Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני רוצה לשדרג את ההונדה סיוויק שלי (האצ'בק 2003), לרכב מעט יותר חסכוני בתקווה שישרת אותי לתקופה ארוכה ללא יותר מדי הוצאות מיותרות.

כדי לא להיכנס לכל טרחת המכירה והקנייה, עברתי בין סוכנויות הטרייד אין, עד שמצאתי הונדה ג'אז היברידית באוטו סנטר.

יש להם 2 רכבים מיד פרטית בהם אני מתעניין,

1 משנת 2012, עם נסועה של 79500 קמ וטסט לשנה,המחירון שלו 65700, הם מוכנים למכור לי ב 51000 כחלק מעסקת טרייד.

2 משנת 2013, נסועה 70000, מחירון 69900, הם מוכרים לי ב 56000.

מחירון הרכב שלי הוא 18000~ עפי לוי יצחק

השאלות שלי:

1.

אני מבין שאני מפסיד כאן כי אני מקבל פחות מערך הרכב שלי וגם לא מורידים לי במחירון של הרכב שאני קונה, מצד שני אני מקבל אחריות לשנה על הרכב.

האם יש סיבות נוספות למה לא לקנות באוטוסנטר או בחברות הטרייד אין?

2. ג'אז היברידית, מישהו יודע מה עלויות האחזקה והטיפולים?

3. יש סיבות למה לא לקנות את הג'אז ההיברידית?

4. אם לא ג'אז, אפשר לקבל המלצות לרכבים בתקציב, שיהיו חסכוניים אך גם נוחים ונעימים לנהיגה?

תודה רבה

פורסם

שתי המלצות :

1. תנסה למכור לבד, אפילו במחיר נמוך יחסית, כדי לא להפסיד פעמיים ( מערכתי, אתה עומד למסור את הרכב שלך בטרייד תמורת חצי מהמחיר שלו ).

2. תחפש ג'אז בנזין, רק לא עם גיר רובוטי של שנתון 2009 - היא חסכונית מאוד, כמעט ברמה של היברידית, אמינה מאוד ושומרת טוב על המחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה קילומטרים יש להונדה שלך ? למכוניות האלה שוק לא רע נראה שעדיף לך למכור ואז לקנות את הג'אז.

ככה תהנה גם מהאחריות שהם מעניקים לך, וגם תוכל להתמקח על המחיר כי אתה בא בלי טרייד ועם מזומן

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

הרכב שלי עבר 158 אלף.

אני פרסמתי את הרכב שלי... כמו שאמרתי, אין לי ממש זמן להתחיל להתעסק עם המכירה...

פורסם

כן עכשיו אני מחבר הרכב שלך מפורסם ביד 2, ( חבר שלי מחפש סיויק בשנתונים האלה).

הרכב שלך מפורסם ב17k שזה גבוהה לשנתון, תהיה ריאלי ,סביר להניח שבטרייד תקבל עליו אולי 9 או 10 אם אתה מסתכל על זה בצורה הגיונית( מורידים לך גם בטרייד וגם יתברזלו על המחירון של הג'אז).

פשוט תוריד במחיר כדי שאנשים ייתקשרו ואז תתמכח על המחיר

לגבי הג'אז הרכב אכן חסכוני מאוד. אבל מרווח הרבה פחות מהרכב שלך לטעממ

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם (נערך)

ומה הבעיה עם בורר טמפרטורת המזגן?

אם זה לא משהו רציני, תסדר אותו, ובכל מקרה תמחק את מה שרשמת מהמודעה בלוח המכירה.

מי שיבוא לראות את הרכב, תספר לו ותקזז מהמחיר את התיקון ( אם תחליט לא לתקן לבד ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבורר טמפרטורה לא עובד... אז אני משנה חום\קור מתחת למכסה מנוע לפני הקיץ\חורף...

לא יודע אם זה משהו שאפשר לתקן, לכן מציין בהודעה

פורסם

בלוח יד 2 יש שתי הונדות ג'אז בנזין מודל 2011 עם קילומטראז' לא גבוה, ומבקשים עליהן 55 אלף ( לפני משא ומתן ).

יש גם כמה היברידיות מ 2013 עד 60 אלף שקלים.

זה אומר לי, שאת הרכב שלך, שאותו אפשר למכור ב 12-14 אלף ( כדי לא להתקע זמן רב), בטרייד אתה מוסר כמעט בחינם.

פורסם

הרכבים שמצאת ביד 2 בעלי קילומטרז' גבוה מאוד, לכן המחיר המפתה.

(חוץ מאחד חדש שהצטרף היום לרשימה ואני מברר פרטים)

שאר הרכבים נעים סביב המחירון... וללא אחריות, כמו שאקבל בטרייד...

פורסם (נערך)

ג'אז היברידית זה מקרה יוצא מן הכלל, אולי בודד, כאשר הדגם ההיברידי לא הרבה יותר חסכוני מדגם בנזין מקביל. טכנולוגיה מסובכת יחסית ברכב בן 4, כאשר בעוד שנה לא תהיה אחריות עליו, לדעתי פחות מומלצת במקרה הזה. גם בעתיד, אם תרצה למכור, לקונים הפוטנציאליים יהיה פחד מרכב היברידי ישן.

לכן, לדעתי, ג'אז בנזין בלבד אופציה עדיפה.

ושני הרכבים מ 2011 עם 92 אלף קילומטרים או 62 אלף קילומטרים - אלה נתונים טובים מאוד. במידה ומדובר ברכב פרטי, שמור ומטופל, הוא ישרת את בעליו עוד שנים רבות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

החלטתי לרדת מהיברידית.

אבל לצערי לא מוצא לא היברידית (יד2, פשפשוק...).

אשמח לקבל המלצה לרכב אמין, חסכוני, נוח לנסיעה ומאובזר ככל הניתן בתקציב עד 70.

• תוכן חדש...