Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם "חדש" הוא תמיד "יותר טוב"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מעניין.

אפשר תמונה ופירוט?

תודה.

DSC04714_small.jpgDSCF9248.jpgDSCF8873.jpgDSC_3613.jpg

(נא ללחוץ להגדלה)

המקצועות בצילום השמאלי הן מסוף המאה ה-19, שאר הכלים - אמצע המאה ה-20 פלוס כמה מודרניים שהתגנבו.

משתמש בהם לבניית רהיטים לבית, בלי חשמל. עוזר לשמור על הכושר.

יש כאלה שמעדיפים לאסוף כלים כאלה למוזיאוני אספנות, חובבים כמוני משחיזים בלי בושה ומשתמשים.

אגב, יש לאחרונה פריחה מחודשת בתחום כלי הנגרות הידניים,

ויש כיום יצרנים בינוניים וקטנים של כלים ידניים באיכות נהדרת, עם מחיר בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ראיתי כאלו מקצועות עשרות שנים, וגם אז הם היו קשים להשגה.

לקרוב משפחתי, עליו השלום, היתה נגריה בשכונת בית ישראל בירושלים לפני כ-40 שנים וחלק מהמקצועות שצילמת, זכורים לי היטב מהתקופה ההיא.

מרשים מאוד!

שוב, תודה.

פורסם

הנס אתה רשע.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם כבר מקלדות, אין כמו המקלדות הישנות המכאניות של IBM שכאשר פירקת אותן קפצו לך איזה 100 קפיצים שונים. חוץ מהמקרה שנשפך קפה על המקלדת היא כמעט ולא התקלקלה, יצאה משירות עקב חוסר במקשים וחוסר התאמה של החיבורים.

אבל בגלל עלויות גבוהות ביצור , לא יצאו לה ממשיכות טובות. (לפחות לא שאני מכיר)

המקלדת המעולה של IBM (מודל M) מיוצרת היום על ידי חברת Unicomp. יש לי שתיים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
הנס אתה רשע.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

וכול מילה נוספת, מיותרת .

זה אחד הזנביונים היפים שיצא לי לראות.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הבעיה שלי כצרכן איך אני מבדיל בין הזבל למוצרים האיכותיים?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
הבעיה שלי כצרכן איך אני מבדיל בין הזבל למוצרים האיכותיים?

יש, בלי הגזמה, מאות בלוגים העוסקים בנושא, בשפה האנגלית. יש גם כמה דוברי עברית, מפוצלים בפייסבוק ובשאר פלטפורמות. מתגלחים על הזקן של החבר'ה המנוסים.

המחיר הוא לרוב סמן די ברור, משור ידני לזנביונים עולה 300-500 ש"ח בלי למצמץ, והוא לא יהיה מיוצר בסין.

לחלופין, אפשר לקנות משור ידני ישן ולהשחיז אותו, אבל בשביל זה נדרש ניסיון... בקיצור, ביצה ותרנגולת.

סליחה על חטיפת השרשור...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מדבר על כלי עבודה במקרה הזה.

אפילו מכונת כביסה לדוגמא.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

תשליך מההודעה של האנס (תודה על התמונות אגב!), מחיר יהיה לרוב, אני מדגיש- לרוב, מדד לאיכות. לדוגמא- מכונות כביסה, לדעתי אחת החברות הבודדות שעוד מייצרות מכונות כביסה עם דוד מנירוסטה הם Miele, היום הסטנדרט זה פלסטיק. הייתה לי בעבר מכונה עתיקה שלהם, שקלה עשרות קילוגרם וקרעה לי ולאבא שלי את הגב כשהעמסנו אותה, גם המייבש היה כבד בצורה דומה. תרים היום מייבש חדש, תוכל לעשות את זה לבד בלי להתאמץ בכלל.

פורסם

Mx revolution 2006 אחד העכברים הטובים שלוג'יטק ייצרה. כפתורים ממוקמים טוב, חיבור bt, אחיזה נוחה וכו'.

תנסה למצוא את העכבר הזה ברשת ותגלה שלא ניתן או אלו שמוכרים יד שניה מבקשים מחיר של מאות $$$.

במקומו יש את הmx master 2015 שהרבה פחות נוח ועם הרבה מאוד תלונות מצד המשתמשים.

פורסם

נוכחתי לדעת שמחיר גבוה ממש לא בהכרח מעיד על איכות גבוהה.

וגם חברות שנחשבות לשם איכות, יכולות לייצר בין היתר את המיץ של הזבל רק בעטיפת המותג ומחיר מנופח.

עקב זה, אני הרבה פעמים מעדיף לקנות מוצרים זולים שיועדו להיות זולים. במקרה הכי גרוע יתקלקל מהר ונזרוק, במקרה הטוב יפתיע ויהווה אחלה תמורה למחיר.

0 ציפיות= 0 אכזבות.

פורסם
אני לא מדבר על כלי עבודה במקרה הזה.

אפילו מכונת כביסה לדוגמא.

אוי, זאת בעיה. למעט כמה מוצרים ספציפיים,

רוב המכשירים המודרניים הם הימור שלא קשור למחיר.

יש תקלות מביכות גם ב-miele היום, שום דבר לא מובטח.

דעתי בנוגע למכונות כביסה, קומקומים חשמליים, תנורים ומקררים - חפש משהו עם כמה שפחות גאדג'טים כדי להקטין סיכוי לתקלה. חוץ מזה, מזל נטו.

פורסם

אצלי בדרך כלל עובד ההימור על גרסאות "Flagship". כל חברה רוצה שיכירו אותה, והמוצרים הבכירים ביותר הם חלון הראווה של החברה. ככה יוצא שאם קונים את הכי טוב שיש לחברה כלשהי להציע זה בדרך כלל מתברר כ"שווה את הכסף". מאידך, גם השיטה של דייב עובדת לא רע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...