Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראשית מדובר במזדה של חבר אז אני לא בטוח אם השנתון שרשמתי מדויק, אבל אני אבדוק שוב.

בכל אופן,

מדובר ברכב שבבעלותו מעל שנתיים, לאחרונה הוא היה שם לב שבכל בוקר חסר לו קצת מים.

החליף רדיאטור לפני כשלושה חודשים, לאחר ששם לב שהתופעה לא נפתרה, חזר למוסך שהחליף לו שוב את הרדיאטור אתמול (במסגרת האחריות שהוא קיבל ממנו).

לדבריו,

המנוע לא התחמם, בבדיקת שמן מנוע לא נמצאו שרידי מים בדמות "טחינה", לא נדלקת נורה.

השאלה שלי,

מה אני יכול לשאול אותו ולעשות כדי לנסות ולפתור לו את התופעה?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תעשה בדיקת לחץ למערכת הקירור

או שלחלופין אחרי נסיעה (שהמנוע כבר בטמפרטורת עבודה)

פתח מכסה מנוע בזהירות ותסתכל טוב על כל החיבורים של מערכת הקירור

אתה אמור לזהות נזילה כלשהי

מים לא נעלמים סתם כך!

.

פורסם

בדיקת לחץ יצאו תקינות

שטיח יבש

לגבי נזילה, שכחתי לציין. הוא השאיר את האוטו מונע שעה שלמה ולא הייתה שום נזילת מים

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
בדיקת לחץ יצאו תקינות

שטיח יבש

לגבי נזילה, שכחתי לציין. הוא השאיר את האוטו מונע שעה שלמה ולא הייתה שום נזילת מים

זה שהשטיח יבש לא אומר שאין נזילה מרדיאטור חימום, אני נסעתי חצי שנה בערך עם רדיאטור חימום נוזל , ומילוי קבוע של פעם בשבועיים של כוס חד"פ נוזל קירור. השטיח לא נרטב בכלל, הסיפטום היחידי היה ריח של נוזל קירור שרוף מהמזגן בעת הפעלה של החימום,

שווה לבדוק גם שם,

אם זה לא עניין של מכסה רדיאטור, ממליץ לעשות BYPASS על הרדיאטור חימום באופן זמני ולראות האם התופעה נעלמת. אם כן, החשוד נמצא.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בערב הוא אמר לי שלאחר ההחלפה השניה של הרדיאטור שבוצעה, כאמור, בתחילת השבוע הבעיה לא שוחזרה.

לגבי המכסה - הוא אמר שהוא אכן החליף וזה לא פתר לו את הבעיה בזמנו.

אז נחכה כמה ימים לראות שאכן האוטו לא מאבד מים וגם שהכל תקין.

תודה בכל אופן לכולם

פורסם
לעקוב טוב טוב אחרי מפלס נוזל הקירור!

אני רואה שהלאנטיס משנתון 2004 מתחיל לעשות ללא מעט אנשים צרות בזמן האחרון, כולל אותי...

רכב בן 12 שנה , מה אתה מצפה? יהיה פנתר כמו ביום בו יוצר? (באופן כללי , מאזדה לאנטיס לא היתה מעולם פנתרה)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...