Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

Ignorance is bliss?

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל משליך ממגבלותיך לאחרים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אכן. אני חוטא בזה הרבה. מודה באשמה.

אתה מוזמן לרוץ בבית עם אקדח ב-3 לפנות בוקר מסטול משינה בשביל לגרש פורץ. מי יודע אולי באמת תתפקד יותר טוב באותה סיטואציה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

רוצה לנסות לפרוץ? :)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני שמח.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ואז יגיעו פיגועי דריסה, פצצות ומה לא. דווקא מישראלים אני מצפה להבין את המהות של אחזקת נשק להגנה עצמית.

קל מאוד לעשות פיגוע המוני, לא צריך נשק בשביל זה.

אני שאלתי כמה מהיורים היו חברים בNRA?

אישית אני מאמין שהכל מונע פוליטית ומתוזמן יופי, השמאל מאבד אחיזה עם כל הרעיונות ההזויים שלו, מחפש כיוון ומגיע לנשק, נושא ישן וטוב... צריך קצת דלק במדורה והנה יש נושא חדש לדבר עליו מעבר לקומוניזם.

אתה צודק, אם אדם לנזה לא היה מצליח לשים את ידיו על נשק שנקנה בצורה חוקית למהדרין הוא היה דוהר בין הכיתות בסנדי הוק עם רכב, או מפוצץ את בית הספר עם TNT. אם לסטיבן פאדוק לא היה נשק הוא היה יוצא למסע חנק המוני וחונק במו ידיו מאות אנשים...

זו לא פעם ראשונה שאני שומע את הטיעון "אם לא היה להם נשק הם היו מוצאים דרך אחרת לפגוע", זה גם תמיד מגיע מאנשים הזויים שחושבים שמי שאשם באירועים האלה זה "השמאל". למה אין פיגועי דריסה כבר היום? זה משמעותית הרבה יותר קל מלהשיג נשק, פשוט נכנסים לאוטו ונוסעים.

גם בארץ חלק נכבד מניסיונות פיגועים ופיגועים נעצרו על ידי אזרחים חמושים

אין מה להשוות בין ישראל לארה"ב בנושא הזה. בהגדרה "אזרח חמוש" בישראל זה אדם שיש לו הצדקה להחזיק נשק ולכן ברוב המוחלט של המקרים הוא גם מיומן בשימוש בו.

פורסם

בנצי - הוכח שהתאוריות שלך הן תאוריות ולא מציאות. החזקת נשק בבית משיגה יותר תאונות, יותר התאבדויות ויותר מעשי רצח. את השודד לא תעצור כיון שהוא יירה בך או ידקור אותך לפני שתגיע לנשק. עש קישור לכתבה עממית (בעיתון מכובד) בהודעה #5608 בעמוד הקודם.

אבל אתה בהחלט מוזמן להצטרף לבכירי הפוליטיקאים בישראל ולצעוק "שמאלנים!!!!!!!"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לשבת בבית? אני בורח. שיקח הכל.

מה אתה חושב שתהיה לך הזדמנות לירות בפסיכופט שיעיר אותך באמצע הלילה אם בכלל תתעורר?

כן, 100%, יש לי מצלמות אבטחה על כל השטח, יש לי חיישנים שיעירו אותי אם מישהו עובר קו מסויים מסביב לבית, אני מתעורר כאשר ראקונים מתקרבים לי לדלת, ואני לא רוצה לירות באף אחד, הרעיון הוא לא לירות בפסיכופט, אבל אם מישהו נכנס לבית בחושך, אני רוצה לראות את התגובה שלו כשהוא שומע אותי טוען את השאטגן

חוץ מזה על מה יש להם לשמור בבית? על צריף ששווה בקושי 50,000$ בעיירת white trash מתפוררת שהם גרים בה?

אני גר בצריף שעולה 1.5 מיליון דולר בשכונה שבה יש גם בתים ב40 מיליון, לעיתים יש לי יותר מ$50,000 בבית, ומן הסתם יש לי מספיק דברים יקרי ערך, אבל בוא נדבר על הגזענות שלך אדון נכבד, בעיירת white trash מתפוררת חיים אנשים רבים שומרי חוק וגם שם יש עבריינים ונרקומנים שיפרצו ויחבלו ויגנבו, פושע הוא פושע, מה שיראה לי כסיבה מטומטמת לפשע יראה לאחר כסיבה לגיטימית.

אני לא אחזיק נשק מאותה סיבה שאני לא מחזיק מצלמה ברכב או תרסיס פלפל או כל דבר אחר.

בחירה שלך, מתישהו אתה תהיה קורבן, אתה הרי אוהב מספרים, תתחיל לעבוד על הסטטיסטיקה שלך

אחזקה של דברים מהסוג הזה יוצרת אשלייה של חסינות וביטחון עצמי מופרז.

אולי לך, לי יש תחושת ביטחון, אני מעדיף לדעת שיש לי את האפשרות לא להיות קורבן, זה לא אומר שאני מרגיש גיבור גדול, אבל ביטחון עצמי הוא דבר חשוב מאוד בחיים, לא צריך להיות דורסני, לא צריך להיות פושע, אבל ההבדל בבטחון העצמי ביננו לדוגמא הוא הסיבה ששנינו נמצאים במקומות כל כך שונים בחיים, אני לדוגמא בן אדם מאוד שמח, להבדיל ממך, מעניין גם שאני לא הרואה שחורות מביננו ואני זה שמאמין שאני יכול להקלע למצב שבו אני עלול למצוא את עצמי קורבן

אתה יכול לקבור את הראש בחול, זה לא ישנה את העולם סביבך, יש פשע, יש חרא של אנשים בעולם, יש מקרים טראגים ויש כל כך הרבה דברים שלנו אין שליטה עליהם, אם מישהו מנסה לרצוח אותי, עדיף שתהיה לי הזדמנות להגן על עצמי מאשר להוריד את הראש לרצפה ולחכות למוות. זה קשוח אבל זה אמיתי.

haters will hate

פורסם
למה אין פיגועי דריסה כבר היום? זה משמעותית הרבה יותר קל מלהשיג נשק, פשוט נכנסים לאוטו ונוסעים.

למה אין? מה היה עם פיגועי דריסה באירופה? משאיות?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ארהב. גדולה פי 14 מאוסטרליה. זה לבדו מבטל כל ניסיון להסיק מהאחת לשנייה.

בדיקה מהירה מגלה שאוסטרליה אספה שליש מכלי הנשק. מיליון בסה"כ. בארה"ב יש בערך 400 מיליון כלי נשק.

אוסטרליה רלוונטית לארהב בערך כמו שפתרונות תחבורה בקריית גת רלוונטים לניו יורק.

איזו מין אמירה זאת? אפשר לטעון את זה לגבי כל דבר ואז אי אפשר ללמוד מניסיון של שום דבר על שום דבר.

אתה צריך לקחת את הניסיון המוצלח של אוסטרליה ולהשליך אותו על ארה"ב - לעשות לו scaling כמו שצריך.

מתי חבר NRA היה קשור לירי המוני?

נשק לא רוצח אנשים, ופושעים ישיגו נשק גם אם יהיו חוקים נגד נשק.

בשיקגו החוקים מאוד נוקשים, לא בדיוק עוזר להם סטטיסטית.

אתה ממש קורא מדף המסרים של ה-NRA (ארגון מושחת וציני, אגב). "נשק לא רוצח אנשים, אנשים רוצחים אנשים" - זה בערך כמו "שוקולד לא עושה אותי שמן". וכמובן - הדוגמא הרגילה של שיקגו...

א) אני לא מכיר ולו מקרה ירי המוני אחד בארה"ב שבו good samaritan נושא נשק מזער את הנזק בצורה כלשהי. האירועים האלו מסתיימים תמיד באחת משלוש דרכים - היורה מתאבד, נעצר או נורה למוות על ידי המשטרה. לכן אין מה לדון בשאלה אם הגבלות על רכישת נשק יפחיתו את הסיכוי שמשהו שמעולם לא קרה, יקרה.

וזה עוד בלי להתייחס בכלל לשאלה של האם זה באמת רעיון טוב שעובר אורח שאינו מיומן בשימוש בנשק במצבים טקטיים תחת לחץ ינסה להתערב באירוע כזה מלכתחילה.

.

זה דווקא לא מדויק - אני בטוח שיש מקרים שבהם אזרח נושא נשק מזער את הנזק, אבל אתה צודק שזה בוודאי לא מקרה שמעיד על הכלל. הסיכוי שאזרח נושא נשק יהיה באזור, ושהוא יצליח למזער את הנזק בלי לפגוע בחפים מפשע, הוא נמוך מאוד, אפילו שכל חברי ה-NRA ובנצי רוצים לחשוב שהם רמבו.

מקרי ירי המוני מהווים חלק מזערי לחלוטין מתמותה מנשק חם בארה"ב. הם מזעזעים, נוראיים - מה לא, אבל ברמת הסטטיסטיקה הם זניחים. רוב התמותה שקשורה בירי היא של עבריינים, ושם רוב הנשק רחוק מאד מלהיות חוקי. אז זה אולי נחמד לצעוק, אבל אם יקחו את הנשק החוקי אנשים מן השורה יהיו חסרי הגנה מול עבריינים שאותם לא מעניינים משחקי הסטטיסטיקה שלכם.

אם יקטינו את מצבת כלי הנשק במדינה ויגבילו כמויות נשקים חוקיים, לעבריינים תהיה יכולת פחותה יותר להשיג נשק. נכון, מרבית כלי הנשק שמשתמשים בהם לפשיעה הם לא חוקיים, אבל גם הלא חוקיים התחילו מידיים חוקיות והתגלגלו לידי הפושע.

נורא קל גם לומר "מאוחר מדי", אבל הפתרון הוא בטח לא "טוב, אז נחמש כבר את כולם".

עוד באותו נושא, גם בקנדה אפשר להיכנס לחנות בקניון ולצאת עם רובה צלפים, לא שמעתי על הרבה מקרי ירי המוני שם.

בקנדה יש לא מעט שלבים שנדרשים לפני שאפשר לצאת מחנות בקניון עם רובה צלפים. בהרבה ממדינות ארה"ב - אין.

אני שאלתי כמה מהיורים היו חברים בNRA?

אישית אני מאמין שהכל מונע פוליטית ומתוזמן יופי, השמאל מאבד אחיזה עם כל הרעיונות ההזויים שלו, מחפש כיוון ומגיע לנשק, נושא ישן וטוב... צריך קצת דלק במדורה והנה יש נושא חדש לדבר עליו מעבר לקומוניזם.

שאלה לא קשורה בעליל. כאילו שכל חובב נשק בארה"ב הוא חבר ב-NRA, ושכל הפושעים ממהרים להרשם בארגון חובבי הנשק.

תמשיך לקרוא מדף המסרים של ה-NRA, ארגון לוביסטי עם זרועות ארוכות שמסובב פוליטיקאים על האצבע הקטנה. מצחיק שאתה טוען שהשמאל מאבד אחיזה, כשבפועל אתה מונע באופן ישיר מלוביסטים ימניים של ה-NRA שמפמפמים לך ולפוליטיקאים שלך את המסרים שלהם.

צריך לזכור, בארה"ב יש איזה 4% מאוכלוסיית העולם, וכ-50% מכמות הנשקים.

וכמובן, שני הגרפים האלה שלא יכולים להיות יותר ברורים:

large_PsGl2FGOymFZ827jnOPZJte718Pa5qJQyHPD5fM3Fxc.JPG

large_dXnnmi03w6LbE-qWZI6weXR80_U3v3tq-XryJPUDgaQ.png

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה אין? מה היה עם פיגועי דריסה באירופה? משאיות?

דיברתי על ארה"ב, בתשובה לטענה "אם ייקחו להם את הנשק הם ישתמשו ברכבים שלהם". הם יכולים להשתמש בהם כבר היום.

נשק הוא ייחודי במובן הזה שהוא כלי שיכול לגרום לכל כך הרבה נזק, כל כך בקלות, ומבלי שתהיה לאדם שום הצדקה להחזיק אותו מלכתחילה.

פורסם
בנצי - הוכח שהתאוריות שלך הן תאוריות ולא מציאות. החזקת נשק בבית משיגה יותר תאונות, יותר התאבדויות ויותר מעשי רצח. את השודד לא תעצור כיון שהוא יירה בך או ידקור אותך לפני שתגיע לנשק. עש קישור לכתבה עממית (בעיתון מכובד) בהודעה #5608 בעמוד הקודם.

אבל אתה בהחלט מוזמן להצטרף לבכירי הפוליטיקאים בישראל ולצעוק "שמאלנים!!!!!!!"

הוכח על ידי מי? אנשים יפי נפש שלא התמודדו עם בעיות אמיתיות?

כמו כל הפוליטקאים שמדברים נגד נשקים כאשר הם מוקפים בשומרי ראש חמושים... priceless.

haters will hate

פורסם

רוני, שוקולד עושה אותך שמן? זאת הדוגמא הכי טובה שלך?

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...