Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי כי קל אוטו מפרסמים את שיטת חצי רכב

בה משלמים על רנו פלואנס 2013 658 ש"ח לחודש (משוקלל: מקדמה + תשלום חודשי)

ומקבלים את הרכב ל3 שנים.

לפי החישוב הזה העסקה נשמעת לי מאוד משתלמת

לקבל רכב יחסית חדש ולשלם רק עבור הירידת ערך 7900 ש"ח בשנה.

בלי התחייבות.

אמנם הטיפולים הטסטים עלי אבל עדין נראה לי שכל רכב בשנה כזו

שאני אקנה יספוג ירידת ערך דומה כל שנה בשנים הראשונות.

מישהו בדק את זה? האם אני צריך לקחת עלויות נוספות שלא מופיעות בפרסומים?

פורסם

לדעתי הכי טוב שתלך אליהם ותקרא את החוזה.

נשמע כמו מחיר זול מידי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

תפריד בין שני דברים שונים, עסקת הליסינג והרכב עצמו.

לגבי העסקה, ברוב המקרים אתה משלם מעט יותר מירידת הערך האמיתית, אבל חוסך לעצמך את הקניה והמכירה. צריך להבין בדיוק מה קורה בזמן החזרת הרכב - חברת הליסינג עלולה לדרוש תשלום נוסף לפי מצבו. בכל אופן, לא נתת מספיק פרטים כדי לחוות דעה אמיתית.

לגבי הרכב עצמו - לא מכיר לעומק. פרט לגיר הרובוטי (שגם הוא כנראה לא קטסטרופה) הרכב אמור להיות פשוט ויחסית אמין, אבל חכה לתשובות נוספות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
עסקה גרועה מאוד!

במסלול זה אתה אחראי לתקינות הרכב וכל התיקונים עליך, לרכב הזה יש פונטציאל תקלות בעלות גבוהה מאוד כגון גיר.

להתרחק ולא להתפתות.

בכל סוגי העסקאות האלו,אתה אחראי על תקינות הרכב.

מי שזה מתאים לו שיילך על זה.

איזה פוטנציאל תקלות יש לרכב?

אתה יודע איזה דגם של פלואנס?

יש גיר רובוטי לדיזל וגיר רציף לבנזין במידה וזה רכב לאחר מתיחת הפנים.

הרכב מראה אמינות סבירה לחלוטין.

סיפורי זוועות תוכל למצוא על כל רכב.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אתה לא קונה את הרכב, אתה חוכר אותו לתקופה קטנה (לרוב כשנה עד שנה וחצי), מה ההגיון שתתחייב לטפל ברכב על כל התקלות שיכולות לצוץ לו? זה עסקה זוועתית ולא הוגנת כלל, עם סיכון גבוה מאוד, זה רכב עם עבר ליסינג/השכרה ובמקום שהחברה תתפל בו האחריות עוברת אליך על כל המשמעות הכלכלית.

מה הרווח שלך? כמה שקלים יותר זול, אני כמעט בטוח שתשלם כפול על התחזוקה, מאמין שבמיידי תצטרך יישור קו של בלמים וכדומה.

אפילו טיימינג עליך.

פורסם

אתה צודק. לא חשבתי על זה.

אתה מקבל רכב משומש שדי בוודאות טופל בצורה לא מיטבית. השאלה המעניינת היא איך מתחלק הטיפול ברכב - אם כל הטיפולים על החוכר יש פה פוטנציאל גדול מאוד לנפילה. אם יש איזו אחריות של חברת הליסינג על דברים מעבר לטיפולים שוטפים זה אולי פחות נורא, למרות שלמי יש כח לריב איתם על כל שטות ברכב שאמור לשרת אותך.

שורה תחתונה - כנראה שכדאי לוותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

לאחר בדיקה, התכנית הינה לשנתיים בהתחייבות והאחריות על הרכב רק לשנה בלבד.

לדעתי האחריות גם בשנה לא שווה יותר מדי, וכאן בפורום נתקלנו באחריות שלא כללה ביום הדין מה שצריך (תקלת גיר של חברנו system_x

שלא תוקנה במסגרת האחריות)

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם

אם הולכים על תוכנית כזאת.

יש תוכניות של קבלת רכב חדש שנמצא באחריות יצרן, נראה לי של חברת אוויס ואז אין דאגות מבחינת אחזקה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...