Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

באיזה ז'ורנל קראת את זה?   ויינט סיינטיפיק?

צירפתי לינק למאמר בנייצ׳ר.

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

while most people are born biologically female or male

נו זה בדיוק מה שאני אומר. רוב.

לכל כלל יש את הנדירים שיוצאים מהכלל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אני לא ביולוג, אבל קראתי מאמרים של ביולוגים מלומדים על זה שאין קריטריון מדעי חד משמעי להבחנה בין זכר לנקבה ושעל כל כלל, יהיו יוצאים מהכלל.

https://www.nature.com/articles/d41586-018-07238-8

כמו שדייב שאפל אמר, תתפלספו עד מחר, אין בן אדם אחד בעולם שלא יצא מבין רגליים של אישה

• אהבתי 3

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אני לא ביולוג, אבל קראתי מאמרים של ביולוגים מלומדים על זה שאין קריטריון מדעי חד משמעי להבחנה בין זכר לנקבה ושעל כל כלל, יהיו יוצאים מהכלל.

https://www.nature.com/articles/d41586-018-07238-8

בכמה כאלו נתקלת בחיים שלך?

אתה ממציא פה איזו דוגמה קיצונית, בשביל להצדיק את תפיסת העולם שלך.

ברגע שמישהו אומר "יש מחקרים לכאן ולכאן" אתה מבין שהוא עושה צ'רי פיקינג.

גם אם יש יוצא מהכלל - הם לא מעניינים. אם יש 8 מיליארד אנשים בעולם ו-15 אלף נולדים בלי הגדרה ממשית, זה לא מעניין אותי, כי כמו שאמרת, "בכמה כאלה נתקלת?". 
יש גם נשים שלא יכולות ללדת ילדים, אבל אתה מסכים איתי שאם תלך לאישה באופן אקראי ותסתכל בתוך הבטן שלה אתה תראה רחם נכון? גבר שעושה ניתוח המרה כנראה שלא יהיה עם אחד..

לגבי מקרי הקיצון - המקרים האלה קורים ומתרבים עוד ועוד. זה שאתה בוחר להתעלם מזה זאת בחירה שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

צירפתי לינק למאמר בנייצ׳ר.

אני מקווה שאתה צוחק. זה "מאמר דעה" שמייצג את הדעה של העיתון/עורך על הנושא הספציפי המדובר. נראה יותר כמו מאמר פוליטי - "It is unsurprising that it appeared just weeks before the midterm elections".

מאמר מדעי זה בטוח לא.

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

אני מדבר איתך על מישהו שקם בבוקר ומחליט שהוא אישה, ומתפוצץ עלייך רק כי קראת לו "שומע אח יקר", והחלטת על דעת עצמך מה המגדר שלו. אלה פסיכופתים.

תחשוב שהוא/היא/זה מחליט רנדומלית כל יום שהוא מין שונה.

נשמע כמו המפלצת שבאה לבקר את פוטין כל לילה בחלומות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

זה לא אומר שאני חושב ש״תרבות הPC״ הורסת את החברה ושאר הקלישאות. אני פשוט חושב שזה אוברשוט (מטוטלת) מהתרבות הפוגענית שהייתה פה.

מתי הייתה ואיפה זה ״פה״?

כי פה, בישראל, אין PC ובארה״ב אין תרבות ״פוגענית״ כבר בערך מהסיקסטיז.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 14 שעות, vadim6385 כתב:

תחשוב שהוא/היא/זה מחליט רנדומלית כל יום שהוא מין שונה.

או שהם למעשה חתול, כלב או "פאנדום פרוותי". 

אולי בקרוב יהיו 4 תאי שירותים - לגברים, לנשים, לאנשים ללא מגדר ולאנשים שצריכים ארגז חול במקום אסלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מספיק רק 2 תאים, לנשים וגברים. כל השאר יכולים להחליט מה המגדר שלהם לפני החירבון ולהיכנס או שיעשו בתחתונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 2.10.2022 בשעה 08:41, gadik6 כתב:

- צעירים מתוסכלים שלא מסוגלים להכיל ולהתמודד עם ביקורת או עם דעות מנוגדות למה שהם רגילים או רוצים לשמוע. 

לעומת מי? מבוגרים שקולים שמקבלים את האחר ונוטים לפלורליזם מחשבתי?

ביץ' פליז גיב מי א ברייק. להיות שמרן ו/או מקובע זו לא נחלתם של צעירים או מסוגרים, זו נחלתם של הרבה אנשים ולגיל אין לזה שום קשר. 

לפני 16 דקות, פינדר כתב:

אני מבין שזה הפך להיות המקום שבו כל הטרנסופובים נאספים כדי לשפוך את הרפש שלהם?

תפריד בין ההטרלות לבין סוגיות רציניות. אם אני מחר מזדהה כאישה, לוקח קצת הורמונים והולך לקטוף את כל מדליות הזהב באולימפיאדה זה לא לעניין. אין בעיה לאפשר לכל אחת לעשות מה שהוא רוצה לעצמו בסביבה שלו, אבל ברגע שהוא מכניס את סט הערכים שלו לתוך עולמות אחרים, אין שום חובה שהם יקבלו אותם. 

אם מחר אני בא ומחליט שאני אל, אתה לא חייב לקרוא לי אדוניי אם לא תרצה בכך. זכויות ושוויון עובדות לשני הצדדים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 3 דקות, ניקו פ. כתב:

תפריד בין ההטרלות לבין סוגיות רציניות

אני מפריד.

הבעיה שלי היא עם טרנסופובים שממציאים מקרי קצה כדי לפסול כל דרישה לגיטימית של אנשים עם בעיות אמיתיות.

או שמנצלים כל מני הטרלות, כדי ״להוכיח״ שכל הבקשות של הטרנסים הן מגוכחות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, ניקו פ. כתב:

אם אני מחר מזדהה כאישה, לוקח קצת הורמונים והולך לקטוף את כל מדליות הזהב באולימפיאדה זה לא לעניין

ואם תגיד את זה בתור אישה, אתה TERF.
יש אוניברסיטאות שלא דורשות ניתוחים אפילו, תכריז ותזכה, כמו השחיין שהיה מדורג 427 או משהו כזה בעולם, עבר צד ולקח אליפות (כלומר מדורג 1)
מי שתומך בזה, הוא נגד נשים. לא יכול להיות שנשים ביולוגיות יעבדו כל החיים על הספורט שלהן ואנחנו בתור חברה נקבל זכיה כזאת

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

הבעיה שלי היא עם טרנסופובים שממציאים מקרי קצה כדי לפסול כל דרישה לגיטימית של אנשים עם בעיות אמיתיות.

הם באמת אנשים עם בעיות אמיתיות וליבי איתם, אבל כשבן אדם אומר לך שהוא מרגיש שהזרוע שלו אינה חלק מאיך שהוא תופס את גופו, ועליו לכרות אותה כדי להרגיש שלם, שולחים אותו לפסיכיאטר. לא מורידים את היד ואומרים לו שהוא אמיץ ויפה יותר ככה.

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...