Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ בנוגע להצעת מחיר שקיבלתי מאחר ומזה תקופה ארוכה חזרתי למכוניות, אחרי תקופה ארוכה שהייתי בעולם האופנועים.

בגדול יישור קו למזדה 3 (טיפול גדול- מצתים, פילטרים, שמנים וכיו"צ )

+נסחפים

-החלפת צלחות בלימה קדמיות כולל הרפידות עצמן כמובן.

-ניקוי מצערת

-החלפת צינור הגה כוח

סך הכל 3400 ש"ח כולל מעמ עבודה וחלקים

מה דעתכם על המחיר?

בבקשה למי שבאמת קצת יש מושג ומתמצא במחירים

Honda hornet 600

פורסם

זה 1600 או 2,000 ? מצתי אירדיום (במנוע 2,000 יותר יקרים).

אילו שמנים מוחלפים ? (גם שמן גיר ונוזל בלם - אלו מייקרים את העבודה לא רק בגלל הנוסל המוחלף,אלא בעקבות העבודה שיש לעשות כדי להחליפם)

כדי שנוכל להתייחס ברצינות,העלה הצעה מסודרת של המוסך ואפשר יהיה לתת חוות דעת על מחירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זה 1600 או 2,000 ? מצתי אירדיום (במנוע 2,000 יותר יקרים).

אילו שמנים מוחלפים ? (גם שמן גיר ונוזל בלם - אלו מייקרים את העבודה לא רק בגלל הנוסל המוחלף,אלא בעקבות העבודה שיש לעשות כדי להחליפם)

כדי שנוכל להתייחס ברצינות,העלה הצעה מסודרת של המוסך ואפשר יהיה לתת חוות דעת על מחירים.

אופס באמת בטעות שכחתי לרשום מדובר על מזדה 3 1600

פירוט כאן

https://goo.gl/photos/nHwYiPpeuk2Md3y3A

Honda hornet 600

פורסם

מוסך מורשה מאזדה לקח לי 140 + מע"מ לניקוי מצערת.

אגב - האוטו מאיץ יותר טוב וגם תצרוכת הדלק ירדה בכמה אחוזים. אם כך , מדוע לא מנקים מצערת באופן שוטף אלא רק אם יש בעייה?

פורסם

השוד האמיתי דווקא כנראה במקום אחר- מדוע נדרש להחליף צינור הגה כח ? המחירים של הבלמים (החלקים) נשמעים מטורפים אולי רק לי..

זה מוסך מורשה מאזדה ? אם כן,מוסך כללי יכול להשתמש בחלקים תחליפיים לא פחות טובים אבל זולים בהרבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רפידות מקוריות למזדה קדמי עולה 300 שקל. חלופי 140 והלאה... ממליץ על מקורי .

שמן ממליץ על קסטרול מגנטיק 5w-30 עולה ביו 190 ל250 שח ..

פלגים מקורים 4 ב100

פילטר שמן 50 שקל מקורי

מסנן אויר למנוע 140 שקל מקורי אין פה משחק במחיר .. החלטה שלך עם לשים

מקורי או לא ..

לגבי צלחות תבדוק מחיר אני לא סגור על זה ... כולל נוזל בלמים dot 3

• תוכן חדש...