Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפחד לקנות פיג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש לקנות רכב שני למשפחה.

רכב שרוב מטרתו זה לסוע מהבית לרכבת וחזרה אבל יהיה מסוגל להגיע לת"א בעת הצורך (אי אפשר לסמוך על רכבת ישראל ב-100%).

התקציב הוא עד 25,000₪.

אני רואה המון פיג'ו ביד-2, בשנתונים מתקדמים, בידיים טובות (עד יד שנייה) ובמחירים זולים מאוד.

יש בעיקר דגמים של 207 של 2008 ו-2009 וכמה דגמים של 308.

אבל, למותג הזה יש שם ממש רע בכל מה שקשור לאמינות.

מניסיונכם, הייתי שמח לדעת למה לשים לב במכוניות האלה והאם יש אמת בתפיסה שלי לגבי המותג?

אני צריך מינימום הרפתקאות.

תודה

פורסם

גיר ידני מקובל מבחינתך?

אם כן, אתה יכול לפחד הרבה פחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גיר ידני מקובל מבחינתך?

אם כן, אתה יכול לפחד הרבה פחות.

עקרונית, מקובל.

אבל מעדיף שלא, כי גם אשתי צריכה לנהוג על הרכב מידי פעם ואנחנו גרים בחיפה.

יש להן בעיות גיר ידועות?

פורסם

לגבי תפיסה של המותג - כמו כל דעה קדומה, לא תמיד היא מבוססת.

בקניית רכב הכי חשוב להתמקד בצרכים שלך מהרכב.

מינימום הרפתקאות מבחינתך אולי זה אומר להסתכל על רכבים שמורים, ק"מ נמוך.

סביב התקציב שלך תוכל למצוא יונדאי i20 משנתונים 2009-2010.

אולי לא הרכב הכי מלהיב אך בהחלט יעשה את העבודה.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

הבעיה ב LA4 כבר מזמן לא בעיה נוראית כמו שהיא נשמעת מאחר שהמחירים ירדו והמון מכוני גיר יודעים לטפל בבעייה מדובר בהוצאה של עד 1000 ש"ח , בשאר הדברים פיגו' מגלה אמינות סטנדרטית כמו כל רכב בשוק כולל יפניות כך שאם תמצא אחת שמורה שטופלה בזמן ואולי גם עברה את הטיפול בגיר אז יש לך רכב טוב, נוח ובטוח במחיר מעולה.

ד''א פיגו' וסיטרואן חולקות חלפים כך שאם לא שללת את פיגו' אתה יכול גם לחפש סיטרואן C4

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

המכונית מריחה פחד מק"מ

ואז זה גם מתממש. אם אלה החששות עדיף שלא תקנה צרפתי וגם לא גרמני.

בגדול יש חשש מוצדק אבל רק לפי דגם ושנה . כל. אחד והמחלות שלו. אף יצרן לא חף מהן.

דווקא ה 207 שהזכרת מכילה מנוע nfu מאד אמין . הגיר אכן רובוטי ועם קמ גבוה ידרוש שיפוץ( נשמים) אבל לא נורא כמו שזה נשמע.

עדיין, אם אתה מקבל קלסטרופוביה במוסך, תבחר איזה יפנית יקרה ואפרורית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כפרנקופיל מושבע אני יכול להעיד כי היו לנו במשפחה מגוון רכבי פג'ו לאורך השנים; 405, 206, 207,307, (ועוד 4 דורות של מגאן).

הרכבים נוחים מאד, בעלי איכות גימור גבוהה, עם אחיזת כביש מצוינת ומהנים לנהיגה. כרכבים חדשים הם אמינים כמו כולם ולא נתקלנו בבעיות מיוחדות. ואולם לאחר חלוף 5 שנים גילינו שלל תקלות שהסתכמו באלפים רבים ולא הסתיימו.

בקיצור אם אתה מחפש תמורה טובה למחיר - תקבל; אבל אמינות לרכבים מזדקנים זה לא הצד החזק של פג'ו.

פורסם

ממה שאני יודע 207 רובוטית באה רק בדגם 1400 ה-1600 הוא אוטומטי כנ"ל גם ב308 1.6.

אין טעם לפחד כי רוב בעלי הרכבים האלו בדר"כ מטפלים במוסכי יבואן או מומחה מהפחד להרוס את האוטו,לכן נדיר למצוא פיג'ו מהשנים האחרונות שמטופלות במוסך מדרכה או מורשה תחבורה כללי.

המנוע היחיד הבעייתי זה 1.6 טורבו שלדעתי מעל התקציב שלך.

פורסם

מניסיון של 206 שהייתה שמורה, בדיקה מעולה אחרי ישור קו של 5,000₪ אחרי רכישה וק״מ נמוך הרכב מכה!

אל תיגע חד משמעית. היה לי את הדגם האוטומטי ולהלן הבעיות:

1. חשמל: מלא בעיות, מלא נורות שנדלקות, מלא חיישנים שמתקלקלים.

2. בעיות חימום ורתיחה של הרכב (גם אחרי החלפת רדיאטור ותרמוסטט).

3. בעיות גיר.

בוא נגיד שבסוף השנה שהייתי עם הרכב אחרי ששפכתי עליו כמעט 9k לתקלות שוטפות (כולל ישור קו) מכרתי את הרכב המחיר שליטה רק כדי להיפטר ממנו כי כבר לא יכלתי לסבול את התקלות.

כל בוקר אישתי הייתה יוצאת, מנסה להניע את הרכב, משהו אחר לא עובד ואז הייתי מביא לה את הרכב שלי ונוסע למוסך.

שורה תחתונה: לא לבעלי לב חלש וכיס לא עמוק.

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

אז כנראה שהרכב שלך לא היה שמור כלכך

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מניסיון של 206 שהייתה שמורה, בדיקה מעולה אחרי ישור קו של 5,000₪ אחרי רכישה וק״מ נמוך הרכב מכה!

אל תיגע חד משמעית. היה לי את הדגם האוטומטי ולהלן הבעיות:

1. חשמל: מלא בעיות, מלא נורות שנדלקות, מלא חיישנים שמתקלקלים.

2. בעיות חימום ורתיחה של הרכב (גם אחרי החלפת רדיאטור ותרמוסטט).

3. בעיות גיר.

בוא נגיד שבסוף השנה שהייתי עם הרכב אחרי ששפכתי עליו כמעט 9k לתקלות שוטפות (כולל ישור קו) מכרתי את הרכב המחיר שליטה רק כדי להיפטר ממנו כי כבר לא יכלתי לסבול את התקלות.

כל בוקר אישתי הייתה יוצאת, מנסה להניע את הרכב, משהו אחר לא עובד ואז הייתי מביא לה את הרכב שלי ונוסע למוסך.

שורה תחתונה: לא לבעלי לב חלש וכיס לא עמוק.

גיר AL4 דפוק בעיה ידועה הלאה, איזה בעיות חשמל? אצלי אין שום דבר , בקשר להגעת טמפרטות עבודה גם אני החלפתי טמרוסטט לאחד מקורי אחרי שהותקן אחד סיני וחצי שנה ושום תקלה לא הייתה לי עם הרכב זה מה שנקרה רכב שמור וכנראה שלך לא היה שמור

PEUGEOT 206XS

פורסם

דווקא ה 207 שהזכרת מכילה מנוע nfu מאד אמין . הגיר אכן רובוטי ועם קמ גבוה ידרוש שיפוץ( נשמים) אבל לא נורא כמו שזה נשמע.

אין מנוע NFU בשום דגם של 207 שהגיע לארץ.

207 הייתה בדיוק המכונית הראשונה, החל ממודל 2007 בה הוצג מנוע 5FS החדש, בגירסה אמוספרית 120 כ"ס. במיוחד במודלים המוקדמים הוא סבל מלא מעט בעיות, במאוחרים פחות.

הגיר הוא AL4 בדגם 1600, רוב המכוניות בשוק הן כאלה. הגיר די בסדר בשנים האלו והאלה.

דגם 1400 הוא גם לא אותו מנוע כמו שהיה ב 206, אלא אח קטן של ה 1600 הנ"ל, 95 כ"ס וגיר רובוטי.

כדאי להתמקד במודלים מאוחרים יותר (2011 והאלה) או באמת ב 206 עד 2008 או С4 עד 2010, שם יש עדיין את המנועים הישנים.

• תוכן חדש...