Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

לאחר הרבה מאוד מכוניות שהיו אצלי וכולם היו יד שניה אצלי, החלטתי שאני רוצה לעבור לרכב חדש מהחברה.

בעיקר אני מתעניין ברכב סופר מיני, חשוב לי כמובן שיהיה נוח ובטיחותי כמה שאפשר, אמין, ושיראה צעיר.

הרכב שהכי משך את עניי זה המאזדה 2 החדשה בגרסת ה פיור וייט, בעקרון התקציב שלי הוא 110K והרכב נכנס בדיוק במשוואה ( רוצים עליה 113K אבל אני בטוח שאצליח להגיע לעמק השווה, לפני חודש בהשקה נמכרה ב 109K).

בכל מקרה רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הנ"ל ? האם אוליי במקביל אני יכול להתעניין בעוד רכב בקטגוריה שלא פחות מפואר ונותן גם תמורה גבוה בין המחיר לרכב ?

והשאלה שהכי מעניינת אותי, אני יודע שהמאזדה 3 מקבלת מתיחת פנים קלה, מעניין אותי אם גם מאזדה 2 אמורה לקבל גם ומתי ? כי אם זה ככה אני מעדיף לוותר על רכב שהולך להחליף צורה.

תודה !

פורסם

מתישהוא ה2 תקבל מתיחת פנים , כרגע לא ראיתי פרטים ברשת.

לא הייתי משתמש במילה מפואר, בסופו של יום זו מאזדה 2 עם ריפודי עור. יחסית צפופה לסגמנט.

בחלק העליון של סגמנט הסופרמיני יש את הפולו , הג'אז בגרסת אלגנס (119,900).

כמו כן יש גם את הDS3 שאמורה להיות כבר יותר פרימיום ב119.

פורסם

מאזדה 2 בגרסה שאתה שוקל מציעה אבזור מרשים מאוד וחריג מאוד לטובה - ושילוב מושבי העור הבהירים יוצר תחושת דמוי-יוקרה שלא תשיג מאף מתחרה בקטגוריה. למעשה, לדעתי בשביל להגיע לרמה הזו אפילו במתחרות היוקרתיות (אודי A1 ומיני) תצטרך להוציא כ-50% יותר, לפחות.

ה-2 חריגה לטובה לא רק באבזור המותרות, אלא גם באבזור הבטיחות. יחד עם יכולת דינמית גבוהה, ביצועים טובים (במיוחד שילוב מנוע-גיר מוצלח) ותצרוכת דלק מכובדת, זו לדעתי אחת ממכוניות הסופר-מיני הטובות ביותר בנמצא, גם אם מחירה לא מהזולים.

לגבי רענון - הדגם הנוכחי הוצג בסוף שנת 2014, מה שאומר שסביר כי לקראת סוף 2017 תוצג מתיחת פנים. זו תהיה קוסמטית וקלה בסגנון ה-3, כלומר לא משהו משמעותי שהייתי מחכה בשבילו שנה לפחות.

פורסם
( רוצים עליה 113K אבל אני בטוח שאצליח להגיע לעמק השווה, לפני חודש בהשקה נמכרה ב 109K).

!

השקה לפני חודש? [emoji15]

פורסם

יואב, אני פחות מתחבר לרכים שרשמת כי מבחינת אבזור, ואיכות חומרים לדעתי המאזדה עדיפה בכמה רמות.

רועי תודה רבה על התגובה המפורטת !

רוברט, טעות שלי הכוונה הייתה ליום מכירות, לא יודע למה רשמתי השקה.

פורסם

רכב מדהים ! ביצועים טובים איכות ישיבה מהנה אוטו ספורטיבי וכיפי לנהיגה חסרון אחד זה מתלים קשים וקופצנים אבל היא עדיין כיפית בטירוף תזמין נסיעת מבחן

פורסם

תודה אזמין נסיעת מבחן באמת, היא הגיר של הפולו/פאביה החדשות ? עדיין עושה תקלות ה DSG7 או שהוא פלות מעצבן עכשיו ?

כשיצא לי לנסוע על רכב עם גיר דומה ממש לא התרשמתי לטובה בפקקים ,הילוך ראשון ושני היו משתגעים להם והיו רעידות מעצבנות כאלו בתחילת נסיעה... יש מה להשוות אותן למאזדה 2 ?

פורסם

מאזדה מתחילה לפתוח פער על המכוניות העממיות בכל הנגוע לאבזור עיצוב וחומרים בתא הנוסעים.

מקריאת כתבות בחול אני מבין שזה במתכון ומאזדה הולכת לכיוון רכבי הפרימיום.

פורסם

מסכים לגבי העיצוב ואיכות החומרים (למרות שהיא עוד לא ממש בליגת היוקרתיות) אבל מאזדה לעולם לא תיחשב כרכב פרמיום.

פורסם

לא ספורטיבי בכלל, אבל רכב נחמד עם חומרים טובים. קנינו לפני שנה לאמא שלי. בדקנו לה כמו אופציות, הונדה ג'אז הייתה הפיינליסטית. מאזדה בנויה יותר טוב לטעמי, נוסעת סביר, הונדה הרבה פחות צפופה. שני הרכבים מכוונים לחסכון בדלק. אני חייב לציין שהייתה תקלת חשמל שגררה החלפת מצבר אחרי שבוע, כתוצאה מההתקנה המקומית של קוברה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
לא ספורטיבי בכלל, אבל רכב נחמד עם חומרים טובים. קנינו לפני שנה לאמא שלי. בדקנו לה כמו אופציות, הונדה ג'אז הייתה הפיינליסטית. מאזדה בנויה יותר טוב לטעמי, נוסעת סביר, הונדה הרבה פחות צפופה. שני הרכבים מכוונים לחסכון בדלק. אני חייב לציין שהייתה תקלת חשמל שגררה החלפת מצבר אחרי שבוע, כתוצאה מההתקנה המקומית של קוברה.

ואת המצבר החליפו בלי בעיות מיוחדות ? איך הם התנהגו באמת ?

פורסם
מסכים לגבי העיצוב ואיכות החומרים (למרות שהיא עוד לא ממש בליגת היוקרתיות) אבל מאזדה לעולם לא תיחשב כרכב פרמיום.

לעולם? לא הייתי ממליץ להיות נחרץ כל כך, הכל יכול להיות ולקרות בעתיד.

ממה שאני קורא באתרים בחול מאזדה מתכוונת להעלות לאט לאט את הרמה לכיוון רכבי הפרימיום - כלומר מאזדה שמה לעצמה כמטרה לעלות דרגה את החברה זה יתבטא באבזור איכות ועיצוב וכמובן מחירים... לא יודע האם הם מכוונים לפרימיום ממש או למשהוא באמצע אבל הם רוצים לקחת את המותג למקום אחר.

אני חושב שבליין האחרון של הרכבים גם ראו משהוא בכיוון הזה.

פורסם
ואת המצבר החליפו בלי בעיות מיוחדות ? איך הם התנהגו באמת ?
החליפו ללא בעיות. מה שקרה זה שהרכב לא הניע (שעה 17:00 יום ב'), שלחו ניידת שירות של איזה קבלן, הוא עשה טלפונים למוקד, הגיע עוד בחור ממאזדה והתעסק עם הרכב שעתיים. החליפו מצבר, סידרו את הבלגן עם ההתקנה, נתנו טיפול חינם כפיצוי. הרכב נקנא בנתניה והטלפונים היו מולם. כמובן שקצת מבאס לקבל רכב חדש ולהיתקע אחרי שבוע אבל אי אפשר להאשים את היצרן, רק את הידיים השמאליות בארץ. פרט לכך לא היו בעיות, הרכב שנה על הכביש.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

רכב טוב,יקר מדי לתמורה שהוא נותן,הוא לא נוח במיוחד,לא מרווח במיוחד,ולא איכותי במיוחד,לא חזק,אני הייתי בוחר באופציה אחרת שנותנת תמורה עדיפה.

• תוכן חדש...