Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נפלה ברשותי האופציה לקנות קיה פיקנטו LX 1.25 - (יוני 2012) מליסינג נהג יחיד, 67 אלף ק"מ 44,000 ש"ח ?

האם על פניו מדובר במחיר כדאי, בהנחה שהרכב במצב טוב?

זהו מחירון יד 2.

פורסם

זאת נשמעת עיסקה הגיונית במיוחד אם ידועה לך ההסטוריה של הרכב.

המחיר אני מציאה, אבל אם אתה קונה כדי להשתמש, 1000-1500 מעל מה שאולי היית מוצא אם היית מכתת רגלך - נראה לי סביר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כרכב ליסינג אחריות הרכב נגמרה ולעומת זאת,אחת כזו מפרטי עדיין באחריות על מנוע וגיר.

מסקנה- במקרה הזה,עדיף לחפש יד פרטית ולא לסמוך על איכות הטיפולים והתחזוקה של חברת הליסינג עם כל הכבוד להיכרות עם הנהג ברכב (שהרי חברת הליסינג אחראית לתחזוקה ולא הוא).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא רואה איפה יש כאן איזה דיל מטורף.

רכב בן 4 עם 67 אלף ק"מ, כאשר מוכרים כאלה חדשים לגמרי בתוספת של 22 אלף שקל.

קח בחשבון תוספות שאתה צריך לשלם בתוך שנה בערך - טיימינג, צמיגים, מצבר...תוסיף אותן למחיר הכולל - ותקבל הפרש של בערך 15 אלף שקל לעומת רכב חדש לחלוטין.

איפה כאן המציאה הגדולה?

פורסם
לא רואה איפה יש כאן איזה דיל מטורף.

רכב בן 4 עם 67 אלף ק"מ, כאשר מוכרים כאלה חדשים לגמרי בתוספת של 22 אלף שקל.

קח בחשבון תוספות שאתה צריך לשלם בתוך שנה בערך - טיימינג, צמיגים, מצבר...תוסיף אותן למחיר הכולל - ותקבל הפרש של בערך 15 אלף שקל לעומת רכב חדש לחלוטין.

איפה כאן המציאה הגדולה?

תודה על התגובה, המציאה בעיני היא שמדובר ברכב שאני מכיר את ההיסטוריה שלו מקרוב. מנגד אפשר להביא פיקנטו חדשה 0 קמ 1 ליטר ב 60 אלף. האם ההבדל בין 1.25 ל 1 ליטר מהותי עבור גוש דן? איך אתם הייתם נוהגים? בשאר העולם רכב אחרי 3 שנים שווה כמעט שליש אפילו פחות.

פורסם

עבור מי שנוהג בפקקים, אין לדעתי שום הבדל.

אולי עבורי כחיפאי זה יכול להציק, אבל להזדחל בפקק אפשר בכיף גם עם המנוע הקטן.

ממליץ לקחת את הרכב לסופ"ש להשכרה. ככה תוכל להרגיש אם הוא חלש עבורך או לא.

בכל מקרה המחיר של הרכב שאתה רוצה לקנות צריך להיות סביבות 30K כדי להיחשב אטרקטיבי.

פורסם

עד כמה אתה באמת מכיר את ההיסטוריה של הרכב? אמנם ברכב נהג חבר שלך, אבל מדובר בליסינג. אתה יודע היכן הוא טופל? מה נעשה בטיפולים?

פורסם

לדעתי כשמכירים את הרכב ומי נוהג עליו,יש עדיפות גדולה יותר.

כך בחשבון שהרכב טופל בשמנים זולים יחסית ואתה אם תרצה

את הרכב צריך לקחת לטיפול מיידי,לא הייתי סומך על חברת הליסינג

שהרכב קיבל טיפול בשמנים יקרים,אך מצד שני 44 אלף ואם הרכב

תקין...תתחדש. המנוע עדיף מה 1.0 ליטר ויותר זריז אך פחות חסכוני.

ובהנחה שחדש 1.0 ליטר עולה 20 אלף יותר ה 1.25 עולה 30 יותר.

אני מאלה שמעריכים יותר רכב שעברו ידוע והמצב שקוף יותר מרכב

אחר...ב20 אלף שישארו לך תעשה משהו יעיל יותר או תחסוך למשכנתה.

פורסם

ליסינג נמכר ב 10 אחוז פחות ממחיר מחירון ותבדוק שוב בלוי יצחק.

הכנס נתונים נכונים ובדוק ברשיון רכב אך רשום,בקש צילום רישיון לפני

הכל על הבוקר.

הכנס נתונים והדפס שיהיה כתוב,שחור על...

פורסם

תודה לכולם על העצות, בסוף ירדתי מזה בגלל הצעה אחרת שקיבלתי על יונדאי i10 2014 דגם פרימיום עשתה 30 אלף קמ, פרטית מטריידאין כלמובייל, יש להם עכשיו מכירה אווטלט, 50 אלף שח, ההפרש במחיר שווה לדעתי. באיזור 6 אלף. הם נותנים אחריות שנה על מנוע וגיר.

• תוכן חדש...