Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתה לא צריך לדעת מה התנאים להנפיק מטבע עצמאי - מדינות עושות את זה, מדינת ישראל עשתה את זה לפני סה"כ 70 שנה +-, לא בתקופת דוד המלך, מדינות אחרות עושות את זה, האיחוד האירופי עשה מטבע חדש לכמה מדינות, שזה מהלך הרבה יותר מסובך.

אני חושב שאפילו אתה, על סמך מה שכתבת, תסכים שתנאי הכרחי (אך לא מספיק) הוא שמנפיק המטבע יהיה מדינה או איחוד של מדינות.

עכשיו, למיטב ידיעתי, החמאסטן שיש בעזה לא מוכר כמדינה, אפילו לא ע"י האיראנים או הקטארים.

ואם ירצה להכריז על עצמו כמדינה, ישראל תהיה הראשונה שתתנגד לכך, כמו שהיא מתנגדת להכרה ברשות כמדינה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מילא אפילו זה. נניח הם יכולים לחלק לתושבים שטרות של מונופול ולהגיד שממחר משלמים עם זה.

השאלה האמיתית, הרי, זה לא "מי מונע מהם לייצר מטבע?" אלא מה הוא יהיה שווה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בארה"ב התחילו debates של דמוקרטים לבחירות 2020.

בארני סנדרס פשוט שיחק אותה. הוא דיבר לעניין, לא פחד לתקוף את מבקריו ואני מוכרח לציין ששפת גוף שלו פשוט קורעת מצחוק.

לא יודע יש בו משהו מאוד חביב.

[h=1]!!!I wrote the damn bill[/h]

פורסם

באמת יצא גדול. אהבתי את החיקוי של קולברט:

I throw my hands in the air because i profoundly care!

מה שיפה בברני זה שאתה פשוט רואה שהוא אדם טוב, ורציני, ושאכפת לו. אין בו גרם של זיוף, לעומת רבים ממתחריו. בלי קשר לדעות שלו כמובן. תאהב או לא תאהב אותו - בטוח תעריך אותו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אובמה היה רציני, איכפתי, עם כוונות טובות והמון קסם אישי בלי זיוף. באמת אני אומר את זה, בלי ציניות.

זה עזר לעולם הערבי?!

כמו שאומרים, הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות.

קשה לי לנבא מה יקרה ברמה הכלכלית בארה"ב אם הוא ייבחר (אותו מזמור סוציאל-דמוקרטי בגרסה אמריקנית, לא משהו שובר מוסכמות) אבל בכל הקשור לעמדות במדיניות החוץ - מפחיד (בהקשר של כותרת השרשור, מה טוב יותר לישראל).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
באמת יצא גדול. אהבתי את החיקוי של קולברט:

I throw my hands in the air because i profoundly care!

מה שיפה בברני זה שאתה פשוט רואה שהוא אדם טוב, ורציני, ושאכפת לו. אין בו גרם של זיוף, לעומת רבים ממתחריו. בלי קשר לדעות שלו כמובן. תאהב או לא תאהב אותו - בטוח תעריך אותו.

Twinkle twinkle little star the billionaire class has gone too far

קרע אותי מצחוק.

אבל תשמע צודק. לא הגיוני שחברות ענק כמו Amazon לא משלמות income tax וחולבות את העובדים כמעט למוות בזמן שבעלי החברה צוברים הון עתק ובונים חללית בצורה של דילדו.

בעקבות הפרק של ג'ון אוליבר על warehouses הפסקתי להזמין משלוח מהיר מ-Amazon. לא ידעתי שהעובדים כל כך סובלים שם.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אז טראמפ חוזר להלחם בסין?

למי שעדיין עוקב - הנה ראיון נחמד עם ג'וזף שטיגליץ, שגם עוסק בעלייתו של טראמפ.

טענתו היא שזה לא תרבות ה-pc שממליכה טראמפים מסביב לעולם, אלא פגמים בשיטה הכלכלית, שלא באמת משרתת חלקים נרחבים מהציבור, גם בארה"ב וגם במקומות אחרים. וזה, כמובן, טעון שעלה גם פה בשרשור מאות פעמים.

פורסם

ראיון נחמד? 50% מסע פרסום לספר ו-50% קמפיין בחירות עצמי לבחירות הבאות.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה אומר שאי אפשר להבדיל בין טענות לססמאות.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם אתה מתייחס לסנדרס, אז אין לי מושג.

אם אתה מתייחס לשטיגליץ, אז הוא די עקבי בגישה שלו.

גם לא מבין את הטענה המייאשת שלך בכלליות - "אי אפשר להבדיל בין טענות לססמאות". אצל מי כן אפשר? כל תפיסת העולם הפוליטי של כל אחד מאיתנו מתבססת על זה שיש כאלו שאתה סומך עליהם, לא?

אבל בהקשר המאוד צר של הויכוח על מה גרם לטראמפ ודומיו להצליח בעולם - הטענה שחלקכם אוהבים לחזור עליה, כאילו זה "פוליטיקת זהויות ו-pc" היא פשוט לא נכונה. והבאתי כבר סימוכין לזה גם מהצד של טרמאפ (באנון) וגם מהצד שנגדו.

פורסם
זה אומר שאי אפשר להבדיל בין טענות לססמאות.

"טראמפ ניצל פחד וחרדה על מנת לקדם מדיניות שלמעשה פועלת נגד הדאגות של האנשים שבחרו אותו. הוא העביר רפורמת מס שהמתווה המלא שלה יעלה בסופו של דבר את המסים על הרוב המכריע של מי שבאמצע, על רוב האנשים בחמישונים השני, השלישי והרביעי. באופן מדהים עבור מדינה עשירה כמו ארצות הברית, תוחלת החיים נמצאת בירידה, וכתוצאה מהמדיניות שלו, מיליונים ייוותרו בלי ביטוח בריאות.

"טראמפ בוגד בבסיס הבוחרים שבאמצעותו נבחר, אבל הוא עושה את זה במרמה, כך שרבים מהם לא מבינים שהם נבגדים. מדיניות הסחר שלו, למשל, תוביל לכך שהם ייאלצו לשלם מחירים גבוהים יותר על בגדים, על מוצרי אלקטרוניקה, על הרבה דברים אחרים, גם אם הוא אומר שזה לא יקרה. זה נכון, יש קשיים עם מרכז אמריקאים שמהגרים לארצות הברית, ויש סוגיות מסחר עם סין, אבל לא פותרים את הדברים האלה על-ידי זה שאתה קורא למקסיקאים אנסים, או באמצעות מלחמת סחר עם סין"

מה לא נכון בדיוק? הרפורמה במס הטיבה בעיקר עם עשירים בלי לסגור פריצות בחוקי המס האמריקאים שאפשרו לחברות ענק כמו גוגל ואפל להסיט רווחים למדינות עם מס חברות הרבה יותר נמוך.

טראמפ משוכנע ב-100000% שסין היא זאת שמשלמת את מכסים ולא הצרכן הסופי בארצות הברית.

תוחלת החיים בארצות הברית נמצאת בירידה. זו עובדה.

פורסם (נערך)

תוחלת החיים בארצות הברית נמצאת בירידה. זו עובדה.

זאת עובדה חסרת כל ערך לדיון הזה:

תוחלת החיים בארה"ב התחילה לרדת לפני שטראמפ נבחר.

תוחלת החיים בבריטניה, צרפת, שוייץ והולנד נמצאת בירידה (אפשר לראות כאן). אני מניח שגם בזה טראמפ אשם?

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...