Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול רכשתי סיאט איביזה סטייל. ההחלטה לרכוש עכשיו נבעה מאפשרות סבירה של עליית מחירים בינואר עקב שינוי נוסחת המיסוי הירוק.

לעת עתה טרם מכרתי את הרכב שברשותי, ואינני לחוץ לקבל את האיביזה באופן מיידי. האם ניתן לבקש כי הרכב יסופק בתחילת ינואר על מנת שזה יהיה מועד העלייה לכביש ברישיון הרכב? מה הסיכוי שיסכימו לדבר כזה?

תודה לעונים.

פורסם

אפשר.

אבל יש יבואנים שיציעו הנחות מסויימות רק בסוף השנה ותוקפן יפוג בינואר.

בדוק את זה עם הסוכן שממנו הזמנת.

פורסם

קודם כל!, תתחדש!

בנובמבר שנה שעברה רכשתי כזאת ויכולתי לבקש לקבל אותה בינואר, אבל הייתי לחוץ לקבל כמה שיותר מהר (רכב מהניילון ראשון!!!)

פורסם (נערך)

שוחחתי עם הסוכן של סיאט.

לדבריו אם אני מעוניין שהרכב יעלה לכביש בינואר 2017, אני אצטרך לשלם את המיסוי הירוק החדש שיחול אז (שצפוי כידוע לעלות), שכן לדבריו אין אפשרות לשלם על הרכב עכשיו, ולקבל אותו פיזית רק ב 2017. כאמור, לדבריו, כל העסקה צריכה להיות ב 2017 - אם אני רוצה שהרכב יעלה לכביש בשנת 2017.

התשובה לא כל כך נשמעת לי הגיונית מהסיבה הבאה: לפי השיטה הזאת, לקוח שרוכש רכב ביום האחרון של חודש דצמבר, ואמור לקבל אותו בינואר (שכן הלעיכי רישום לוקחים לכל הפחות יום יומיים), ישלם במועד העסקה בדצמבר את המס של שנת 2017. נשמע פשוט לא הגיוני.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי david1
פורסם

הם יכולים לטעון שאם תזמין בסוף דצמבר, מחיר הרכב הסופי יקבע לפי מחירי יהואר ורק אז תדרש לשלם את מלוא הסכוםץ אני מאמין שבמהלך דצמבר, יהיו יותר גמישים לאופציה של להזמין בדצמבר ולקבל רישויי 2017. יונדאי מציעים את זה כבר עתה וסביר להניח שיבואנים נוספים יצטרפו בהמשך.

פורסם
האם אכן יעלו המחירים ובכמה? והאם זה שווה לך כספית את השינוי במספר השנה בסה"כ.

הם טוענים שגם הם לא יודעים בשלב זה. ההערכה היא כי ההתייקרות תהיה בין 1500-3500 ש"ח.

אם זה שווה מודל שנה אחת קדימה - אינני יודע... מה דעתכם?

פורסם

אין בעיה לבצע עסקה שבה אתה משלם היום ומקבל רכב 2017. למשל בשלמה 0 ק"מ מציעים את זה.

הבעיה היא שזה משהו שהיה צריך לדרוש לפני הרכישה. עכשיו זה כבר בידיים שלהם.

פורסם

אין שום יתרון להמתין, מחיר הרכב במחירון נקבע לפי חודש עליה לכביש ולא לפי שנת העלייה לכביש.בתחילת השנה יש עומס של מסירות ועיכובים

ובנוסף תמיד

פורסם

אין ספק שכשתרצה למכור את הרכב, או לעשות טרייד אין, הרוב יסתכלו על שנת הייצור ולא על חודש העליה על הכביש כמו שאמורים...ואז, ברור שעדיף לך לחכות. מה לעשות, זאת האמת.

פורסם
אין ספק שכשתרצה למכור את הרכב, או לעשות טרייד אין, הרוב יסתכלו על שנת הייצור ולא על חודש העליה על הכביש כמו שאמורים...ואז, ברור שעדיף לך לחכות. מה לעשות, זאת האמת.

גם אם אחכה למסירה בינואר, שנת הייצור של הרכב תהיה 2016. לרכבים לוקח זמן להגיע לארץ, ולמיטב ידיעתי רק בחצי השני של חודש פברואר מתחילים להגיע רכבים שמועד הייצור שלהם הוא 2017.

פורסם

מה שקובע את ערך הרכב בשוק הוא מועד העליה על הכביש.

רכב שעלה על הכביש בינואר 2017, ייחשב כרכב משנת 2017 גם אם תאריך ייצורו הוא פברואר 2016.

לדוגמא יש למעלה מ1500 ספורטאז'ים מהדגם הקודם שרשומים כשנת 2016. למרות שברור שייצורם הסתיים מס' חודשים לפני כן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...