Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנציה אפסילון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

drsubaru כתב:

אני אישית ממליץ על הרכב - קח בחשבון עלויות ביטוח מאוד גבוהות - ואם תבחר לעשות רק צד ג', אתה עלול לגלות במקרה של תאונה שאין לך דרך לתקן את הרכב בכלל כי אין חלקי פח ופלסטיק בפירוק, אין חלקים תחליפיים והכל דרך היבואן.

אז לאחר שקניתי בחטף בדקתי והשוותי עלויות ביטוח. חששתי ממחירים מנופחים מנסיונו של הנ"ל שהיה בעל איפסילון עד לא מכבר.

היות ובצדק הוזהר שיש בעייתיות ברכב נדיר שאין בפירוקיות חיפשתי ביטוח מקיף.

קיבלתי מחיר לא רע בכלל, הגם שאני נהג מבוגר ללא תאונות :

חובה 899, מקיף - 2,900 עם כמה נתונים ממש משתלמים - השתתפות עצמית בתאונה - 1100 במוסכי הסדר, וכאן היתרון - מוסכי סמל"ת היבואן הם מוסכי ההסדר.

הטבה כלולה - ביטוח החלפת פנסים ומראות עד 4,000 ש"ח כלול, בהשתתפות עצמית של 250 ש"ח וללא פגיעה בהעדר תביעות ועוד כמה צ'ופרים כגון כיסוי לאבדן/גניבת מפתחות, רכב חלופי, ללא דמי כינון ועוד.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר מוצלח. אל תשכח גם שאצלי רמת הגימור הייתה אחרת. לדוגמא, הפנסים היו קסנון ואצלך נורות H4 רגילות - ויש עוד הרבה דברים מסביב שמעלים בכללי את מחיר החלפים. האקטואר של חברת הביטוח יודע מהי רמת הסיכון.

המעבר לפיקנטו חסך לי בערך 1300 שקל לשנה בעלות הביטוח.

פורסם (נערך)
מחיר מוצלח. אל תשכח גם שאצלי רמת הגימור הייתה אחרת. לדוגמא, הפנסים היו קסנון ואצלך נורות H4 רגילות - ויש עוד הרבה דברים מסביב שמעלים בכללי את מחיר החלפים. האקטואר של חברת הביטוח יודע מהי רמת הסיכון.

המעבר לפיקנטו חסך לי בערך 1300 שקל לשנה בעלות הביטוח.

מהרכב הזה עברת לפיקנטו? ירידה ברמה?

ודרך אגב אני לא מוצא אפסילון במחירים האלה - לא במחיר שאתה מכרת ולא במחיר של הרכב הנ"ל, אני רואה שהמחירים של שאר האפסילון מתחילים ב40 ומעלה

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
מעניין למה הציון במבחן הריסוק כל כך נמוך, האפסילון זאת הרי פנדה מפוארת ומאד מעוצבת (כמו הלנציה דדרה לטמפרה בזמנו). עוד פעם מוכח, שכשחושבים יותר רחב ולא רצים אחרי העדר, אז עושים דיל מצוין!

לשאלתו של פותח השרשור, לפי מה שהבנתי, אתה פשוט רוצה רכב יותר חדש מה147, נכון? כי אם כן, אז לך על זה, על הדרך גם תחסוך באחזקה. אם המניעים הם אחרים, אז לדעתי לא כדאי, הרי ה147 עולה עליה בכל תחום ( לפי דעתי גם בעיצוב). למי שיש נסיון עם הרכב הזה, הנסיעה והביצועים שונים מהפיאו המקבילה? אני זוכר היטב, עד כמה הדדרה היתה יותר נעימה מהטמפרה וגם יותר זריזי, בזכות הגיר המאד קצר.

אני מרוצה ואוהב את ה147 אבל אני חושב להחליף כי הוא עבר הרבה ידיים והוא לא במצב כזה "כמו חדש" (מכני מצויין)

אז אמרתי אם יש הזדמנות אז אולי אחליף יותר חדש שאני אשמור עליו ויהיה לי לשנים, אם אני מחליף אז אני רוצה רכב ידני יחודי ומעוצב עדיף קטן סגנון דומה ל147, רכב נוח,מפנק, שנעים להיכנס וכיפי לנהיגה - נוסע עיר בעיקר.

ולא רוצה פנדה לדעתי רכב מכוער.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
drsubaru כתב:

אז לאחר שקניתי בחטף בדקתי והשוותי עלויות ביטוח. חששתי ממחירים מנופחים מנסיונו של הנ"ל שהיה בעל איפסילון עד לא מכבר.

היות ובצדק הוזהר שיש בעייתיות ברכב נדיר שאין בפירוקיות חיפשתי ביטוח מקיף.

קיבלתי מחיר לא רע בכלל, הגם שאני נהג מבוגר ללא תאונות :

חובה 899, מקיף - 2,900 עם כמה נתונים ממש משתלמים - השתתפות עצמית בתאונה - 1100 במוסכי הסדר, וכאן היתרון - מוסכי סמל"ת היבואן הם מוסכי ההסדר.

הטבה כלולה - ביטוח החלפת פנסים ומראות עד 4,000 ש"ח כלול, בהשתתפות עצמית של 250 ש"ח וללא פגיעה בהעדר תביעות ועוד כמה צ'ופרים כגון כיסוי לאבדן/גניבת מפתחות, רכב חלופי, ללא דמי כינון ועוד.

סליחה על הבורות אבל מעולם לא היה לי רכב עם מקיף אבל מחיר כולל חובה+צד ג+מקיף ב2900?

אם כן איפה זה?

למשל אני משלם עכשיו בערך 2500 רק חובה וצד ג

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

לגבי ביטוחים :

המחיר שציינתי - 2,900 כולל

חובה+צד ג+מקיף

פלוס הרבה הרחבות. אולם, אל תשכח שאני מעל גיל 50, מעל שלושים שנות רשיון וללא תאונות. עשיתי שופינג והשוותי מחירים אצל סוכן מוכר, WOBI ועוד. בסוף הכי זול היה מ AIG עם הנחת מועדון "בהצדעה" של משרתי מילואים.

לגבי החובה הבנתי שמ 1/1/17 חל שינוי בתעריפים - מכוניות חדשות יחסית הוזלו וישנות התייקרו. החובה שלי רק 899. אם הייתי עושה יום קודם זה היה כ - 1300.

לגבי מחירי אפסילונים משומשים:

אכן המחיר הרשמי במחירון מאוד לא ריאלי. מי שמבקש מחירון עד מחירון פחות 30% פשוט לא מוכר.

ד"ר סובארו רצה למכור מהר ומכר אפילו ממש בזול . (חבל שלא התעניינתי בה אז...)

ראיתי שיש ידנית בחיפה ב - 28,900 . זה מגרש . בטח אפשר להוריד אצלו הרבה בטקטיקה נכונה.

פורסם

אתה יכול להוריד הרבה את המחיר אם אתה מעלה השתתפות עצמית ,אני למשל על הקליאו 2012, 2900 חובה+מקיף לגיל 30.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה תשובות:

א. כן, ירידה ברמה. מצד שני, המטרה הייתה להוריד עלויות אחזקה, בעיקר בגלל ענייני מס.

כמו כן - קיבלתי את הפיקנטו של אבא במחיר טוב ועם אחריות לעוד שנה וק"מ נמוך ב-70 אלף ממה שהיה בלנצ'יה - זה מבטיח לי שקט נפשי בגזרת ההוצאות במוסך.

ב. המחיר שמכרתי היה זול, אבל לא זול להחריד. קניתי אותה במחירון מינוס 15 אלף שקל, ומכרתי במחירון מינוס 15 אלף שקל.

בזכות המחיר הטוב קיבלתי בלי סוף טלפונים ומכרתי בתוך יום. אם הייתי מתעקש היא עדיין הייתה אצלי - ומהניסיון של מכירת הפנדה, שניסיתי להתעקש על מחיר טוב עבורי וקיבלתי קדחת - הפגישות עם קונים פוטנציאליים מבזבזות זמן יקר. אני מעדיף להשקיע אותו במקומות אחרים ולא לנסות להשיג עוד 2000 שקל.

פורסם

אגב, בטרייד אין הציעו לי עליה 8000 שקל, בטענה ש"אנחנו יודעים שקשה לך למכור". מסתבר שאם רוצים, די קל להשאיר אצלך עוד 16 אלף שקל...

פורסם

תתחדש נראית יפיפיה.

במקרה הרכב של Dr subaru בבעלות אחותי.

היא עברה אליו מהפנדה ואת האמת מרוצה מאוד הרכב נוסע המון ונוח להפליא.

אחותי לא הייתה מחליפה אותו בשום מיני אחרת.

יצא לי לנסוע איתו טיפה הרכב הזה פשוט מסובב ראשים, הגג הפנורמי הצבע האדום שמאוד בולט במיוחד אחרי פוליש, אנשים ברחוב לא מפסיקים לשאול שאלות

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

מפתיע שברכבים עם ערך כ"כ נמוך, אתם עושים מקיף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לשיקול דעת אישי, בערך כזה.

אף אחד לא יגנוב את הרכב הזה. אבל אם בטעות תהייה תאונה, די בקלות אתה מגיע להשבתה מוחלטת של הרכב. מספיק פנס קסנון וגריל כדי לשלוח את הרכב לגן עדן למכוניות - או במקרה של היעדר ביטוח - לשלוח יד עמוקה מאוד לכיס.

פורסם (נערך)
e4d1320f11b2115eddd8afd4f5bc9de2.jpg

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

וואוו! האדום נראה פצצהה, כמה ק"מ היא עשתה?

רוב הרכבים האלה הם לבנים או כסופים בעע (אין מצב שאני קונה לבן )

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...