Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ספייס, אני לא מכיר את הקריטריון של רובאי 07,

עכשיו אתה מכיר.

ואיזה דרישות נלוות אליו. העובדה היא שהרשיומות ניתנים במשורה, אני מניח שחלק מזה נובע מקריטריונים קשים וחלק מביקוש נמוך, אנשים לא רוצים נשק בבית, זה סיכון וזה כאב ראש לא קטן.

רובאי 07 זה לא קריטריון קשה, זה כל מי שסיים שמונה חודשי הכשרה ביחידת שדה (להוציא שריון אם אני זוכר נכון).

הרשיונות ניתנים במשורה כי עבור ישראלים, שרובם התנסו בנשק, הוא מאבד את הסקסיות שלו. בין היתר בגלל שבמקביל להתנסות הכיפית (לפוצץ חצילים וברוסים מלאים במים) גם אוכלים את כל החרא של ניקיון ואבטחה.

ולנושא השרשור - כתבת "לא כל אחד יכול לקבל רשיון לנשק בישראל. הקריטריונים קשוחים, כעקרון נשק ניתן רק למי שזקוק לו" וזה פשוט לא נכון. זה הכל.

מכל מקום, את הגרף שביקשת רוני סיפר לפני כמה עמודים. ישראל נמצאת מעל קו הרגרסיה, כלומר מספר המתים מנשק חם גדול יחסית למספר הכלים החוקיים. למזלנו מספרם האבסולוטי של הכלים נמוך.

תקרא שוב את מה שכתבתי. מספר המתים מנשק ביחס לכמות הנשקים החמים לא נותן אינדיקציה לכלום. אם מעניין אותך למה, אתה מוזמן לקרוא את מה שכבר כתבתי.

חברה בה אדם מרגיש צורך לישון עם אקדח מתחת לכרית היא חברה חולה. אם אנשים בשכונות יוקרה מרגישים צורך לישון עם אקדחים וגלאי תנועה אז אני אפילו לא רוצה לדעת איך נראים חיים של אנשים בשכונות פחות טובות.

אתה כל הזמן הולך למקום הזה של "צורך". למה צורך? למה לא פשוט רצון? אני לא "צריך" לנעול את האוטו שלי כשאני חונה אותו, כי הסיכוי שיגנבו אותו אפסי (כי זה פיאט, ומי הדביל שיגנוב פיאט?), אבל אני עושה את זה כי אני רוצה להקטין את הסיכוי שזה יקרה. בבית שלי יש מערכת אזעקה, אני לא יודע אם אני "צריך" אותה כי אף פעם לא פרצו אלי הביתה. אני אפילו לא מפעיל אותה. אבל עצם זה שיש חיישני תנועה גלויים על הקירות החיצוניים של הבית מספק לי תחושת בטחון עדיפה.

אני חושב שלא מספיק להיות אנשים אינטיליגנטים בשביל למצוא פתרון. צריך אנשים מקצועיים שינהלו דיוק מעמיק, שיבדקו מקרי בוחן ומחקרים, שיתכננו טסט בסקייל נמוך וכדומה.

אני חושב שעדיף מצב של "לא מספיק" מאשר ויכוח אינטרנטי על שחור/לבן.

והגרף לא מגוחך כי הטענה של ה-NRA ותומכיה היא שריבוי הרובים לא גורם ליותר פשיעה, הגרף הזה אמור לסתום להם את הפה (וכמובן שהוא לא, כי הם חוזרים ל"רובים לא הורגים אנשים, אנשים הורגים אנשים".

הטענה (ולא רק הטענה הזו) של ה-NRA מגוכחת לא פחות כי לא פעם הן נובעות מאינטרסים כלכליים גרידא, והגרף מגוחך באותה מידה כי הוא לא מציג שום נתון שאפשר ליישם ממנו שום פתרון חוץ מאשר או "תנו רובים לכולם ואז יהיה מאזן אימה" או "קחו מכולם את הרובים ואז לא יהיה איך להרוג אחד את השני" כאשר שני הטיעונים האלה אידיוטיים באותה רמה כי אם לכולם יהיו רובים אז ימותו מלא אנשים ואם יקחו מכולם את הרובים אז ימצאו דרכים אחרות להרוג אחד את השני, זה לא כאילו ב-200,000 אלף שנה שהמין האנושי חי לפני המצאת אבק השריפה אנשים לא הרגו אחד את השני.

ספייר, אני לא נובח על עצים. הסברתי רק למה האנלוגיה לעולם הרכב לא טובה.

כנראה שלשבת מול מחשב כל היום באמת עושה לי רע לעיניים, כי בהודעה שציטטתי לא ראיתי אף מילה על עולם הרכב. קבל את התנצלותי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

בסופו של דבר אחרי כל הפילפולים, אם רובים הורגים אנשים, או אנשים הורגים אנשים, יש את המציאות שבה אנשים הולכים לעבודה, או לביה"ס, או לפסטיבל ונרצחים ע"י איש נושא רובה חוקי למהדרין.

ריבוי הנשקים יוצר מאזן אימה. שוטרים עוצרים נהג על מהירות, פוחדים שהנהג חמוש, ואז מספיק שהנהג קצת מבולבל או קצת מתנגד והוא מוצא להורג במקום.

יוטיוב עמוס בסרטונים, של התקלויות בין אנשי חוק לאזרחים, שבכל מדינה אחרת היו נגמרים בדו"ח או במעצר ובארה"ב נגמרו במוות.

לצערי, לא רואה מישהו משנה את המצב הזה בעתיד הנראה לעין.

הבעיה שלי, היא שפופוליסט בשקל AKA גלעד ארדן, החליט לייבא את כל הטוב הזה אלינו ועשה רפורמה שמקלה על קבלת רשיון לנשק בארץ.

אז זה עדיין מוגבל ליוצאי יחידות קרביות ומדובר על אקדחים ולא רוס"רים, אבל זה עדיין מפחיד.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5332104,00.html

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני גם לא בטוח שלמניע יש משמעות, אלא לתוצאה.

אני מבקש שוב את הקישור לגרף של ה-NRA, אם כי טענת המתנגדים די פשוטה: ה-NRAבחרו בנקודת מוצא בשנה חריגה עם מספר מקרי מוות ביריה חריג, שלעומתה כל שנה אחרת תראה שיפור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם היית מעלים 100% מהנשקים, הפסיכים היו מוצאים כלי רצח אחרים. רק אומר.

אלא רק אם אתה מתכוון לפצצות מרגמה או טיל נ"ט, אז באמת שאני לא יודע איזה כלי נשק אחר יאפשר לאנשים לצאת למסע הרג.

יש הבדל עצום בין פסיכי בלי כלי נשק שיושב וחושב כמה הוא שונא את העולם, לבין אותו פסיכי שמחזיק ארסנל של רובים אוטומטיים כמו הבחור מאל-פאסו, ויכול להסתובב ברחוב עם הרובה שיורה צרורות עם המחסנית הענקית באופן חוקי.

אתה כל הזמן הולך למקום הזה של "צורך". למה צורך? למה לא פשוט רצון? אני לא "צריך" לנעול את האוטו שלי כשאני חונה אותו, כי הסיכוי שיגנבו אותו אפסי (כי זה פיאט, ומי הדביל שיגנוב פיאט?), אבל אני עושה את זה כי אני רוצה להקטין את הסיכוי שזה יקרה. בבית שלי יש מערכת אזעקה, אני לא יודע אם אני "צריך" אותה כי אף פעם לא פרצו אלי הביתה. אני אפילו לא מפעיל אותה. אבל עצם זה שיש חיישני תנועה גלויים על הקירות החיצוניים של הבית מספק לי תחושת בטחון עדיפה.

הטענה (ולא רק הטענה הזו) של ה-NRA מגוכחת לא פחות כי לא פעם הן נובעות מאינטרסים כלכליים גרידא, והגרף מגוחך באותה מידה כי הוא לא מציג שום נתון שאפשר ליישם ממנו שום פתרון חוץ מאשר או "תנו רובים לכולם ואז יהיה מאזן אימה" או "קחו מכולם את הרובים ואז לא יהיה איך להרוג אחד את השני" כאשר שני הטיעונים האלה אידיוטיים באותה רמה כי אם לכולם יהיו רובים אז ימותו מלא אנשים ואם יקחו מכולם את הרובים אז ימצאו דרכים אחרות להרוג אחד את השני, זה לא כאילו ב-200,000 אלף שנה שהמין האנושי חי לפני המצאת אבק השריפה אנשים לא הרגו אחד את השני.

.

אהההה, אז אתה פשוט רוצה לשים אקדח מתחת לכרית! כי אתה רמבו ואם מישהו יפרוץ אליך הביתה אתה תשלוף ותירה לו בין האוזניים בלי למצמץ! עכשיו אני מבין. זה לא כי אתה מפחד, זה כי שיחקת יותר מדי משחקי מחשב והמציאות התבלבלה לך עם עולם הדמיון. עכשיו הכל ברור.

לא, אף בנאדם נורמלי לא רוצה ללכת לישון בלילה עם אקדח או M16 מתחת לכרית (זה גם נשמע ממש לא נוח, אפילו M16 מקוצרר). ואם אתה חושב שזה יקטין את הסיכוי שיקרה משהו רע, אז כמו שנכתב פה - אתה חי בחברה חולה. וגם - אני מקווה שאין לך ילדים. ויש הבדל ענק בין מערכת אזעקה לכלי נשק. אני מקווה שאתה מבין את זה.

והטענה של "אם לא יהיו רובים ימצאו דרכים אחרות" היא גם מגוחכת. זה לא שלא ימצאו דרכים אחרות, זה שאין דרכים אחרות שאפילו קרובות לאפקטיביות של רובים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אותו פסיכי שמחזיק ארסנל של רובים אוטומטיים כמו הבחור מאל-פאסו, ויכול להסתובב ברחוב עם הרובה שיורה צרורות עם המחסנית הענקית באופן חוקי.

אני לא יכול להדגיש את זה מספיק - רובים אוטומטיים אינם חוקיים בארה"ב. היורה באל פאסו השתמש בנשק חצי-אוטומטי ולא ירה צרורות.

האם הבעיה היא היכולת של כלל האוכלוסיה להשיג נשק או היכולת של פסיכים יכולים להשיג נשק? האם כדי למנוע מפסיכים להשיג נשק צריך להגביל את כולם מלהשיג נשק?

אהההה, אז אתה פשוט רוצה לשים אקדח מתחת לכרית! כי אתה רמבו ואם מישהו יפרוץ אליך הביתה אתה תשלוף ותירה לו בין האוזניים בלי למצמץ! עכשיו אני מבין. זה לא כי אתה מפחד, זה כי שיחקת יותר מדי משחקי מחשב והמציאות התבלבלה לך עם עולם הדמיון. עכשיו הכל ברור.

אני (לא "אני" אני, כי אני יכול להוציא רישיון לאקדח אבל לא עושה את זה) לא רוצה לישון עם אקדח מתחת לכרית, אני רוצה להרגיש הכי בטוח שאני יכול ואם אקדח מתחת לכרית עושה את זה למישהו, שיהיה לו לבריאות. כל עוד הוא עומד בקריטריונים והסיכוי שהוא יחליט להרוג יושבי בית קפה הוא נמוך מספיק (עפ"י חוות דעת של מומחה), מי אני להגיד לו אחרת?

לא, אף בנאדם נורמלי לא רוצה ללכת לישון בלילה עם אקדח או M16 מתחת לכרית (זה גם נשמע ממש לא נוח, אפילו M16 מקוצרר). ואם אתה חושב שזה יקטין את הסיכוי שיקרה משהו רע, אז כמו שנכתב פה - אתה חי בחברה חולה. וגם - אני מקווה שאין לך ילדים. ויש הבדל ענק בין מערכת אזעקה לכלי נשק. אני מקווה שאתה מבין את זה.

כהערת ביניים, במקרה, או שלא, ישנתי תקופה ארוכה עם M-16 מתחת לכרית וזה דווקא סבבה. אם שמים אותו כמו שצריך הוא מגביה את הכרית בדיוק לגובה הנכון.

ואתה צודק, החברה חולה. האם הדרך לרפא אותה היא ע"י מניעה מכלל האוכלוסיה להחליט עבור עצמם מה גורם להם להרגיש בטוח או ע"י מניעת גישה לנשק מאנשים שעשויים לעשות שימוש פסול באותו נשק?

והטענה של "אם לא יהיו רובים ימצאו דרכים אחרות" היא גם מגוחכת. זה לא שלא ימצאו דרכים אחרות, זה שאין דרכים אחרות שאפילו קרובות לאפקטיביות של רובים.

כן, ברור. ספר את לחבר'ה הטובים משוק חג המולד בשטראסבורג או לחבר'ה העוד יותר טובים של 9/11.

עוד תווים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אלא רק אם אתה מתכוון לפצצות מרגמה או טיל נ"ט, אז באמת שאני לא יודע איזה כלי נשק אחר יאפשר לאנשים לצאת למסע הרג.

ברצינות?

לפני שהמציאו את אבק השריפה וחומרי נפץ כל האנושות היתה פצפיסטית ורודפת שלום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ספייר - הבעיה של הגישה לנשק בארה"ב היא שמדובר בזכת חוקתית, ללא בקרה (או עם בקרה מינימלית). כל אחד יכול לגשת לחנות ולרכוש רוס"ר עם מחסנית של 50 כדור. אז אפילו אם עיקרו את האוטומטי הוא יכול לירות בקצב אש של 50 כדורים בדקה ויותר, או לבטל את העיקור ולהוציא צרורות בקצב של 500 כדורים בדקה. בשני המקרים מדובר בכלי עם טווח אפקטיבי של מאות מטרים, בניגוד, נניח, לסכין שהטווח שלה תלוי באורך היד של הדוקר ובטווח הריצה שלו עד שנגמר לו האוויר.

אז, כן, כפי שאתה נותן רשיון נהיגה רק למי שעבר סלקציה מסויימת (בדיקות ראיה, דו"ח של רופא המשפחה, מבחן עיוני ומבחן מעשי) אתה עושה זאת למי שרוצה לרכוש נשק חם, שהפוטנציאל שלו להרג הרבה יותר גדול ובעיקר התועלת שלו לחברה הרבה יותר קטן מאשר של הרכב, שבסופו של דבר יוצר ערך כלכלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
הבעיה שלי, היא שפופוליסט בשקל AKA גלעד ארדן, החליט לייבא את כל הטוב הזה אלינו ועשה רפורמה שמקלה על קבלת רשיון לנשק בארץ.

אז זה עדיין מוגבל ליוצאי יחידות קרביות ומדובר על אקדחים ולא רוס"רים, אבל זה עדיין מפחיד.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5332104,00.html

זה לא מאוד מפחיד, הקריטריונים מספיק טובים לדעתי. אני לא רואה מניעה שאדם ששירת כקצין או לוחם יהיה רשאי להחזיק כלי יריה באזרחות.

אני לא יכול להדגיש את זה מספיק - רובים אוטומטיים

אינם חוקיים בארה"ב. היורה באל פאסו השתמש בנשק חצי-אוטומטי ולא ירה צרורות.

האם הבעיה היא היכולת של כלל האוכלוסיה להשיג נשק או היכולת של פסיכים יכולים להשיג נשק? האם כדי למנוע מפסיכים להשיג נשק צריך להגביל את כולם מלהשיג נשק?

כן, צריך להגביל את כולם מלהשיג נשק. נשק הוא אמצעי שיש לו מטרה אחת בלבד - הריגה. לכן, ברירת המחדל צריכה להיות שפלוני לא רשאי לקנות כלי יריה, נקודה. מכאן אפשר להתחיל להחריג יוצאי צבא, ספורטאים, ציידים וכו אבל הפואנטה היא שאדם צריך להצדיק למה הוא צריך כלי שהמטרה היחידה שלו היא הרג, והוא צריך לעשות זאת עבור כל כלי כזה שהוא רוצה להחזיק בו (אם יש לך כבר אקדח 9 מ"מ, למה אתה צריך עוד אחד? ולמה אתה צריך רובה סער?). זה לא מספיק שיש לך דופק, אתה צריך לעמוד בקריטריונים אוביקטיביים ולעמוד בהם לאורך זמן.

ככל שיהיה קשה יותר להשיג נשק, כך יהיו פחות כלי נשק ופחות אנשים ימותו מכלי נשק. לא צריך דוקטורט בסטטיסטיקה כדי להבין זאת.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
פורסם

עזוב את הקלות המפגרת שאדם יכול לרכוש נשק ולהחזיק אצלו בבית ארסנל שלא יבייש גדוד של חיילי מארינס.

ה-Database שמכיל מידע לגבי מחזיקי נשק הוא... תחזיקו חזק... תיקיות! כן, כן, כן תיקיות פיזיות בהם מתייקים דפים.

בשנת 2019, לא 1919.

פורסם

אני אתרום את השני גרוש שלי לעניין מתן רשיונות בישראל, הם דווקא מאוד קפדנים, רשיונות בטח ובטח לא ניתנים בנדיבות, ההפך המוחלט.

בבקשה, שלח מישהוא שאינו עומד באחד מהקריטריונים לנשיאת נשק להוציא רשיון.

אני גם חייב לציין שהמעקב אחרי מי שכבר יש לו רשיון, הוא בסדר גמור.

אישתי, בעלת רשיון נשק.

כמו כל עם ישראל, התחילה לקחת ציפרלקס לתקופה קצובה, תוך חודש קיבלה מכתב שיש לה 30 יום לגשת לפסיכיאטר המחוזי ולהביא תעודת כשירות או שרשיון הנשק ישלל.

דיגמא נוספת? בכל חידוש רשיון אני חייב להביא אישור מהמועצה האזורית שאני אכן מתגורר בכתובת שרשומה במשרד הפנים, זה שאתה רשום על מקום שמקנה זכאות לנשק, לא אומר שאתה מקבל רשיון.

אתה חייב להתגורר כדרך קבע.

אבא שלי עבר ארוע מוחי, כנ"ל, עוד כשהוא היה בשיקום, הגיע המכתב ממשרד הפנים, במקרה הזה, פשוט מסרנו את הנשק למשטרה וביטלנו את הרשיון.

ככל שיהיה קשה יותר להשיג נשק, כך יהיו פחות כלי נשק ופחות אנשים ימותו מכלי נשק. לא צריך דוקטורט בסטטיסטיקה כדי להבין זאת.

אתה יוצא מנקודת הנחה שמרבית התמותות מנשק הן מנשק חוקי שמוחזק ברשיון.

אני לא יודע עד כמה זה נכון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש הבדל עצום בין פסיכי בלי כלי נשק שיושב וחושב כמה הוא שונא את העולם, לבין אותו פסיכי שמחזיק ארסנל של רובים אוטומטיים כמו הבחור מאל-פאסו, ויכול להסתובב ברחוב עם הרובה שיורה צרורות עם המחסנית הענקית באופן חוקי.

אתה רוצה לקנות מכונית ספורט שיכולה לנסוע 250 קמ"ש ולנסוע כמו פסיכופט כי אתה חושב שאתה מיכאל שומאכר.

אף בן אדם נורמלי לא רוצה לקנות מכונית ספורט שיכולה לנסוע 250 קמ"ש ולשים אותה בחניה של הבית שלו כי מי יודע מה יקרה ברגע שהוא יעלה על אבן קטנה בכביש ויתהפך ויהרוג את עצמו וכל מי שלידו.

אין שום דרך אחרת למות בכביש חוץ מלנסוע במכוניות ספורט שיכולות להגיע ל-250 קמ"ש ואם אתה חושב שדווקא אתה יכול לשלוט עליה אז אתה חי בסרט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כן, צריך להגביל את כולם מלהשיג נשק. מכאן אפשר להתחיל להחריג.

אנחנו אומרים אותו דבר. צריך להגביל את כולם ואז להחריג זה בדיוק כמו לא צריך להגביל את כולם.

והנקודה השניה היא מדויקת והיא בדיוק מה שהתחלתי ממנו - צריך שיהיה קשה (לאנשים לא כשירים). לא סתם להפוך את זה ללא חוקי, אלא צריך עוד מעטפת שלמה שגם תקשה עד תהפוך לבלתי אפשרי להשיג נשק לא חוקי.

פורסם

צורך נגזר מרצון.

אם אדם מרגיש צורך להחזיק אקדח זה אומר שאין לו ביטחון במרחב בו הוא חי.

בסין הרגשתי צורך ללכת עם תיק גב נעול על החזה במקום על הגב. ביפן אתה יכול להשאיר את כל ציוד צילום שלך על ספסל במרכז טוקיו וללכת לישון. למחרת הוא יחכה לך באותו מקום. במקרה הכי גרוע ימסרו אותו לתחנת משטרה מקומית.

בחברה בריאה שמורכבת מאנשים מסופקים שלא נמצאים במצב הישרדות לא מרגישים צורך לגנוב או להחזיק נשק בבית.

אתה רוצה לקנות מכונית ספורט שיכולה לנסוע 250 קמ"ש ולנסוע כמו פסיכופט כי אתה חושב שאתה מיכאל שומאכר.

אף בן אדם נורמלי לא רוצה לקנות מכונית ספורט שיכולה לנסוע 250 קמ"ש ולשים אותה בחניה של הבית שלו כי מי יודע מה יקרה ברגע שהוא יעלה על אבן קטנה בכביש ויתהפך ויהרוג את עצמו וכל מי שלידו.

אין שום דרך אחרת למות בכביש חוץ מלנסוע במכוניות ספורט שיכולות להגיע ל-250 קמ"ש ואם אתה חושב שדווקא אתה יכול לשלוט עליה אז אתה חי בסרט.

במדינה נורמלית יש תחבורה ציבורית ואנשים לא מרגישים צורך לקנות רכב מלכתחילה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כבר לא קשור לצורך בתחבורה אלא לצורך בהנאה ממשהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
במדינה נורמלית יש תחבורה ציבורית ואנשים לא מרגישים צורך לקנות רכב מלכתחילה.

תזכיר לי מה אתה עושה בפורום רכב?

וכמו שכתבו לך - החיים הם לא סיפוק צרכים. לאדם מותר שיהיו רצונות. שומו שמיים, מותר לאדם שהרצונות שלו יהיו אפילו שונים משלך, וגם כאלה שאולי לא עושים לך טוב. מותר לבן אדם לשכב עם בני מינו או לעשות סאדו-מאזו, מותר לבן אדם לנהוג במכוניות ספורט או לרכב על אופנוע, ומותר גם להנות מירי מנשק. וזה שאתה לא נהנה מזה או חושב שזה פסול, מה לעשות, לא הופך את זה לנכון, גם אם רוני חושב בדיוק כמוך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...