Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קרתה לי תאונה קטנה הבוקר, נסעתי בכביש לא רחב במיוחד כשלפתע מישהי התפרצה לכביש מהחניה שלה שהייתה במקביל לכביש בכדי להסתובב לכיוון השני, היא לא בדקה ולא הסתכלה ולי לא היה מספיק זמן לבלום ונסעתי די לאט, לא חושב שיותר מ40 קמ"ש.

אני מאבטח ובין השאר מאבטח אותה והיא גרה במתחם קרוב, החלפנו מספרי טלפון ובעלה דיבר איתי ואמר לי שכדאי לא לערב את הביטוח ונסגור את זה בינינו, אמר שהוא מכיר מישהו שיכול לתקן לי את הנזק צבע בזול.

הוא גם אמר שהביטוי שלהם כנראה ינסה לתבוע אותי לפי התמונות ושלא מומלץ להפעיל.

אישתו שנהגה בזמן התאונה אמרה שהיא מצטערת ושנסדר את זה ולאחר מכן אני חושב שיש מצב כזה שהיא מנסה להתחמק.

אני נהג חדש וזה פעם ראשונה שקורה לי משהו כזה, לא החלפתי איתה פרטי ביטוח כי לא ידעתי שזה מה שעושים אלא רק מספר טלפון.

פורסם

תבקש ממנה פרטי ביטוח בתור התחלה.

אם הם לא רוצים לערב ביטוח, תתקן במוסך שאתה מכיר ולא מוסך זול שיעשה לך עבודה חאפרית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תיקח הצעת מחיר לתיקון במוסך פחחות מומלץ ( לא חייב להיות מורשה יבואן ), תמסור להם העתק הצעת מחיר ושהם יחליטו, לסגור את זה ביניכם או דרך הביטוח. אל תתקן במוסך הזול של הפוגע, אלא אם מדובר בטרנטה, ולא איכפת לך מטיב התיקון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאוד איכפת לי מטיב התיקון, הרכב הוא פולו שנת 2006 שמור בצבע תכלת מטאלי, ניסיתי מאוד לשמור על הרכב ומלבד שריטה קטנה על הדלת הימנית אין לרכב שום בעיות צבע או מכות.

http://www.drivearabia.com/vw/thumbnails/vwpolothum.jpg

זה הדגם והצבע, בכל מקרה אני חושב שמחר אני אתקשר ואגיד להם שאני לוקח הצעת מחיר ואגיש להם ואם לא אז נפעיל ביטוח לאחר שאקח מהם את הפרטים.

אגב מלבד הצבע שמתי לב עכשיו שהטמבון עם רווח קטן מהרכב. מה אתם חושבים ?

• תוכן חדש...