Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם "חדש" הוא תמיד "יותר טוב"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Spire, אני לא לגמרי מסכים. נכון שמוצר דגל הוא לרוב יהיה הטופ של החברה מכל הבחינות אבל דווקא בגלל זה ה-VFM שלו יטה את הכף לרעתו. פשוט פעם היו עושים דברים כדי שהם ישארו, היום לא מתקנים קונים חדש

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גוגל המפגרים האלה שהחליטו ש-alt ושמאלה זה פתרון טוב יותר ללחזור אחורה בדפדפן מאשר Backspace שהיה הפתרון במשך 20 השנה האחרונות, מוציאים extension לדפדפן שמאפשר את זה שוב מחדש. פשוט סתומים באמא שלי.

אני כבר חודשיים מגדף חרישית את המקלדת שלי, למה Backspace לא מחזיר אותי אחורה

כבר הייתי בטוח שמדובר בתקלה אצלי

תודה על העזרה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

who are you people that don't use 2 fingers swipe on the track pad?

(אני אענה לעצמי - משתמשי חלונות ... אפילו לא חשבתי על זה כי זה מה שאני עושה מאז שיש Multitouch בטראקפד כבר כמה שנים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חטא על פשע: עכבר עם כפתורים נוספים ל-back/forward.

טאצ׳פאד זה קונספט חביב שמתרסק ברגע שאתה חוזר לעכבר נורמלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

who are you people that don't use a trackpoint?

הדבר הראשון שאני עושה בכל לנובו שלי זה לבטל את הטאץ'פד - למה לכל הרוחות צריך להזיז את הידיים מהמקלדת בכדי להזיז את הסמן? איזה אדיוט המציא את הסידור המגוחך הזה ועוד מתגאה בו? תנו לי טראקפוינט טוב ושלושה כפתורים (ימין, שמאל, וגלילה), ואין הרבה הרבה דברים בתפעול נורמאלי של מחשב שאני לא יכול לעשות בלי להזיז את הידיים מהמקלדת.

בלנובואים שלי מעולם לא השתמשתי בעכבר חיצוני - תמיד בטראקפוינט - ואני לא יודע לגבי מק כי מעולם לא התנסיתי בכזה, אבל האימפלמנטציה של טאץ'פד בכל לפטופי החלנות שהשתמשתי בהם (כולל דגמי היי אנד של דל ו HP) גרמו לי בעיקר לרצות לזרוק את המחשב על הקיר (ובפועל להסתובב תמיד עם עכבר חיצוני)

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

כן כן , לפני המקים היה לי גם IBM וחשבתי אותו הדבר על הטראקפוינט - וזה נכון מול רוב הטראקפדים של PCים שעשוים מפלסטיק ובגודל פיצי.

זה פשוט לא תופס מול טראקפד זכוכית טוב.

לגבי עכבר עם כפתורי Back - ברור. That said - בערך 50% מהזמן אני משתמש בנייד בפני עצמו ללא מקלדת / עכבר מסך (תענוג - פרו רטינה 15״) - אז טראקפד - ולא סובל.

שולחנית? עכבר.

ככה או כך - לא נוגע במקלדת בשביל לגלוש מעבר לפתיחת טאבים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אה, נו אז תגיד שאתה משתמש במחשב של נמלים, אני על נייד מולטימדיה 17.3 אינץ' מפלצתי. יש על המחשב עצמו מספיק מקום ליד הטראקפאד גם לעכבר גיימינג מגודל וגם לכוס קפה :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אצלי בדרך כלל עובד ההימור על גרסאות "Flagship". כל חברה רוצה שיכירו אותה, והמוצרים הבכירים ביותר הם חלון הראווה של החברה.

זה נכון. אבל לא כל אחד יכול להרשות לעצמו מוצר הדגל, גם אם הוא אולי יכול להרשות לעצמו מוצר נחות יותר של אותה חברה. יש מוצרים שההפרשים הם X5 ויותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל זה השוק. קפוץ רגע לשרשור "המצב שלנו מצוין" ותראה כמה עלו מוצרי אלקטרוניקה לפני 30 שנה. השוק היום רוצה מחירים מחירים מחירים. אז כן, צריך לקצץ פינות פה ושם. אם רוצים מוצר מתקדם שיחזיק זמן, קונים את זה שבו לא חותכים פינות - קרי הפלאגשיפ. אם קונים מוצר ברמה פחותה, יש מקום לצפות לכל הפשרות שעליהן דיברנו.

*אגב, אני לא אומר בהכרח שצריך לקנות את המוצר הכי יקר בקטגוריה או בשוק, אלא אפשר גם לקנות מוצר של מותג פחות מוכר (וכפועל יוצא של יותר זול), פשוט שיהיה מסדרה בכירה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

וזה עדיין לא אומר שהמוצר יחזיק. למשל גלקסי נוט 7 שגרם לסקנדל לא קטן.

בעולם הרכב, זה גם נכון. האחזקה על רכבים יקרים הרבה יותר יקרה ולעיתים בכלל תקלות שהן מעבר לבלאי רגיל צפוי. לקנות רכב בחצי מיליון, זה לא אומר שהוא יהיה אמין יותר מרכב בעשירית מהמחיר שלו.

מבחינת מוצרים, לרוב המוצרים שמיועדים למקצוענים הם האמינים ויותר (וגם יקרים יותר). למשל מצלמות מקצועיות אומנם יקרות הרבה יותר, אבל גם הרבה יותר אמינות ועמידות ממצלמות כניסה. משאיות אמינות יותר מרכבים פרטיים.

במוצרים שמיועדים למשתמש רגיל, לרוב יקר יותר לאו דווקא אמין יותר. למשל מקררים, מכונות כביסה וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...