Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחה של 5. לא נסיעות שטח משמעותיות קצת שבילים. סוחבים אופניים על מנשא.

לא רוצים סדאן. הנהג אוהב לשבת גבוה יחסית. 7 מקומות נחמד להפריד בין הילדים בנסיעות ארוכות אבל לא חיוני עד עכשיו הסתדרנו בלי.

מתכוון לשמור האוטו כ-3-5 שנים *אבל* יש מצב שפחות. נסועה בערך 20K.

שאלת המרווח הפנימי, הנאה מנסיעה בטיחות ואמינות חשובות לי יותר מחישובים מדוקדקים כמה אצליח לקבל במכירה קניית רכב חדש זה להידפק כלכלית אין מה לעשות אז לפחות להנות:-)

תודה לבעלי הניסיון!

פורסם

לגבי 3008 קח בחשבון שהוצג דגם חדש ושונה לגמרי, אם כי לא יגיע לפני סוף השנה, תחילת שנה הבא.

מצד שני אם אינני טועה יש הנחות מפליגות על הדגם היוצא.

פורסם

הדודג' ג'רני נדיר, לא שווה את הכסף לדעתי, לא חסכוני.

(עדיף שתכתוב בגוף ההודעה ולא בכותרת, כי לא כולם קוראים את הכותרת כשהיא בתוך שרשור)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אאוטלנדר שלפני 2016 הוא מכוער, למרות שהוא אמין מאוד. הייתי הולך על ספורטאז', שדוקא המהדורה הקודמת שלו יותר נאה חיצונית. אתה לא צריך 7 מקומות. המחירים שלו בצניחה חופשית (כל שוק הרכב יד שניה נמצא בצניחה) ואתה יכול למצוא מציאה בתקרת הסכום שלך.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

שלום אבנר,

אני מזמין אותך להיכנס אלינו לסוכנות בנתניה, יש לנו הצעות מאוד אטרקטיביות עכשיו בחול המועד על פיאט 500X ועל ניסאן קשקאי.

למרות שרשמת שהתקציב הוא באיזור ה 90,000 שקלים, נוכל למצוא פתרון שיתאים לך ויגשר על הפערים, ולעזור לך להתחדש עם רכב חדש.

אמיר

פורסם

תודה למגיבים! כמבן שאבצע נסיעת מבחן בכוונתי לקחת חצי יום מרוכז. אני גר יחסית בצפון ורוצה להמקד לא לבזבז זמן. ירדתי מהג'רני בעקבות מה שנכתב הוצע לי 2012 ק"מ טוב אבל המוכר עקשן מאוד במחיר ללא סיבה לדעתי.

אשמח לעוד תובנות אם יש. רוצה לסגור עניין עד סוף החודש.

פורסם

לגבי ה-3008 הנוכחית לובינסקי הפסיקו לפרסם אותה. KM0 מהליסינג שלהם 114K ואני מניח שירד ככל שיתקרב ינואר שאז מגיעה ה-3008 החדשה. גם מחיר המשומשות יתרסק בהתאם לצער הבעלים ולשמחת הקונים.

פורסם
לגבי 3008 קח בחשבון שהוצג דגם חדש ושונה לגמרי, אם כי לא יגיע לפני סוף השנה, תחילת שנה הבא.

מצד שני אם אינני טועה יש הנחות מפליגות על הדגם היוצא.

הפיג'ו 3008 החדשה תגיע לישראל עוד בשנת 2016.

באתר היבואן ניתן כבר להירשם לאירוע ההשקה.

ע"פ הפרסומים באמצעי התקשורת השונים

הרכב יוצג לציבור בישראל במהלך נובמבר 2016.

ברכב פיג'ו 3008 הנמצא עדין בשוק הרכבים (חדש/יד 2),

עדיף לרכוש את את הרכב שהיגיע לארץ

החל מאמצע שנת 2015 לאחר מתיחת הפנים

שבה ההספק טיפס מ- 156 כ"ס ל- 165 כ"ס.

הרכב מפגין ביצועים טובים ביחס לרכבי פנאי מסוגו.

פורסם (נערך)

עוד אופציה- פורד קוגה. מנוע חזק, כמעט ספורטיבי, תיבה אוטומטית ולא רובוטית כמו בפוקוס, לא ממש חסכוני.

לפי האתר שלהם עושה רושם שהוא יגיע עם מנוע אחד, ה-1.6 עם 165 סוס, ושמנוע ה-1.2 יישאר בגולה.

עריכה אחרונה על ידי bencl100
  • תוכן חדש...