Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי כשמכירים את הרכב ומי נוהג עליו,יש עדיפות גדולה יותר.

כך בחשבון שהרכב טופל בשמנים זולים יחסית ואתה אם תרצה

את הרכב צריך לקחת לטיפול מיידי,לא הייתי סומך על חברת הליסינג

שהרכב קיבל טיפול בשמנים יקרים,אך מצד שני 44 אלף ואם הרכב

תקין...תתחדש. המנוע עדיף מה 1.0 ליטר ויותר זריז אך פחות חסכוני.

ובהנחה שחדש 1.0 ליטר עולה 20 אלף יותר ה 1.25 עולה 30 יותר.

אני מאלה שמעריכים יותר רכב שעברו ידוע והמצב שקוף יותר מרכב

אחר...ב20 אלף שישארו לך תעשה משהו יעיל יותר או תחסוך למשכנתה.

שים לב - 1.0 חדש עולה 16 אלף שקל יותר ממה שמבקשים.

עכשיו תוסיף למשוואה עלויות של צמיגים, מצבר וטיימינג - שמגיעים כמו כלום ל-5K, ותקבל הפרש מצחיק של 11 אלף שקל בין רכב חדש מהניילון, עם 0 ק"מ - לבין רכב ליסינג בן 4 שנסע 67 אלף ק"מ.

עם כל הכבוד לחיסכון למשכנתא, אני פשוט לא רואה איך זו עסקה משתלמת, לקנות מכונית בת 4 בשביל לחסוך 11K (וזה עוד במקרה הטוב, בהנחה שהוא לא ישלם אגורה על בלאי ברכב במשך 4 השנים הקרובות).

פורסם

drsubaru כספם של אחרים כנראה עולה לך בזול.

ל-i10/פיקנטו אין טיימינג יש שרשרת.

אחרי שלוש שנים סביר שהחליפו מצבר בחדש.

צמיגים? 1200 ש"ח לרביעיה מיצרן לא סיני עם הרבה עודף.

לדעתי במקרה דנן לקנות משומש = צרכנות נבונה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אולי לרכב בן שנתיים.

אחותי רכשה פיקנטו מהשכרה, דגם מאובזר (EX) עם 11 אלף ק"מ - בת חצי שנה, ב-62K ועוד בעסקת טרייד אין (דהיינו אפשר היה לדחוק את המחיר עוד למטה בעסקת מזומן).

אשמח אם תסביר לי איך רכישה של דגם בלתי מאובזר (LX, כפי שאני מבין), בן 4 (זקן מזו שקנתה אחותי ב-3.5 שנים), עם 67 אלף ק"מ - מורידה רק 15K מהמחיר, ואתה עוד קורא לזה צרכנות נבונה.

מחיר הוגן לרכב מסוג זה, הוא אי שם בין 30-35K.

פורסם

אני לא מבין...אתה פה מטיף לכולם שבשביל 11-15K שווה ללכת על חדש, ואחותך בשביל 4K קנתה רכב מהשכרה???

(כאשר ברור שכהיא תרצה למכור ההפרש בשווי בין ליסינג 0 והשכרה יהיה קרוב לוודאי יותר מ-4K)

כן אני יודע - תיכף תגיב לי ששם יש גג וגלגלי מגנזיום...

מה שכתבתי זה צרכנות נבונה כי העובדה היא שהדגמים האלה שומרים על ערכם יפה (ונמכרים במחירים גבוהים מאלה שנקבת) ולכן מי שיקנה משומש יפסיד פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איך הגעת ל-4K הבדל בין משומש לחדש?

גם אם ניקח בחשבון שיש כזה רכב בגירסת 0 ק"מ, הוא לא עולה פחות מ-71K.

תיקח בחשבון שהרכב שלה עלה 62K במסגרת עסקת טרייד אין (שברור לי שמגולם בה מחיר גבוה יותר עבורי, לפחות ב-2K) ותקבל 11K הפרש לעומת חדש.

עכשיו, איפה העסקה היותר משתלמת, תגיד לי אתה - לחסוך 11K ולנסוע ברכב בן חצי שנה עם 11K ק"מ, או לחסוך 15K ולנסוע ברכב בן 4 עם 67 אלף ק"מ...

• תוכן חדש...