Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לשלם אגרת רישוי עבור טסט שנתי לרכב בדואר ישראל. במעמד התשלום בכרטיס אשראי, הטלר אומר לי שאפשר לשלם רק בתשלומים ולוקחים על זה ריבית.

הופתעתי, מה זו השיטה שלהם למצוץ מאיתנו עוד כסף עבור ביצוע הפעולה בדואר?

6 ש"ח על כל תשלום??

פורסם

נפלת על איזה אידיוט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה רוצה בתשלום אחד - אתה יכול, כמובן ללא ריבית

אולי הוא התכוון שאם אתה רוצה לחלק לתשלומים, זה חייב להעשות בשיטת "קרדיט", ואכן נושא ריבית [שזו שערוריה בפני עצמה. למה לא לתת את האפשרות לחלק ל12 ללא ריבית? משתמשים באוטו כל השנה, למה לשלם בבת אחת?]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
נפלת על איזה אידיוט

לא, זה ככה בדיוק. התשלום הוא במזומן/שיק, ובכרטיס אשראי, בתשלומים (קרדיט, עם ריבית) בלבד.

ההסבר הוא שבקרדיט כמובן חברת האשראי מרויחה ריבית קטנה ונחמדה.

משרד הרישוי איננו חלק מהעניין, והלקוח נדרש לממן (בדרך זו) את הרווח של חברת האשראי:

אם אני זוכר נכון - במכשירי הרישוימט בסופרפארם וכו' ניתן לשלם בתשלום אחד ללא ריבית.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
אם אתה רוצה בתשלום אחד - אתה יכול, כמובן ללא ריבית

אולי הוא התכוון שאם אתה רוצה לחלק לתשלומים, זה חייב להעשות בשיטת "קרדיט", ואכן נושא ריבית [שזו שערוריה בפני עצמה. למה לא לתת את האפשרות לחלק ל12 ללא ריבית? משתמשים באוטו כל השנה, למה לשלם בבת אחת?]

לא ולא, ביקשתי תשלום אחד והוא אמר שאי אפשר. אמר שחייבים תשלומים וזה כולל ריבית. זה נראה לי ממש גזל. לא אמור להיות רשום איפה שהו הדבר הזה? האם בכלל חוקי?

פורסם

נתקלתי בזה מספר פעמים וזה עוד בסניף דואר שהזכין הוא חבר טוב מאוד.

זה מה יש!

ענינית, שלם ב 2 תשלומים והריבית תהיה מינימלית (ממש לא 6 ש"ח לתשלום).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברור שחוקי. אין חובה לקבל אשראי. על הנוחות (ועל האשראי) משלמים. חברת האשראי נותנת לך שירות וגם הלוואה קטנה. אם אתה מעוניין בהם, ומסכים, אתה צריך לשלם.

שלום במזומן, ולא תדרש להוסיף שקל.

פורסם

אני שילמתי כמה פעמים בכרטיס אשראי בתשלום אחד ללא ריבית

אבל דרך האתר

למה שזה יהיה שונה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
ברור שחוקי. אין חובה לקבל אשראי. על הנוחות (ועל האשראי) משלמים.

שלום במזומן, ולא תדרש להוסיף שקל.

וכשלא יהיה יותר מזומן, מה תגיד אז?

פורסם (נערך)

נדבר אז. :roll:

שלם ישירות למשרד הרישוי (ברשת או ברישוימט), בתשלום אחד וללא עמלה או ריבית.

גם את הטלר של הדואר צריך לממן (או שלא). אני רק מנחש שמשרד הרישוי לא הסכים לשלם עמלה לחברות כרטיסי האשראי, ובדרך זו חברות האשראי והדואר משיגים מימון ומתחלקים ברווח.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם (נערך)

איך אנשים פה לארג'ים,חבל על הזמן.

הטסט שלי 2100ש"ח,גם אותו אשלם במכה בתשלום אחד? וואלה כבד עליי,באמת.

מעדיף ב4-5 תשלומים בקרדיט עם האשראי (בטסט הקודם שברכב הקודם,האגרה הייתה 1440 נראה לי,והקרדיט היה 20ש"ח,זאת אומרת בערך1.5% סך הכל)

למי שלא הבין - 20ש"ח בכללי,לא פר תשלום (במקום 1440 שילמתי במצטבר 1460)

עדיף משמעותית.

נ.ב - גם דוחות יקרים (מהירות 750,טלפון 1000) אפשר לשלם באשראי בתשלומים.

אין לי בעיה שהחברה תקבל פחות משעת עבודת מינימום תמורת הנוחות לשלי לשלם תשלומים סבירים כל חודש - מאשר כמה אלפים במכה (כסף גודל על העצים?)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...