Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיביזה הידנית בעלת מנוע 1.2 בדיוק כמו לפאביה,ה1.0 מגיע רק עם גיר אוטומט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עם הקקטוס טורבו? תבדוק כמה אפשר להוריד אותם בכדי שיכנס לך לתקציב.

אם פסלת את הקליאו והקקטוס אז אני לא רואה מתחרות אחרות פרט ל-208 / איביזה.

הפאביה עדיין יקרה מידי. הפיאסטה אמנם מהנה לנהיגה אבל חלשה ומיושנת. הבאלנו לא תתאים לך. הקוריאניות אנמיות מידי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
תיקון קטן ליוליאן , האיביזה 5 דלתות ידנית מגיעה עם 1.2 , ה3 דלתות ידנית מגיעה עם ה1.0.

למיטב ידיעתי הרסיה של 1 ליטר ידני באיביזה אפשרית רק בגרסת ה-FR היקרה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה מוזמן להכנס למחירון סיאט ולראות שהאיביזה הידנית היחידה עם מנוע ליטר TSI היא הSC ברמת גימור FR.

ה5 דלתות ידנית נמכרת רק כרפרנס.

פורסם
מה עם הקקטוס טורבו? תבדוק כמה אפשר להוריד אותם בכדי שיכנס לך לתקציב.

אם פסלת את הקליאו והקקטוס אז אני לא רואה מתחרות אחרות פרט ל-208 / איביזה.

הפאביה עדיין יקרה מידי. הפיאסטה אמנם מהנה לנהיגה אבל חלשה ומיושנת. הבאלנו לא תתאים לך. הקוריאניות אנמיות מידי.

על הקקטוס יש מבצע, 79,900₪ ל1.2 טורבו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראיתי שמישהו שאל אותם בפייסבוק והם כתבו לו שזה דגם 1.2 טורבו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכיוון שאני "חם" על קקטוס, התקשרתי עכשיו ללובינסקי ובדקתי. המחיר של 80 אלף הוא לדגם ללא טורבו.

הדגם עם הטורבו הוא גם "במבצע", עם הנחה משמעותית לדברי הנציג שדיבר איתי, אבל לא אומרים את המחיר בטלפון.

אקפוץ בימים הקרובים לסוכנות ואבדוק.

• תוכן חדש...