Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא הטענה.

שטיגליץ לא מאשים את טראמפ. הטא מסביר למה טראמפ עלה ולמה הוא לא באמת עוזר לפתרון הבעיות שבגללן נבחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לדעתי צריך באמת להיות עיוור בשביל לחשוב שטראמפ עוזר לפתרון הבעיות שבגללן נבחר. באופן ברור לחלוטין הוא נלחם בטחנות רוח, מצייץ על זה בלי הפסקה, ובמקביל מבצע מהלכים סופר-מסוכנים שפוגעים בקהל הבוחרים שלו, בציבור כולו ואפילו בעולם כולו. הסכם הגרעין עם רוסיה הוא רק הדוגמה האחרונה בסדרה ארוכה של פגיעות בתחומי הכלכלה, הגנת הסביבה, הבריאות ועוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

עוד ירי המוני/פיגוע שנאה בשורה ארוכה מאוד של ירי המוני ופיגועי שנאה.

הפעם בחור בן 21 נכנס עם נשק וחיסל 20 בני אדם. לפני יציאתו למסע הרג הוא פרסם מניפסט גזעני.

באוקטובר 2018 בוצע ירי המוני בבית כנסת בפיטסבורג בו נהרגו 13 בני אדם. ב-27 באפריל בוצע ירי המוני בבית כנסת בסן דיאגו.

החל משנת 2015 ישנה עלייה עקבית במספר מקרי אלימות על רקע גזעני.

https://www.nytimes.com/2018/11/13/us/hate-crimes-fbi-2017.html

אם מישהו חושב שזה לא קשור לעלייה לשלטון של התפוז והרוח הגבית שהוא מעניק לתומכי עליונות לבנה אז צריך לעשות לעצמו עדכון BIOS.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

שילוב קטלני של עליונות לבנה, שנאת זרים\מהגרים והשערוריה הבלתי נתפסת, של נשק זמין לכל פסיכו.

וגם פה, גלעד ארדן ועוזריו, פועלים להעלאת מספר האקדחים שיש בידי הציבור. כאילו, אם כבר להעתיק משהו מהאמריקאים, אז דווקא את האלמנט הקטלני הזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
עוד ירי המוני/פיגוע שנאה בשורה ארוכה מאוד של ירי המוני ופיגועי שנאה.

הפעם בחור בן 21 נכנס עם נשק וחיסל 20 בני אדם. לפני יציאתו למסע הרג הוא פרסם מניפסט גזעני.

באוקטובר 2018 בוצע ירי המוני בבית כנסת בפיטסבורג בו נהרגו 13 בני אדם. ב-27 באפריל בוצע ירי המוני בבית כנסת בסן דיאגו.

החל משנת 2015 ישנה עלייה עקבית במספר מקרי אלימות על רקע גזעני.

https://www.nytimes.com/2018/11/13/us/hate-crimes-fbi-2017.html

אם מישהו חושב שזה לא קשור לעלייה לשלטון של התפוז והרוח הגבית שהוא מעניק לתומכי עליונות לבנה אז צריך לעשות לעצמו עדכון BIOS.

זה לגמרי לא קשור.

הדמוניזציה של כל מי שדורש הגירה סלקטיבית, והפיכתו לגזען, היא בדיוק הסיבה למה אנשים מצביעים לטראמפ.

לתמוך בהגירה סלקטיבית זה לא להיות גזען, זה לא לתמוך בעליונות לבנה, זה בכלל לא קשור.

ומי שלא רואה את ההבדל, צריך לשדרג את ה-IQ שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בין דרישה להגירה סלקטיבית ובין הסתה ארוכה ומתמשכת נגד כל מי שטראמפ רואה "כלא אמריקאי" יש פער ענק.

כאשר מפמפמים לאנשים במוח מספיק זמן תמיד יהיו אנשים מעוותים שיקחו את זה צעד אחד יותר רחוק.

זה לא סתם שיש זינוק באנטישמיות. זה לא סתם שהתרחשו מקרי ירי המוני בבתי כנסת. זה לא סתם ש-FBI מדווחים על עלייה בפשעי שנאה החל מ-2015.

שבחים לטראמפ ומדינות לפי גזע. מניפסט הרוצח

במסמך שפרסם באתר המזוהה עם גזענים ואנטישמים דקות לפני הטבח, שיבח היורה מ"וולמרט" פטריק קרוסיוס את החומה של טראמפ והזהיר מ"פלישה היספנית". בנרצחים: 3 מקסיקנים ואם שנורתה כשבתה בידיה. דמוקרטים על חוקי הנשק: "בעולם תוהים מה הבעיה הנפשית של אמריקה"

פורסם

במניפסט שלו הוא מלא ביקורת גם כנגד הרפובליקנים. אבל אתה בטח עוד מאשים את מרילין מנסון בקולומביין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הדמוניזציה של כל מי שדורש הגירה סלקטיבית, והפיכתו לגזען, היא בדיוק הסיבה למה אנשים מצביעים לטראמפ.

ממליץ לך לקרוא את הראיון עם שטיגליץ שקישרתי אליו כאן אתמול.

אנשים לא מצביעים לטראמפ כי מישהו אומר להם שהם גזענים כי הם נגד הגירה.

פורסם (נערך)
במניפסט שלו הוא מלא ביקורת גם כנגד הרפובליקנים. אבל אתה בטח עוד מאשים את מרילין מנסון בקולומביין.

מה לעשות רוצחים בקולומביין לא שיבחו את המדיניות של ביל קלינטון.

המניפסט שלו פורסם ב-8Chan ומאז הוסר.

אשמח אם תפרסם אותו כאן.

פורסם
בין דרישה להגירה סלקטיבית ובין הסתה ארוכה ומתמשכת נגד כל מי שטראמפ רואה "כלא אמריקאי" יש פער ענק.

כאשר מפמפמים לאנשים במוח מספיק זמן תמיד יהיו אנשים מעוותים שיקחו את זה צעד אחד יותר רחוק.

זה לא סתם שיש זינוק באנטישמיות. זה לא סתם שהתרחשו מקרי ירי המוני בבתי כנסת. זה לא סתם ש-FBI מדווחים על עלייה בפשעי שנאה החל מ-2015.

שבחים לטראמפ ומדינות לפי גזע. מניפסט הרוצח

במסמך שפרסם באתר המזוהה עם גזענים ואנטישמים דקות לפני הטבח, שיבח היורה מ"וולמרט" פטריק קרוסיוס את החומה של טראמפ והזהיר מ"פלישה היספנית". בנרצחים: 3 מקסיקנים ואם שנורתה כשבתה בידיה. דמוקרטים על חוקי הנשק: "בעולם תוהים מה הבעיה הנפשית של אמריקה"

טראמפ לא מסית ואף אחד לא מפמפם.

הזינוק באנטישמיות הוא תוצאה של הסתה במסגדים, אם כבר.

מבחינת מקרי ירי המוניים, הסטטיסטיקה של טראמפ זהה לזו של אובמה.

אלו שמחפשים מדיניות הגירה חופשית, הם לא עולים שמשלמים את מחיר ההגירה. המערב לא יכול לקלוט את כל מי שרוצה להגר, וההתקדמות של מדינות עולם שלישי תעצר אם זה ייקרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היורה מפיטסבורג נראה כל כך מוסלמי שפשוט חבל על הזמן. אם הייתי רואה אותו ברחוב הייתי בטוח שקוראים לו מוחמד.

stream_img.jpg

והבחור הזה בכלל נראה כמו חופר מנהרות בעזה.

AP19120733193716.jpg

ומבחינת סטטיסטיקה של מקרי ירי ופשעי שנאה מה לעשות FBI חולקים על דעתך.

פורסם (נערך)

מבחינת מקרי ירי המוניים, הסטטיסטיקה של טראמפ זהה לזו של אובמה.

אתה בטוח בזה?

בתקופה של אובמה מקרי ירי המוניים כוונו נגד יהודים, מהגרים והומוסקסואליים?

MassShootings.png

פורסם

טראמפ לא מסית ואף אחד לא מפמפם.

מה זה הסתה בעולם המושגים שלך?

הוא מסית. לא כי הוא רוצה להגביל את ההגירה, אלא בגלל אוצר המילים שהוא בוחר להשתמש בו.

אלו שמחפשים מדיניות הגירה חופשית, הם לא עולים שמשלמים את מחיר ההגירה. המערב לא יכול לקלוט את כל מי שרוצה להגר, וההתקדמות של מדינות עולם שלישי תעצר אם זה ייקרה.

אתה טוען שלוש טעונת כלליות שכל אחת מהן דורשת הוכחה. אני לא אומר אפילו לרגע שצריך לאפשר איפשהו בעוםל הגירה חופשית. אבל האנטי הכללי לנושא הזה, הוא גם תוצאה של... הסתה. כן, בין היתר של אנשים כמו גדי טאוב, שכתבת פה בעבר שהשפיע עליך.

"המערב" זה מושג די נרחב. בקצה אחד יש לך את יפן, שבה בעתיד הנראה לעין לא יהיו ידיים עובדות ועכשיו מנסים למשוך אליה פועלים מסוגים שונים. בקצה השני יש את ארה"ב - מדינה שמיומה הראשונה בערך התבססה על הגירה, ומיומה הראשון בערך, על כל קבוצה אתנית שהגיעה, אלו שהגיעו לפני ידעו להסביר למה החדשים הם אנסים, פושעים ובחיים לא ילמדו אנגלית.

ישנם גם מחקרים על מקומות שונים בעולם, שמפריכים את הטענות על "גנבת עבודות", כדוגמא טובה למחיר שמשלמים, כביכול, אלו שהם נגד ההגירה.

ואפילו במקרה המוכר שלנו, של דרום תל אביב, מפלגות עם אג'נדה ברורה נגד האפריקאים בדרום תל אביב הפסידו בגדול בבחירות המקומיות. וגם לזה יש הסבר. לא כולם שם שפי פז, מסתבר.

פורסם

לפי מה שאני קורא, היורה מאוהיו היה תומך של אליזבת וורן, תמך בהגבלה על נשק ועמדות שמאל רדיקליות.

רצח גם את אחותו...

לא בדיוק "עליונות לבנה".

הבעיה העיקרית באמריקה, היא עודף פסיכים וכמויות מטורפות של נשק זמין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בקצה השני יש את ארה"ב - מדינה שמיומה הראשונה בערך התבססה על הגירה, ומיומה הראשון בערך, על כל קבוצה אתנית שהגיעה, אלו שהגיעו לפני ידעו להסביר למה החדשים הם אנסים, פושעים ובחיים לא ילמדו אנגלית.

אינעל דין באבור אילי ג'אבהום.

שנאה כלפי הזרים החדשים, שבאים ומקלקלים את הסדר "הישן והטוב", תמיד קיימת, בכל מקום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...