ילדים או נוסעים מאחורה וכל הנסיעות שלי זה בעיר מקסימום 5 דקות על בגהה.

אמא שלי בכלל לא מתלהבת מהרעיון של רכב בגודל הזה (מיני) ואבא אומר לי לא כדאי רכב מהשכרה.

אגב הרכב שלך לא היה השכרה? עם כמה ק"מ מכרת ?

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

למיטב זכרוני, הגיעו בזמנו כמה יחידות של הטווין אייר 900 עם גיר ידני, אחרי שיווק הרובוטית. אם כן, מעט מאוד. ה 1200 ידנית זהה מכנית לפנדה כפי שציינו פה, רק שהאפסילון כבדה יותר והביצועים בהתאם. סך הכל קניה מעניינת של רכב שהמחירון שלו התרסק כצפוי. הרכב נמכר לפעמים בפחות מפנדה שמורה פרטית. אותו דבר קורה עם הדלתא אגב.

• תוכן חדש...