Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 508, 1600 טורבו, הלך מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בודק בשביל חבר:

פ'גו 508, מודל 2011, מנוע 156 כ"ס, דגם מנוע 5FV, ק"מ: 130K

לפני מספר חודשים הלך הטורבו ברכב - הוחלף.

לפני שבועיים, נשבר שסתום, והלך המנוע.

מפוסטים שקראתי פה, הבנתי שבדגמים מסויימים של הרכב הייתה בעיה בשרשרת התזמון.

1. האם המנוע הנ"ל כלול ברשימת המנועים הבעייתים?

2. האם יש קשר בין שרשרת התזמון לשבירת השסתום?

תודה,

דור

פורסם

המשמעות היא שאם טופל רק אצל היבואן, יש סיכוי שאולי היבואן יבוא לקראתך ויפנה ליצרן כדי לעזור לך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

זה יהיה מעניין. היה מקרה דומה לפני כמה חודשים.פיג'ו 5008 אותו מנוע אותו שנתון. לובינסקי התנערו כמובן. מוסך גבע נחלץ לעזרה נתן את הניתוח הטכני של מצב המנוע. עדיין התעקשו שהרכב לא באחריות. עירבו עו"ד ואז במו"מ ארוך ומתיש לובינסקי הסכימו לתקן את המנוע תמורת השתתפות של ₪2500 .כנראה לא רצו שזה יגיע לביהמ"ש. הלקוח נשבר.הרכב תוקן ביבואן ונמכר מיד לאחר מכן בגלל התסכול . כל החודשים עד הפשרה הרכב היה מושבת .ככה משמרים לקוחות.

מה שמצחיק שזה הרי כשל תכנוני ידוע ומעניין איך היבואן ינהג עכשיו. ניחוש שלי : באותו אופן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הההבעיה של לובינסקי זה השירות הזוועתי שלהם,הבעיה שלי,שאני מרוצה מהרכבים שלהם,כבר הרבה מאד שנים.

בשיווק יש שיפור,בשירות המצב פשוט על הפנים,למעשה אני לא יכול לחשוב על יבואן עם שירות גרוע יותר,למעט אולי צמפיון.

פורסם
זה יהיה מעניין. היה מקרה דומה לפני כמה חודשים.פיג'ו 5008 אותו מנוע אותו שנתון. לובינסקי התנערו כמובן. מוסך גבע נחלץ לעזרה נתן את הניתוח הטכני של מצב המנוע. עדיין התעקשו שהרכב לא באחריות. עירבו עו"ד ואז במו"מ ארוך ומתיש לובינסקי הסכימו לתקן את המנוע תמורת השתתפות של ₪2500 .

ידוע לך מי זה הלקוח?

הייתי שמח להתייעץ איתו ולהבין איך הוא התנהל מולם

פורסם

תודה על הפניה הפרואקטיבית, מקווה שזה מראה על נכונות אמיתית לבחון אתהמקרה.

שלחתי הודעה פרטית עם הפרטים הנדרשים, מבטיח לעדכן את הפורום.

בברכה,

דור

פורסם (נערך)

תמתין לתגובת לובינסקי.

אם לא ילך הייתי מתייעץ עם מוסך גבע בעיניינך. אולי תהיה להם תובנה.

אני לא מכיר את הלקוח.

עריכה אחרונה על ידי save
  • ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,

דור העביר לנו את פרטי הרכב האמור, והנושא הועבר לבדיקה מיידית.

ראשית הרכב כבר תוקן לפני מספר שבועות לא רב. במקרה האמור הוחלף המנוע למנוע חדש, עם הנחה משמעותית מאוד, ובהתאם לנסועה של הרכב ולגילו. לאחר מכן הוחלפה גם משאבת דלק ללא חיוב. למיטב ידיעתנו, והנושא נבדק מספר פעמים לאחר התיקון, הלקוח שבע רצון מהטיפול ומהרכב.

לגבי הרכב השני שהוזכר כאן, כל מקרה מטופל לגופו של עניין ובהתאם לאירועים, ולכן אופן הטיפול היה שונה.

צוות לובינסקי

פורסם

לפות"ש , אשמח אם בסופו של יום תוכל לעדכן מה נסגר. לא תמיד אפשר כי בכמה מקרים שמעתי שלובינסקי החתימו לקוחות על הסכם שתיקה תמורת הנחה (בדומה למקרים ששמעתי על צ'מפיון) .

• תוכן חדש...