Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אז יש לי בעיית חום מנוע בפיאט בראבה 96

רק כשהאוטו עומד, המחוג עולה מעלה החצי לכיוון האדום ואם אחכה מספיק זמן יגיע גם אליו.

טרמוסטט הוחלף לפני פחות משנה, וראיתי בפורום שכדי לשלול את האופציה הזאת צריך לגעת בצינורות מים שיוצאים מהמיכל, אם שניהם אותו חום אז הבעיה לא בטרמוסטט. (יש מספיק נוזל במיכל)

דבר נוסף, כשהמנוע מתחמם הוונטה לא עובדת, ניסיתי להזיז את החוטים שמחוברים אליה (ויש הרבה), אולי יש בעיה במגעים, לא עבד.

כשאני מפעיל מזגן, המדחס עובד, יש אוויר אבל הוונטה של הרדיאטור לא עובדת והמזגן עכשיו חצי כוח בקור

1)האם המזגן קשור לוונטה של הרדיאטור?

2)האם זה יוניט חום? אם כן, איפה זה נמצא? ואיזה סוג אני צריך לקנות?

לגבי הפיוזים, בדקתי ונראה כרגע תקין.

3)או שיש פיוז מיוחד לוונטה שלא מצאתי אולי? כמו זה של המזגן שמוחבא.

פורסם

לפי תיאורך,מאוורר הרדיאטור,שאמור לעבוד כאשר המנוע מגיע ל90-100 מעלות או רצת יותר (תלוי בסוג הרכב) לא עובד בגלל ש: היוניט שלו תקול/בעיית שקע-תקע של המאוורר (כך זה בפגו 309 למשל) או שהמאוורר עצמו תקול.

חשמלאי רכב יוכל לאתר ולתקן את התקלה,אם תזניח,אתה עלול לגרום נזק כבד למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...